Yapım:2008 ~ GüneyKore
Türram, Polisiye, Romantik
Yönetmen:Juhn Jaihong
Oyuncular:Cha Soo-yeon, Cheon-hee Lee, Lee Chun Hee, Min-soo Kim, Myeong-soo Choi, Seong-guk Choi, Soo-yeon Cha, Su-yeon Chi
Senaryo:Ki-duk Kim, Juhn Jaihong
Yapımcı:Ki-duk Kim
Görüntü Yönetmeni:Gi-tae Kim
Müzik:Hyung-woo Noh
Süre:1 saat 28 dk
Konusu:
Karşı konulmaz güzelliği yüzünden bahtsız bir kız... Onun güzelliği mübarek midir? Yoksa lanet midir? Nefes kesen güzelliğinden mutluluk duymayan bir kızdır Eun-young. Yalnızlığa sürüklenmiştir, erkeklerin şehvetli, kadınların kıskançlık dolu bakışlarından usanmıştır. Bir gün, askıntı olanlardan Sung-min Eun-young'un ırzına geçer ve ağzından şu korkunç sözcükleri döker: 'Böylesine güzel olduğun için bunu yaptım.'
Acımasız güzelliği yüzünden tecavüze uğradığına inanan Eun-young güzelliğini gösteren her görünüşü yok etmeye başlar. Ve peşinde sadece bir erkek olacaktır.
Henüz izlemedim, ama yorumlardan psıkolojik açıdan ağır bir filim olduğunu okudum.. Rahatsız edici detayları olsa da verdiği mesajlar açısından önemli bir filim..
Eğer istersen bu hafta içerisinde izleyip sana yorumumu belirtirim..
Yalnız senaryo ve yapım KİM Kİ DUK a ait ki onun her filmini gözü kapalı izlerim.. Çok derinden yakalar insanı onun filimleri..
ben indirdim bugün filmi izledikten sonra yorumumu belirtirim. bir kaç güney kore filmi izledim daha önce ama hiç konusu bu şekilde olan filmlerden değildi. daha çok psikolojik filmler başlığındaki bir facebook grubu var arkadaşımın orda paylaşılınca konusu ilgimi çekti. bakalım nasıl filmmiş.