• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

The Man From Nowhere aaa bu filmide tavsiye edicektim evet gerçekten çok güzel..biraz türk filmlerini anımsatıyo küçük kızımız:)) onun için bile izlenir..başroldeki abimiz yine karizmatik her kore yapımında olduğu gibi..filmin en güzel sözüde benim için budur..
"Sizler sadece yarın için yaşıyorsunuz değilmi..Yarın için yaşayan adamın,sadece bugünü yaşayan adam karşısında şansı yoktur...Ben sadece günü yaşarım" konu sıradan gibi görünsede içindeki ince şeyler ve sıkmayan aksiyonsahneleri çok güzel
[/I][/I] $250px-The_Man_From_Nowhere-p4.jpg

senin o avatarlarini yerim hepsi birbirinden guzel yavv adamin yuzunu gorunce mutlu oluyorum yok boyle bisi:16::16:

Aaayyy di mi yaaa, insanın içi bir hoş oluyor. :1: Çikolata gibi tatlı ve mutluluk verici. :D

Baekmanjangja-ui cheot-sarang ( A Millionaire's First Love) - 2006

Imdb notu : 7.2

A-Millionaire%27s-First-Love.png

Hoş bir aşk filmi. Müzikler ve görsellik çok çok güzeldi. İzlenebilir.
Ama baş roldeki kızı hiç beğenmedim. Uymamış Hyun'a.
Bence oyuncuların her bakımdan uyumu çok önemlidir.
Eğer güzel ve sevimli bir kız oynamış olsaydı filmle ilgili düşüncem değişirdi; çok daha güzel bulurdum , eminim.
Hatta ağlardım bile belki. Ama olmadı malesef. :/

Ve Hyun yakışıklılığının doruğunda bu filmde. Bayıldım. :69:

Son düzenleme:
Baekmanjangja-ui cheot-sarang ( A Millionaire's First Love) - 2006

Imdb notu : 7.2

A-Millionaire%27s-First-Love.png

Hoş bir aşk filmi. Müzikler ve görsellik çok çok güzeldi. İzlenebilir.
Ama baş roldeki kızı hiç beğenmedim. Uymamış Hyun'a.
Bence oyuncuların her bakımdan uyumu çok önemlidir.
Eğer güzel ve sevimli bir kız oynamış olsaydı filmle ilgili düşüncem değişirdi; çok daha güzel bulurdum , eminim.
Hatta ağlardım bile belki. Ama olmadı malesef. :/

Ve Hyun yakışıklılığının doruğunda bu filmde. Bayıldım. :69:

ben hic begenmemistim bi filmi malesef cok siradan ve dedigin gibi kizin sabalak bi surati var bende isinamadim kiza hic yakismamis..:20:
korpe hyununumuz icin izlenir:16::16: onun disinda disinda cok vasat bi film.

ben hic begenmemistim bi filmi malesef cok siradan ve dedigin gibi kizin sabalak bi surati var bende isinamadim kiza hic yakismamis..:20:
korpe hyununumuz icin izlenir:16::16: onun disinda disinda cok vasat bi film.

Çok vasat da demesek yau. :44::44:

Yani bazı şeyler olmamıştı bence de, 18 yaşındalar bi de ikisi de; çok inandırıcı gelmedi bu yüzden o aşk hikayesi ama güzel replikleri vardı, bir de doğayla bütünleşen tablo gibi sahneleri çok güzeldi. Böyle tek tek bakarsak görülecek şeyler var bu filmde. :31:

ikinize de katılıyorum vasat bir filmdi kızlar.. öyle aman aman süper bi film değil..

İlk sayfadaki listede bu filmin de adını görünce Asmin beğendi herhalde iyi olduğu için eklemiştir diye düşündüm ama sen de beğenmemişsin. :s

bituful Im Sorry I Love You hala bitmedi mi? Bittiyse nasıl buldun?
Seni de çok etkiledi mi, içine işledi mi hikaye, karakterler vs.?

Bir daha izleyemeyi düşünüyorum ben de. :31::31:

Başka uzak doğu filmlerinden da bahsedebiliyoruz sanırım topikte. Bu bir Japon filmi.

Kokuhaku (Confessions) -2010

Imdb Notu : 7.9

Confessions-Kokuhaku-12022011-Emperor.jpg

Çok beğendim bu filmi.
Klip tadında olmuş.
Görsellik şahane, oyuncular şahane, müzikler şahane, senaryo da çok hoşuma gitti.
Tavsiye ederim.
Konusuna bakmayın bence netten spoiler resmen çünkü. :s
Ve indirecekseniz kaliteli bir sürümü olsun ki görüntülerin eşsizliğini zevkle izleyebilin.

Son düzenleme:
Joheunnom Nabbeunnom Isanghannom

Imdb Notu : 7.4

The_Good_The_Bad_And_The_Weird_Poster.JPG

Bir sürü adam bir haritanın peşine düşüyor. Olaylar bu durum etrafında kaçmaca kovalamaca şeklinde gelişiyor. Parmak kesmek gibi bakmakta zorlandığım sahneleri vardı. Bol aksiyon ve koşturmacalı. 2 saatten uzun bir süresinin olması hoş olmamış. Jung Woo Sung'a bir kez daha aşık oldum ama Lee Byung Hun'un tarzını da oyunculuğunu da sevemedim. Song Kang Ho'yu Salinui chueok'da izlemiştim ilk, yine çok başarılı ve komik. Çok sevdim bu adamı. Herkesin seveceği bir film değil ama izlenmeli bence.

bu ne iyi kotu cirkinin asya versiyonumu:))) su an itibariylen im sorry i love you u bitirdim:58: guzeldi tabi begendim ama bidaha izlermiyim bilemem..ama dedim ya insanin ilk goz agrisi bi baska oluyo secret garden kadar giremedim iicine:78: ama SO JI SUB baya basarili abimiizin baska yapimlarini izlemek isterim..en iyi 2010 drama odulunu hyunumuz bu abimizin elinden almisti cok tatlilardi :69::69: hatira bi iki resim koyam bari gerci ikincisine anlam veremedim ama sissss nooluyooo felan oldum:60:
$swtpbp1.jpg $20090213163130100111287.jpg

Sanırım evet onun bir versiyonu. :))

Ben misa ve secret garden'ı ayıramıyorum birbirinden. Biri komedi, diğeri dram, çok farklı kategorideler ve her ikisi de çok başarılı kendi çaplarında. :))

So Ji Sub Rough Cut'da muhteşemdir. Yeong-hwa-neun yeong-hwa-da (2008) - IMDbMutlaka izlemelisin. Filmi sever misin bilmem tabi, dövüş sahnelerine ölmüştüm ben. En sevdiğim filmlerden biri. Hala etkisindeyim. Bir de cain and abel var, o dizi de fena değil. izleyebilirsin. Ama misadaki kadar yakışıklı değil saç stilinden dolayı. :D

Eklediğin 2. foto komedi yaa... :D Daha önce de görmüştüm. Çok güldüm. :D Kız gibi bir halleri var. :D

Bu arada 2010da hyun ondan aldı ödülü demişsin, video ya da foto var mı? Görmek istiyorum. :(

Son düzenleme:
aa izlerim tabi dovus farketmez action filmlerede bayilirim..link veremiyorum ozel msda atamiyorum ama dur nerde izlemistim bi bakimde site ismini vereyim..

Back