• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

evet :59: beni buluyo hepte. bi nasip olmadı indirmek :)) bi ji jin hee'im filmlerini dizilerini izleyemedim indiripte

Sen söyle o zaman indirmek istediğin diziyi ben sana linklerini atiim özelden.

secret garden ı izlemeye başladım ilk bölümü hiç beğenmedim ama tryamour hatrına şans veriyorum..:38:

valla ben secret garden ı hem asyadiziden hem diziporttan izledim..diziportun gayet iyiydi görüntü kalitesi..takılma falanda olmadı bağlantı hızıylada alakalı galiba..Im sorry ı love you a başladım ikinci bölümdeyim güzel gerçekten.. ama heralde ilk göz ağrıları yani ilk izlediğimiz diziler daha güzel geliyo insana benim için secret garden öyle olcak galiba hala kamera arkası görüntüleri izleyip gülüyorum:21::21: you are beautiful u hiç beğenmedim sonra dönüp izlermiyim bilmem..her dizidede bi şarkıcı var he bu ne yahuu:82:

secret garden ı izlemeye başladım ilk bölümü hiç beğenmedim ama tryamour hatrına şans veriyorum..:38:

:53::53::53::53::53::53::53: Nasıl yaaa... Aayy nasıl beğenmezsin Asmiiinnn... :53::53:
Valla çok şaşırdım.
Ben direk Kim Joo Won'un kibirli tavırlarına öldüm daha ilk bölümden.
Çok komik gelmişti.
Sen neyini beğenmedin ki?
Sırf Kim ve Oska karakterleri için bile izlenebilecek bir dizi. :26:
Umarım 2. bölümde fikrin değişir.
Çok çok güzel esprileri var cidden.

:53::53::53::53::53::53::53: Nasıl yaaa... Aayy nasıl beğenmezsin Asmiiinnn... :53::53:
Valla çok şaşırdım.
Ben direk Kim Joo Won'un kibirli tavırlarına öldüm daha ilk bölümden.
Çok komik gelmişti.
Sen neyini beğenmedin ki?
Sırf Kim ve Oska karakterleri için bile izlenebilecek bir dizi. :26:
Umarım 2. bölümde fikrin değişir.
Çok çok güzel esprileri var cidden.

Ya ne bileyim ki, çok alıştım ben bu zengin güney kore erkeği tavırlarına sanırım filimlerden. o yüzden komik gelmiyor şu anda bana ya da farklı gelmiyor yani. türk dizisi izler gibi izliyorum.
ama sırf senin için izlemeye devam edicem bakalım nerde beni de içine katıp götürcek.. :16:
bu kadar beğendiysen vardır bişeyi sanırım.

valla ben secret garden ı hem asyadiziden hem diziporttan izledim..diziportun gayet iyiydi görüntü kalitesi..takılma falanda olmadı bağlantı hızıylada alakalı galiba..Im sorry ı love you a başladım ikinci bölümdeyim güzel gerçekten.. ama heralde ilk göz ağrıları yani ilk izlediğimiz diziler daha güzel geliyo insana benim için secret garden öyle olcak galiba hala kamera arkası görüntüleri izleyip gülüyorum:21::21: you are beautiful u hiç beğenmedim sonra dönüp izlermiyim bilmem..her dizidede bi şarkıcı var he bu ne yahuu:82:

Benim indirip izlediklerime göre nettekilerin kalitesi kötü. Yani karşılaştırma yapmazsak izlenebilir oralardan da tabi ki.

I'm Sorry I Love You'yu son ana dek sabrederek izlemelisin. Secret Garden komediydi ama bu ağır dram. O yüzden yadırgıyor olabilirsin komediden drama geçtiğin için. ;) Ben de Snow Queen'e başladım. İlk bölüm güzeldi.

Secret Garden'ın özl bölümünü izlemedim daha. O da karma görüntülerden oluşuyormuş. Bir ara izleyeceğim, çok komik olduğuna eminim. :31::31:

Ben de anlamıyorum şu şarkıcı meselesini. Şarkıcı olmasa oyuncu oluyor. İlla ünlü bir karakter koyuyorlar dizilerine. :S

Ya ne bileyim ki, çok alıştım ben bu zengin güney kore erkeği tavırlarına sanırım filimlerden. o yüzden komik gelmiyor şu anda bana ya da farklı gelmiyor yani. türk dizisi izler gibi izliyorum.
ama sırf senin için izlemeye devam edicem bakalım nerde beni de içine katıp götürcek.. :16:
bu kadar beğendiysen vardır bişeyi sanırım.

Ben daha önce izlediğim film ve dizilerde Kim Joo Won gibi zengin bir karaktere rastlamamıştım. :26: Yani herkesi küçümsüyor adam, kendini harika buluyor vs. ve her şeyden önemlisi de çok sevimli oluyor o hareketleri yaptığında.:69: Zaten değişecek o adam. Yumuşacık bir kalbi var, geçmişte yaşadığı bir takım olaylar var; onları öğrenince daha iyi anlayacaksın o karakteri.

Fakir kızı küçümseme olayını hiç aklıma bile getirmiyorum. G.Kore dizi ve filmlerini izlerken o tür kısımların bize çok klişe gelebilecek olması nedeniyle kendimi başka yöne adapte ediyorum. Zengin adam, fakir kız olayı gibi düşünmek diziye büyük haksızlık olur. Mesela A Moment To Remember'ı hatırla. Başlarda ne kadar klişe Türk filmi gibi diye düşünüldü ama o kadar sığ değil kesinlikle. Bu adamlar işini biliyor. Bir sürü güzel detay varken, gözümüze basit gelen şeylerin üstünde durmasak çok büyük zevk alırız bence. G.Kore dizleri de filmleri de ancak bu şekilde sevilebilir diye düşünmekteyim. Ve bence Türk filmlerine, dizilerine bu insanların yaptıkları bin basar, ezip geçer. :50: Keşke burada da bu kadar fazla iyi yapım çıksa karşımıza.

Bu arada çok saçma bir dizi izlemiştim Tree Of Heaven. Ama bazı kişilerin sırf bir olay karşısında nasıl tepki vereceklerini görebilmek için diziyi bırakmadım. Yani o küçük parçalar beni çok etkiliyor. Hala o dizinin ilk bölümünün son sahnesi aklımdadır mesela. Bu yüzden çok değerli benim için.

Zaten hep şunu soruyorum kendime, bu kadar sade ve basit anlatımla nasıl oluyor da insanlar üstünde kocamaaann etkiler yaratabiliyorlar? Bunu hala bulamadım. Başka hiçbir millet beceremez herhalde böyle bir şeyi.
Neyse... Kısacası , benim bu insanlara ve yaptıklarına olan hayranlığım ve aşkım çok çok fazla.
msntrcomgrin71si7fj5.gif

Secret Garden'ı sevmeyecek bir insanoğlunun varlığına inanasım gelmiyor. :26:

Son düzenleme:
Snow Queen yorumlarını bekliyorum sabırsızlık ilenn:))) hyunumuza iyi bak iyi seyirler:16::16:

Hyun da ne değişik bir tip yaa... The Snow Queen'deki Hyun'u tanıyamıyorum.
Birbiriyle çok alakasız iki insan oluveriyor saç stilini değiştirince.

Bu The Snow Queen
jz8fom.jpg

Bu Secret Garden
9690.jpg

İlk olarak I'm Very Happy filminde izledim kendilerini. :69: Tavsiye ederim sana da, çok iyi bir oyunculuğu vardı orada da. Bir deliyi canlandırıyordu. Çok yakışıklı, çok düzgün yüzlü bir çocuk, hatta kusursuz ama asla Secret Garden'daki kadar cazibeli değildi o imajıyla niyeyse. The Snow Queen'de de öyle. Dizi ilerleyince fikrim değişebilir tabi.
Benim tercihim SGdeki Hyun. :69::69:
Yeni Hyun'a da alışmaya çalışıyorum. :31::31:

Bu dizi de drammış, bünyeme zarar verecek sanırsam.
Umarım I'm Sorry I Love You kadar kadar etkileyici olabilir. :97::97:

Son düzenleme:
aslinda snow q.de daha yakisikli gorunuyo..gercekten saclar cok degistiriyo ya ama s.g daki kisiligi mest etti bizi bence:1:..im sorry I love you kadar etkileyecegini sanmam bu diziden yorumlara bakilirsa..bu arada bende 3.bolume gectim bi yorum yazam dedim burdaki jonumuzde baya karizmaymis:))

Evet haklısın. Aslında Snow Queen ya da I'm Very Happy filmindeki tipi gerçekten çok yakışıklı.
Ama SGde sanırım kişiliği ve mimiklerinin etkisiyle daha çekici buldum. Çünkü diziyi izlemeden önce fotolarına baktığımda beğenmemiştim, çok zayıf ve saçları da kısalmış diye, hiç benim tarzım değildi ama izleyince her şey değişti. :69::69:

Misa'daki karizma abimiz So Ji Sub. Sadece onun bir fotoğrafını gördükten sonra girdim bu işlerin içine ben zaten. O ilk aşkımdı.
290lanm0.png

Sonra her yeni film ve diziyle başkaları öne geçti. :27:
Ama hepsini seviyorum. Birbirinden güzel insanlar... :nazar::nazar: :D

Son düzenleme:
.......................................

Son düzenleme:
Sen söyle o zaman indirmek istediğin diziyi ben sana linklerini atiim özelden.

Ji Jin-Hee Parallel Life - Paralel Yaşam
bide Run away from home buda ji jin hee nin filmi bu filmin yarısına kadar izledim diğer yarısını izleyemedim
çok çok teşekkür ederim

Taegukgi hwinalrimyeo muhteşem bir savaş filmi.2 kardeşin kuzey güney savaşında yaşadıkları dramı anlatıyor.

bi film tavsiye ediyim kimse etmemis galiba bakalim becerebilecekmiyim..ilk defa resim eklicem
Yapım:2009 ~ GüneyKore
IMDB Puani :8.0
Tür:Dram, Gerilim
Yönetmen:Bong Joon-ho
Oyuncular:Bin Won, Ku Jin, Yoon Je-moon, Gyu-pil Go, Hye-ja Kim, Je-mun Yun, Jeon Mi-seon, Jin Goo, Kim Byung-sun, Lee Mi-do, Mi-seon Jeon, Moon Hee-ra, Song Sae-byuk, Yeo Mu-young
Senaryo:Bong Joon-ho, Park Eun-kyo
Yapımcı:Woo-sik Seo, Jae-won Choi
Görüntü Yönetmeni:Ryu Seong-hee
Müzik:Lee Byeong-wu
Filmin Websitesi:¹«·á¿î¼¼, ¹«·áÅäÁ¤ºñ°á, ¹«·á½Å³â¿î¼¼, »õÇØ¿î¼¼, ¿ÃÇØ¿î¼¼, ÀÎÅÍ³İ ¿µÈ­°ü, Çѱ¹, ¿ÜÈ­, ¹«Çù¿µÈ­, ¹«·á¿µÈ­ °¨»ó, ¾Ö´Ï¸ŞÀÌ¼Ç »ó¿µ µî Á¤º¸ Á¦°ø.
Süre:2 saat 8 dk

Bir annenin oğlunun üstüne yıkılan korkunç bir cinayetin asıl suçlularını araması üzerine kurulmuş bir yapım ...etkileyiciydi ben begenmistim..

Eklentiler

• $motherg.jpg
    $motherg.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 45
Film cok guzeldi yalnis hatirlamiyorsam yabanci film dalinda oscara adaydi.Won Bin cok iyi bir oyuncu ben en son The Man from Nowhere-ni izlemisdim orda da cok iyiydi

Mother da, The Man From Nowhere de izlemek listeye çoktan aldığım filmler ama hala izleyemedim.

baal_zebub'un tavsiyesini merak ettim. Vizeler bitsin de hepsini izleyeceğim. :43:

Film cok guzeldi yalnis hatirlamiyorsam yabanci film dalinda oscara adaydi.Won Bin cok iyi bir oyuncu ben en son The Man from Nowhere-ni izlemisdim orda da cok iyiydi

evet bissuru odulu var adamimizda gercekten cok basariliydi..bir ananin evladi icin neler yapacagini cok guzel anlatiyo psikopat mother:52:

Back