*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

Begenmene sevindim..bende yayi merak ettim bi bakam bari..Choi Min Sik oldboyda sempatikti ama burda nasil nefret ettiriyor rol kendinden ya pislik

IMDB PUANI: 6.0
Yapim: 2011 ~ GüneyKore
Tür: Dram, Komedi, Romantik
Yönetmen: Yu-jeong Jang
Oyuncular: Su-jeong Lim, Cheong-a Lee, Ho-jin Jeon, Je-hun Lee, Seung-su Ryu, Soo-kyeong Jeon, Yu Kong
Senaryo: Kyung-eui Lee
Yapimci: Jin-su Min, Kyu-dong Min
Müzik: Byung-hoon Lee
Süre:1 saat 52 dk
Konusu: Bambaska bir mekan ve bambaska bir zamanda asla unutulmayan ilk aska duyulan büyük özlemle onu yeniden bulmak için harekete geçen Im Soo-jung in romantik ve hüzünlü öyküsü. Geçmise ait anilar artik çok uzaktada olsa onlarin yeniden yasanmasi çok yakindir artik Kecenlerde bu filmi izledim Gong Yoo-nun asgerlikden geldikden sonraki ilk filmi cok merak ediyordum guzeldi Gong Yoo icin izlenir

Son düzenleme:

izlemeyi planlıyorum en kısa zamanda güzel bir filme benziyor cidden.

Yavrucuklar bu dizi hakkinda bi bilginiz varmi bi arkadasim baslamisti ama sonra goremedim bidaha sorma firsatim olmadi..bi bakiverin bakim

Adı: 개인의 취향 / Kaeinui Chwihyang
Diğer Adı: Personal Preference / Personal Taste
Tür: Romantik, Komedi
Bölüm: 16
Kanal: MBC
Yayın Tarihi: 2010-Mart 31
Yayınlanan Gün: Çarşamba ve Perşembe 21:55
Yönetmen: Son Hyung Suk (손형&#49437
Yazar: Park Hye Kyung (박혜&#44221
(Lee Sae In'in "Personal Preference" adlı kıtabından uyarlanmıştır)

Konusu:

Normal bir erkek olan Jeon Jin Ho bir kızla oda arkadaşı olabilmek için eşcinsel rolü yapar. Organizasyon ve ütü yapmak gibi zevklere sahip olan ve acılara katlanan, duygularını belli etmeyen biri olarak biliniyor. Temizlik konusunda çok titiz ama aynı zamanda kadınların duygularını keşfetmek gibi bir yeteneğe sahiptir.

Bu diziyi izleyeli uzun zaman oldu cok sevdigim bir dizi degil bence daha iyi diziler dururken bunu izlemek bir az zaman kaybi olur.

Genel Bilgi:
Adı:파스타 / Pasta
Tür:Romantik
Bölüm:16
Yayın:MBC
Yayın dönemi:04/01/2010
Dizi günü ve saati: Pazartesi ve Salı 21:55
Yönetmen:Kwan Seok Jang (권석&#51109
Senaryo: Seo Sook Hyang (서숙&#54693

Oyuncular:
Gong Hyo Jin as Seo Yoo Kyung
Lee Sun Gyun as Choi Hyun Wook
Lee Ha Nui as Oh Sae Young
Alex as Kim San
Choi Min Sung as Jung Eun Soo
Jang Yong as Seo Jong Gyu
Kim Dong Hee as Seo Yoo Suk
Byun Jung Soo
Choi Jae Hwan
Baek Bong Ki (백봉&#44592
Lee Hyung Chul
Jo Sang Ki
Lee Sung Min
No Min Woo (노민&#50864
jung Da Hye

Özet:
Dizi başarılı, birinci sınıf bir aşçı olma rüyaları gören bir kadının hikayesini anlatmaktadır.

"Makarna" Hayaller ve Genç bir kadının başarısını La Sfera restoranında ünlü bir şef olmak istemesiyle olaylar başlar...
Yu-Seo keyong (Hyo-jin Kong) La Sfera restoranında üçüncü sınıf şef yardımcısı olarak iş hayatına başlar.O sonunda bir aşçı olma yolunu girmiştir.

Hyeon-ok Choi (Seon-gyun Lee) La Sfera restoranda Top şeftir. O İtalyan Mutfak Sanatları Eğitimi ve Sicilya'da bir otelde bir şef yardımcısı olarak başlamıştır. Hyeon-sonun da Kore'de en çok tanınan İtalyan şef olma yoluna girmiştir.
Bana gore cok guzel bir diziydi dizinin konusu oyuncular her sey super en cok sevdigim tarafi ise bir birine kotuluk eden insanlar yok cok eglenceli dizi mutlaka izlenmeli dizilerden birihem de komikdi

Bir de guzel diziler izlemek istiyorsaniz mutlaka The 1st Shop of Coffee Prince ve My Lovely Sam-Soon-u izleyin Sam Soon-da Hyun Bin-in tipine cok takilmayin inanin Secret Garden kadar seveceksiniz

Bir de guzel diziler izlemek istiyorsaniz mutlaka The 1st Shop of Coffee Prince ve My Lovely Sam-Soon-u izleyin Sam Soon-da Hyun Bin-in tipine cok takilmayin inanin Secret Garden kadar seveceksiniz

sagol bebek guzel tavsiyelerinin devamini bekliyorum bakicam hemen bunlara

Nuguna Bimileun Itda (Everybody Has A Little Secrets) - 2004

Imdb Puanı : 6.0

Tür: Komedi,Romantik

Sadece benim gibi Lee Byung Hun hayranlarının izlemesini önerebileceğim bir film.
Onun dışında zaman kaybı olur.
Lee Byung Hun beni çok heyecanlandırdı bu filmde.
Bu yüzden onu seven varsa kaçırmamalı kesinlikle.

------------------------------------------------------------------------

Geuhae Yeoreum (Once In A Summer) - 2006

Imdb Puanı: 7.2

Tür: Dram,Romantik

Konusu : Bir tv kanalı insanların bulmak istedikleri ama bulamadıkları kişileri bulmak için onlara yardım ediyorlar ve KIM Su-Young isimli bir emekli profosörle görüşmek ve eğer onunda böyle aradığı bir kişi varsa bulmak istiyorlar.Bu sebeple Kim So Young'un yanına bu kanalda çalışan ve eski öğrencilerinden olan Su-jin onunla görüşmek için gidiyor ve ona ölmeden önce görmek istediğiniz hiç kimse yok mu? diye soruyor ve böylece KIM Su-Young'un, Su Nae kasabasında yaşadığı o güzel aşk ve sonrasında yaşananları öğreniyoruz.

Güzel bir aşk öyküsü, aman aman bir etki bırakmadı bende ama izlenir.
Hem eğlenceli hem üzücü, hoş bir film olmuş.
Yalnız Lee Byung Hun'un yaşlı hali hiç olmamıştı.
Özenmemişler sanırım pek, çok başarısızdı. :S

hyun olsun yeterki tastan olsun dedim ve My Name is Kim Sam Soon u izlemeye basladim hadi hayirlisi

personal taste izlediğim ilk güney kore dizisidir.. LEE MİN HO oppamın tüm oyunculuğunu sergilediği bir dizi diye düşünüyorum. leminhonun dudak büzüşleri, o sevimli gülüşleri için bile izlenmeye değer bir dizi. yeri geldiğinde çok güldüğümü, yeri geldiğinde çok sinirledniğimi ve hatta ve hatta yeri geldiğinde ağladığımı bile belirtmek isterim. içiniz içinizi yiyo izlerken. ama en çok da gülüyosunuz ben tavsiye ederim. bir sürü dizi daha izledim ama hiçbiri bunun yerini tutamadı malesef

hyun olsun yeterki tastan olsun dedim ve My Name is Kim Sam Soon u izlemeye basladim hadi hayirlisi

Ben de izlemeyi düşünüyorum bunu. Ama You Are Beautiful'a başladım, önce o bitmeli.
The Snow Queen'i bıraktım. Hyun aşkı diyoruz da dizi sarmayınca izlenmiyor.
Zaten orda hiç yakışıklı da bulmadım.

Bu cevaptan sonra anlıyoruz ki dizi işi tamamen zevk meselesi. :))
Bence herkes kalbinin sesini dinlemeli dizi seçiminde.
Birinin beğendiğini bir diğeri hiç beğenmiyor çünkü. :)

Son düzenleme:

Kesinlikle oyle oyle canim ya bende you are beatflu hic sevmedim biraktim 3.bolumde..gercekten zevk meselesi..off hyunu orda begenmediysen buna hic bakma zati:)) ama guzel bi diziye benziyo simdilik begendim..

soyledigini dikkate alicam ama burda biseye dikkat ettim ilk diziler herkez icin cok guzel oluyor ama 4. 5. dizilerini izleyenler icin ayni sey olmuyor..sonra izlediklerimiz ayni tadi o ilk heycani vermiyor.. sana verdigi hazi bize verirmi bilmem

Filmin sonunda calan sarki cok guzeldi Yesterday when i was young cok sevmisdim bu sarkiyi

Dizi kotu dizi degil amma bituful-un dedigi gibi bir kac dizi izledikden sonra ayni tadi vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…