• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

kızlar more than blue, the classic, my sassy girl bu 3 filmden hangisini izlim? yani hepsini izlicemde şuanlık 1 tanesine ulaşma imkanım var, siz söleyin...

Dün kim di duk imzalı Shi gan-time izledim. Beğenmedim diyemem ama çok beğendiğimi de söyleyemem. Değişik bi filmdi sadece. Korelilerin filmlerinden de farklı olarak kim ki duk farklı şeyler işliyo filmlerinde. Konu aşk ama aşk değil, hastalıklı ilişkiler.. Bir de film boyunca öpüşmelerinden midem bulandı diyebilirim, geçen izlediğim kore filminde de hissetmiştim bunu, bunlar öpüşmeyi bilmiyo yaaa, adam kızın dudaklarını emiyo resmen, ama bildiğin emiyo :bbo: Bi de ısrarla öpüşmüyolar mı, şehvet sıfır resmen emişiyolar, bari direk gösterme, valla midem bulandı :umursamaz:
Sonuç, Kim ki duk'ın tarzı gerçekten farklı, bütün filmlerini izlemeye kararlıyım.
zaman-shi-gan.jpg

magic "more than blue"
sahneler aklıma geldikçe bile duygulanıyorum benmafoldumben

Küçük böcüğüm ben utorrent programını kullanıyorum, rahat oluyo. rapiddeki gibi tek tek uğraşmıyosun, kendi kendine iniyo.
Ama bazı filmlerin torrentı olmayabilir onların da rapidlerini buluyoruz :hulya:

Son düzenleyen: Moderatör:
magic "more than blue"
sahneler aklıma geldikçe bile duygulanıyorum benmafoldumben

sen eklemişin bunu ve" hüzünden öte yazmışın mafoldumben" cnm , ondan etkilendim zaten, sondaki "mafoldumben"...araştırdım hoşuma gitti.. :hulya:

ozaman önce bunu izlim zemuszemus

Son düzenleyen: Moderatör:
more than blue yu izlemeni oneririm.. bakis acin degisiyor resmen..
kizlar bir de arastirin derim filmin adini google da yazin bakalim neereler cikacak yani..
ama eksiksiz aradiginiz bir cok filmi sharebus dan bulursunuz...

more than blue yu izlemeni oneririm.. bakis acin degisiyor resmen..
kizlar bir de arastirin derim filmin adini google da yazin bakalim neereler cikacak yani..
ama eksiksiz aradiginiz bir cok filmi sharebus dan bulursunuz...

kesin izlicem kaydirigubbakcemile5

dün my sassy girlü izledim ve kesinlikle amerikan yapımı halinden kat kat daha güzel buldum
elisha cuthberti sevmem zaten :dilcikar:
çok eğlendim çok güldüm filmde ama kızın çocuğa ikide bir patlatmasına sinir oldum yazık şamar oğlanına döndü garibim
kusma sahnesi çok iğrençti kafamçokkarıştı

dün my sassy girlü izledim ve kesinlikle amerikan yapımı halinden kat kat daha güzel buldum
elisha cuthberti sevmem zaten :dilcikar:
çok eğlendim çok güldüm filmde ama kızın çocuğa ikide bir patlatmasına sinir oldum yazık şamar oğlanına döndü garibim
kusma sahnesi çok iğrençti kafamçokkarıştı

evet yaa yazık ona çocuğa, bizimkiler olsa çoktan ne halin varsa gör derlerdi :1closedeyes: mükemmel erkeği bulmak için ulu orta kusup temizliycek mi diye beklemek lazım bence :icecream:

Küçük böcüğüm ben utorrent programını kullanıyorum, rahat oluyo. rapiddeki gibi tek tek uğraşmıyosun, kendi kendine iniyo.
Ama bazı filmlerin torrentı olmayabilir onların da rapidlerini buluyoruz :hulya:

yok şekerim onu sormadım ben...

film indirdiğim bir site var linkleri bulduğum yani...ama orda bulamadım Bİn Jipi...
onu sormak istemiştim yerimseniben

linkleri bulsam yeter...indirmeyi öğrendim... malum ayrılıktan sonra iş başa düşünce neler neler öğrendim sorma... sırf Lost için kendimi aştım ; ona ihtiyacım yokmuş Lost izlemek ; film indirmek filan için ; onu anladım kaydirigubbakcemile3

MY sassy girl hakkinda entereasan bilgiler:

filmin başında kahramanlarımızın yerleştiği otel odasında, çerçevelenmiş bir gazete küpürü gözünüze çarpmıştır. küpür, beşiz doğuran bir kadın hakkındaki gerçek bir yazıymış. o beşizler büyümüşler, koskoca adam olmuşlar ve filmde çeşitli rolleri kapmışlar. bunlardan birisi otel sahibi, diğeri nezarethanedeki mafya lideri, bir diğeri metro turnikelerini bekleyen güvenlik görevlisi; dördüncü, filmin sonuna doğru kız metroda anons yaparken yanında oturan görevli, sonuncusu da çocuğu, içinde gül olan yemek servisi kutusuyla kız lisesinin içine girerken durduran güvenlik görevlisiymiş.

biliyosunuz ki ablamız zaman makinelerine takmış durumda ve ufoların birer zaman makinası oldugunu düşünüyor. filmin sonuna doğru kızımız ağacın yanına gittiğinde yaşlı bir adamla karşılaşıyor sonra adam gittikten sonra yalnız kalıyo kız ve bi ara gökyüzüne bakıyo. o sırada yaklaşık 3 saniye kadar bir ufo görünüp kayboluyo. yani aslında o yaşlı amca, kahramanımız kyun-woo'nun gelecekten gelmiş haliymiş, aynı amca bunların ilk tanıştığı sahnede de görünüyormuş.

kızla çocuk ne zaman bir kafe'ye gitseler, çocuk kola siparişi verir ancak kız "ölmek mi istiyorsun?" diyerek çocuğa da kahve söyler. filmin sonlarında, kız daha önce ölmüş olan erkek arkadaşından bahsederken, bir kaç saniyeliğine kızı ve çocuğu kafede otururken gösterir kamera, kızın ölmüş olan erkek arkadaşı kola içmektedir.

asmin çok enteresanmış gerçekten, bunları okuyunca ben filmi neremle izliyorum diye düşündüm. hadi ben gözümle izliyorum bunları farkedenler neresiyle izliyo o zaman :uhm:

vaaav o kadar ayrıntıya ben de dikkat etmemiştim
ama o 5iz haberi dikkatimi çekmişti yalnız o 5 adamın onlar olduğu aklımın ucundan dahi geçmedi

bunlari okuyunca insan yeniden izlemek istiyor filmi farkedilmeyen o kadar fazla detay varki cunku.

sirf o kizin piyano calisindan etkilenip piyano calicam ben diye gezdgim gunleri bilirim ben.. cok cok fazla detay var filmde :))
aslinda keske herkes izle de kimsenin farketmedigi detaylari konussak :)

dün gece oldboyu izledim akannehir
film bittikten sonra belli bi süre kendimi ekrana boş boş bakarken buldum ne acayip bi filmdi o öyle yaa
ayy kızıyla olan şeyleri düşünmek dahi istemiyorum Allahım akannehir
çok farklı ama çok güzel bi film benden tam not aldı

oldboy her duygunun maksimum hissedildigi bir film..
igrenme acima uzulme hersey bir arada ya..
ben hele kizin o sahnede aciyo ama senin icin dayanicam deyip kendini zorlamasindan cok kotu hissetmistim kendimi..
off off..

Back