I Saw The Devil'i izledim. 2 saat 20 dk sürmesine rağmen hiç sıkmıyor. Merakla izletiyor kendini. Ama Oldboy'daki gibi çarpıcı bir etkiye sahip değil. İkisi de intikam konusunda ilerleyen filmler olduğu için bu karşılaştırmayı yapıyorum. Farklı bir açıdan ele almış bu konuyu 'I Saw The Devil'. Nihayetinde güzel birfilm. Choi Min Sik Oldboy'da olduğu gibi bu filmde de olağanüstü bir oyunculuk sergilemiş, hatta daha da iyi Oldboy'da olduğundan.
Yeoja, Jeong-hye (This Charming Girl)
Imdb Notu : 7.0
Yönetmen: Yoon-ki Lee
Yapım Yılı: 2005
Süre: 99 Dakika
Ülke: Güney Kore
Tür: Dram
Postanede çalışan genç bir kadının rutin hayatından birkaç gün izliyoruz. Yalnızlık teması çok güzel işlenmiş. Çok yalın bir anlatımla güçlü etkiler bırakıyor. Uzun, durağan çekim yapılan sahneler de hiç sıkmadı beni. Çok sevdim.
Yavrucuklar bu dizi hakkinda bi bilginiz varmi bi arkadasim baslamisti ama sonra goremedim bidaha sorma firsatim olmadi..bi bakiverin bakim
Eki Görüntüle 191062
Adı: 개인의 취향 / Kaeinui Chwihyang
Diğer Adı: Personal Preference / Personal Taste
Tür: Romantik, Komedi
Bölüm: 16
Kanal: MBC
Yayın Tarihi: 2010-Mart 31
Yayınlanan Gün: Çarşamba ve Perşembe 21:55
Yönetmen: Son Hyung Suk (손형석
Yazar: Park Hye Kyung (박혜경
(Lee Sae In'in "Personal Preference" adlı kıtabından uyarlanmıştır)
Konusu:
Normal bir erkek olan Jeon Jin Ho bir kızla oda arkadaşı olabilmek için eşcinsel rolü yapar. Organizasyon ve ütü yapmak gibi zevklere sahip olan ve acılara katlanan, duygularını belli etmeyen biri olarak biliniyor. Temizlik konusunda çok titiz ama aynı zamanda kadınların duygularını keşfetmek gibi bir yeteneğe sahiptir.
Bir de guzel diziler izlemek istiyorsaniz mutlaka The 1st Shop of Coffee Prince ve My Lovely Sam-Soon-u izleyin Sam Soon-da Hyun Bin-in tipine cok takilmayin inanin Secret Garden kadar seveceksiniz
Wuuu bu adamı yeni tanıdım baya filmi varmış desene..çapkın tryamor
Yavrucuklar bu dizi hakkinda bi bilginiz varmi bi arkadasim baslamisti ama sonra goremedim bidaha sorma firsatim olmadi..bi bakiverin bakim
Eki Görüntüle 191062
Adı: 개인의 취향 / Kaeinui Chwihyang
Diğer Adı: Personal Preference / Personal Taste
Tür: Romantik, Komedi
Bölüm: 16
Kanal: MBC
Yayın Tarihi: 2010-Mart 31
Yayınlanan Gün: Çarşamba ve Perşembe 21:55
Yönetmen: Son Hyung Suk (손형석
Yazar: Park Hye Kyung (박혜경
(Lee Sae In'in "Personal Preference" adlı kıtabından uyarlanmıştır)
Konusu:
Normal bir erkek olan Jeon Jin Ho bir kızla oda arkadaşı olabilmek için eşcinsel rolü yapar. Organizasyon ve ütü yapmak gibi zevklere sahip olan ve acılara katlanan, duygularını belli etmeyen biri olarak biliniyor. Temizlik konusunda çok titiz ama aynı zamanda kadınların duygularını keşfetmek gibi bir yeteneğe sahiptir.
hyun olsun yeterki tastan olsun dedim ve My Name is Kim Sam Soon u izlemeye basladim hadi hayirlisi
personal taste izlediğim ilk güney kore dizisidir.. LEE MİN HO oppamın tüm oyunculuğunu sergilediği bir dizi diye düşünüyorum. leminhonun dudak büzüşleri, o sevimli gülüşleri için bile izlenmeye değer bir dizi. yeri geldiğinde çok güldüğümü, yeri geldiğinde çok sinirledniğimi ve hatta ve hatta yeri geldiğinde ağladığımı bile belirtmek isterim. içiniz içinizi yiyo izlerken. ama en çok da gülüyosunuz ben tavsiye ederim. bir sürü dizi daha izledim ama hiçbiri bunun yerini tutamadı malesef
Ben de izlemeyi düşünüyorum bunu. Ama You Are Beautiful'a başladım, önce o bitmeli.
The Snow Queen'i bıraktım. Hyun aşkı diyoruz da dizi sarmayınca izlenmiyor.
Zaten orda hiç yakışıklı da bulmadım.
Bu cevaptan sonra anlıyoruz ki dizi işi tamamen zevk meselesi. :))
Bence herkes kalbinin sesini dinlemeli dizi seçiminde.
Birinin beğendiğini bir diğeri hiç beğenmiyor çünkü. :)
personal taste izlediğim ilk güney kore dizisidir.. LEE MİN HO oppamın tüm oyunculuğunu sergilediği bir dizi diye düşünüyorum. leminhonun dudak büzüşleri, o sevimli gülüşleri için bile izlenmeye değer bir dizi. yeri geldiğinde çok güldüğümü, yeri geldiğinde çok sinirledniğimi ve hatta ve hatta yeri geldiğinde ağladığımı bile belirtmek isterim. içiniz içinizi yiyo izlerken. ama en çok da gülüyosunuz ben tavsiye ederim. bir sürü dizi daha izledim ama hiçbiri bunun yerini tutamadı malesef
Filmin sonunda calan sarki cok guzeldi Yesterday when i was young cok sevmisdim bu sarkiyiNuguna Bimileun Itda (Everybody Has A Little Secrets) - 2004
Imdb Puanı : 6.0
Tür: Komedi,Romantik
Sadece benim gibi Lee Byung Hun hayranlarının izlemesini önerebileceğim bir film.
Onun dışında zaman kaybı olur.
Lee Byung Hun beni çok heyecanlandırdı bu filmde.
Bu yüzden onu seven varsa kaçırmamalı kesinlikle.
------------------------------------------------------------------------
Geuhae Yeoreum (Once In A Summer) - 2006
Imdb Puanı: 7.2
Tür: Dram,Romantik
Konusu : Bir tv kanalı insanların bulmak istedikleri ama bulamadıkları kişileri bulmak için onlara yardım ediyorlar ve KIM Su-Young isimli bir emekli profosörle görüşmek ve eğer onunda böyle aradığı bir kişi varsa bulmak istiyorlar.Bu sebeple Kim So Young'un yanına bu kanalda çalışan ve eski öğrencilerinden olan Su-jin onunla görüşmek için gidiyor ve ona ölmeden önce görmek istediğiniz hiç kimse yok mu? diye soruyor ve böylece KIM Su-Young'un, Su Nae kasabasında yaşadığı o güzel aşk ve sonrasında yaşananları öğreniyoruz.
Güzel bir aşk öyküsü, aman aman bir etki bırakmadı bende ama izlenir.
Hem eğlenceli hem üzücü, hoş bir film olmuş.
Yalnız Lee Byung Hun'un yaşlı hali hiç olmamıştı.
Özenmemişler sanırım pek, çok başarısızdı. :S
Filmin sonunda calan sarki cok guzeldi Yesterday when i was young cok sevmisdim bu sarkiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?