*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

ben de dun kesfettim kizlar hayrini gorun canlarim :)))

hehehe ben buna üye olmuşum galba eskiden çünkü üye olmaya kalktım bu mail adresi sistemimizde mevcut dedi :) ama hatırlamıyom tabi kullanıcı adımı falan

THE HIGH ROLLERS
TAJJA

ve
Seung-woo Cho - 조승우

filmin konusu: Kısaca bir kumarbazın hikayesi.
Bir gece ablasının çantasından çaldığı paraları kumarda haksız bir şekilde kaybeden Go-ni (Seung-woo Cho) işin ehlinden bu oyunu (Hwatu) öğrenip intikam almak ister.

Cok guzel bir kumar filmi... kumar filmlerini seven varsa kesinlikle kacirmasin!!
sahsen ben kumar filmlerini hep cok eglenceli bulmusumdur, ve kacirmam genelde.. Hwatu denen oyun da bizim kagit oyunlarina cok asiri derecede benziyor.. bir cok uzakdogu filminde geciyor zaten..

filmin en sonunda calan sarkiya gulmekten oldum.. filmi izlemeseniz ile tajju deyip aratin ve o sarkiyi dinleyin derim...

filmin aksiyonu daha yuksek tutulabilirmis bence.. buna ragmen yine de heycani iyiydi..
sevdim ben tavsiye ederim...

The Man From Nowhere (2010)

Konusu:Filmin başrol oyuncusu Won Bin, mafya tarafından kaçırılan küçük kıza yardım etmek için, çekildiği köşesinden dışarı çıkar.

Yeni keşfettiğimiz sitede puanı oldukça yüksekti keza imdn puanı da öyle..o nedenle indirdim izledim..her ne kadar g.korenin genelde dramlarını seviyo olsam da güzel bir aksiyon filmiydi..İzleyebilirsiniz bence

Bir daha izlemeyi düşündüğüm için nette tekrar baktım Yeong hwa neun yeong hwa da'ya (Rough Cut yani) Senaristi Kim Ki Dukmuş. Yeni öğrendim daha. :26: Yazmak istedim bu yüzden.

Kızlar izledigim bir dizi var 10 bölümlük.. şiddetle tavsiye ederim..
Misa (ıam sorry ı love you ) dan sonra en çok etkileyen dizidir..
Tree Of Heaven

Cain and Abel i bende izledim cok güzeldi ama Misa kadar olamaz..
Bana bu aralar duygusal dizi yada film lazım.. nerdeyse tüm kore filmlerini izledim.. film bulamıyorum düzgün..
tavsiyeler var mı kızlar?

Cain and Abel i bende izledim cok güzeldi ama Misa kadar olamaz..
Bana bu aralar duygusal dizi yada film lazım.. nerdeyse tüm kore filmlerini izledim.. film bulamıyorum düzgün..
tavsiyeler var mı kızlar?

ben bu ara dizi olarak Stairway to Heaven ı indiriyorum..olumlu yorumlar okumuştum indireyim bari dedim ama henüz izlemedim tabi ki..

Oldeuboi u izledimm. Bu kadar övgü boşa yazılmamış. Çok etkileyici, herkes izlemeli bence. Soundtrack de çok çok güzel. Daesu da çok karizma adam. Biraz uzun saç ve biraz sakal insanı nasıl da değiştiryor yeaa...

Stairway to Heaven 'iizleme listeme aldım şaunda.. önerdigim dizideki başroldeki kızla cocuk oynuyor burda da.. Lee Wan ve Park Shin Hye..

Online izliyorum ben dizileri.. filmleri indiriyordum ama bilgisayar iflas etcek artık bu kadar yüklenmeye..
Ama ben hala Tree Of Heaven in etkisindeyim.. müzikleri de muhteşemdi.
Bana romantik dram lazım izlemek için..mazoşistim sanırım

dünde Temptation Of Wolves 'i izledim.. Değişik ama güzel bir diziydi..

Son düzenleme:
Bu arada bu resmin hangi dizi yada filme ait oldugu hakkında bilginiz var mı?

Temptation of wolves 113 dakikalık bir filmmiş. Sharebus'ta öyle.
Bir de başka sitelerde de film diye geçiyor.

Ayrıca bir dizisi de mi var yoksa?

Temptation Of Wolves u izledim.
Daha doğrusu yarısından sonra sararak izledim çünkü dayanamadım artık.
Zaten ilk yarıya gelmeden sonucun ne olacağını anlıyorsunuz.
Hadi etkileyici olsa, hikaye güzel olsa sonunun ne olacağını anlasam bile izlerim tabi ki.
Ama yok, izlenmez bu. Zaman kaybı sadece.
O kadar saçma sapan şeyler var ki Koreliler bu kadar gerizekalı mı, yoksa onlarda adet böyle midir diye sormama neden olan pek çok durum, olay vs...
Güney Kore sineması için yüz karalarından biri olmalı bana göre.
Kazara biri ilk bu filmle adım atarsa G.Kore dünyasına, bir daha yaklaşmamak üzere geri çeker kendini herhalde.
Afişi görünce izlemeye karar vermiştim ama orda görünen ağırbaşlı erkeklerden eser yok filmde.
Hayalkırıklığı oldu.
Birkaç yakışıklı adam ve beni duygulandırabilecek bir hikayesi var sanmıştım ben oysa. :s

Son düzenleme:
baz guney kore filimleri insani arkasina bakmadan uzaklastiricak kadar kotu etkiye sahip..
o yuzden bilmediginiz bir filmi izlerken once yorumlarini okuyun derim.. guney kore sinemasi risklidir cunku..
mesela sinemada izledigim old boyun yonetmeninden benim icin hayal kirikligindan baska birsey olmayan bir filim:
thirst..
izlemeyin degmez..
cok vasat bir hikaye..

Ben hiç okumam yorum. Ki bu son izlediğim facia filme insanların yorumu harika, çok güzel vs. şeklindeydi. Artık neyini beğendilerse... İnsanların zevki çok değişik olduğundan yorumlara bakarak hareket etmem kesinlikle. Benim çok sevdiğim bir filme başkası berbat diyebilir sonuçta. Bu yüzden ne çıkarsa bahtıma... Ama imdb puanı da önemli; ilk ona bakıyorum. Temptation Of Wolves'un puanı 6 civarı. Bu da bir kıstas. 7nin altında puanı olan filmleri izlemem aslında da bazen genel anlamda hoş olmayan düşük puanlı filmler, içindeki detaylarla beni çok etkileyebildiği için onları da es geçemiyorum. Bu konudaki en önemli örnek Arumdabda (Beautiful) oldu benim için.

sans zevk renk kisilik meselesi tabi...
puani dusuk olup da kendinden bicok sey bulabilecegin filmler de vardir elbet..
ya da kotu filim yoktur az vokta vardir deyip tatliya baglarim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…