- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
hyun olsun yeterki tastan olsun dedim ve My Name is Kim Sam Soon u izlemeye basladim hadi hayirlisi
Kimse yeni bir şeyler izlemiyor mu artık yau.. :s
Diziyi nasıl buldun? Ben de hep yarıda bırakıyorum hiç devam ettiremedim dizileri şu aralar. The Snow Queen kaldı, You're beautiful da beklemede; film izlemeyi tercih ediyorum bu günlerde. Bir yandan da Hyun'umu çok özledim Worlds Within'e başlamak istiyorum süper görünüyor orda da ama kararsızım. Aslında hepsini izlemek istiyorum. The Snow Queen'e de geri dönüş yapacağım diğerlerini de izleyeceğim. Bir de Athena:Goddess Of War var daha. Onu da 10 bölüm izledim 10 bölüm duruyor hala. :s Çok büyük bir dertmiş gibi yazdım bu arada ama aklıma takıldı işte.
Neyse Kim Sam Soon yorumlarını alalım biz.
konu ilgimi çekti kızlar peki denizler imparatorunu izleyen varmı benim şu zamana kadar enn sevdiğim dizidir! geçtiğimiz yıllarda trt de yayınlanmıştı
Bu diziyi mutlaka izleyeceğim. Uzun süredir izlemek istediklerim arasında.
Methini çok duydum.
Benim de sıradaki dizim bu. İndirmeye başladım bile.
Hyun Bin varken kaçmaz zaten.
Çok övgüler almış. Umarım ben de beğenirim.
nerden indiriyosunuz tatlım bu dizi ve filmleri bana mesaj atarmısınız
bide bi film vardı izlemiştim ismini unuttum :44: bi kız var yanlışlıkla bi çocuğa küfürlü mesaj atıyo çocukta bunun bulmak için okuluna geliyo yanlışlıkla kızı öpünce bida peşini bırakmıyo maço bi çocuk sonra aşık oluyolar kız sıvavı terkedim bunun yanına gidiyo falan filan ismini düşünüyorum düşünüyorum yok
bu arada ben Im sory I love you yu izledim bu dizi sayesinde bayım demeyide öğrendim haduşşiiiiii haduşşiiiiiiiama çok güzeldi sonunda çok ağlamıştım hele o artiz bozuntusuna sinir olmuştum
-dünyanın orta yerinde aşk için ağlıyorum- çok güzel bir filmdir tavsiye ederim kızlar.ağla ağla gözümde yaş bırakmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?