• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

MY LİTTLE BRİDE
(BENİM KÜÇÜK GELİNİM)

Mylittlebrideposter.jpg

film romantik komedi.. hikayesi alısılmısın dısıda.. ama cok begenmıstım..ilk izledigim filmlerdendi..
kac kere izledigimi ben bile hatırlamıyorum.. insanın ici bir tuhaf oluyor.. :)
tavsiye ederim..

Do Re Mi Fa Sol La Si Do

(MÜZıK VE SEVGıLıM)

318983720.jpg

Buda cok güzel filmlerden ama öyle cok büyük etki yaratan cinsten degil.. lakin izldigimde pişman olmadıgım bir film..
2 aşk arasında kalan bir kızı anltıyor..

MY MıGHTY PRıNCESS

(SÜPER SEVGıLıM)

photo56962lc7.jpg

KANG So-hwi, güzel bir dövüş sanatları dehasıdır, ve yetişkinliğe doğru bir yolculuğa çıkmak üzeredir. Ama onun yolculuğu başkalarınınkine benzemez. ınsan üstü gücü ve dövüş sanatlarındaki ustalığı üniversitedeki arkadaşlarını, hatta gönlünü kaptırdığı delikanlıyı bile korkutur. Çok üzülen So-hwi dövüş sanatlarından vaz geçer ve artık farklı bir yol seçmeye karar verir.
Kendisi de bir dövüş sanatçısı olan babası, aile geleneğinin son mirasçısını kaybetmekten korkar ve So-hwi’nin eski arkadaşı olan Il-young'ı onu kararından vaz geçirmesi için görevlendirir.
Bu sırada, kötü ruhlu Heuk-bong dövüş sanatları dünyasını ele geçirmek için geçmişte çaldığı efsanevi 'Keskin Kılıç'la kılıç ustalarını teker teker öldürerek bir savaş çıkartır. So-hwi’nin babası Heuk-bong'u durdurmak için karşısına çıkar, ama ölümcül bir şekilde yaralanır.
Babası ölüm döşeğindeyken, So-hwi içini kavuran intikam ateşiyle bir kez daha kılıcına sarılır...

Welcome To Dongmakgol

Kızlar bugüne kadar izlediğim en iyi , en güzel güney kore filmiydi.
Her şeyi içinde barındırıyor. Kahkahalar atarak izliyorsunuz filmi ki ben bol bol güldüm .
Verdiği kareler ,masalsı yanları büyüleyici...
Amerikaya eleştirisel göndermeler tam yerinde ve ayarında.
Filmin sonları yürek burkuyor , ağlatıyor.
Her bir karesi ayrı ayrı güzel üzerinde uzun uzun konuşmaya değer.
Mutlaka izlemelisiniz bu filmi...

welcome_20to_20dongmakgol_201.jpg

Son düzenleme:
Do Re Mi Fa Sol La Si Do

(MÜZİK VE SEVGİLİM)

318983720.jpg

Buda cok güzel filmlerden ama öyle cok büyük etki yaratan cinsten degil.. lakin izldigimde pişman olmadıgım bir film..
2 aşk arasında kalan bir kızı anltıyor..

bugun izledim.. ve diyebilirim ki zaman kaybi bir film.. ne kotu ne de iyi.. oyle izliyorsun bos bos ee ne oldu ki simdi neden boyle oldu diyorsun. olaylar cok hizli akiyo ve fazla trajik. gercek olmayacak kadar trajik. oturmamis seneryo.
oyunculuklar ve muzikler guzel.. geri kalanini begenmedim.

Welcome To Dongmakgol

Kızlar bugüne kadar izlediğim en iyi , en güzel güney kore filmiydi.
Her şeyi içinde barındırıyor. Kahkahalar atarak izliyorsunuz filmi ki ben bol bol güldüm .
Verdiği kareler ,masalsı yanları büyüleyici...
Amerikaya eleştirisel göndermeler tam yerinde ve ayarında.
Filmin sonları yürek burkuyor , ağlatıyor.
Her bir karesi ayrı ayrı güzel üzerinde uzun uzun konuşmaya değer.
Mutlaka izlemelisiniz bu filmi...

welcome_20to_20dongmakgol_201.jpg

rapid linkini buldum, 15'e bölmüşler, torrenti hala inmiyor ya, çatladım meraktan prensesim ohaoldumsmile orijinalini bulursam kiralayayım en iyisi bugün :1rolleyes:

rapid linkini buldum, 15'e bölmüşler, torrenti hala inmiyor ya, çatladım meraktan prensesim ohaoldumsmile orijinalini bulursam kiralayayım en iyisi bugün :1rolleyes:

canım sharebusta daha kısa lınkler vardı sanırım rapıdın..
evet bence de çok güzel bir film bu arada..

il mareyi izliyorum şimdi.
çok heycanlıyım çocuklar gibi. sinema tutkunuydum zaten şu sıralar bambaşka boyutlara geldi bu tutkum uzak doğu sinemasıyla birlikte. çok seviyorum çooook!

My&

en son izledigim guney kore filmi my little bride..

konusu:Manevi büyükbabasının hastalandığı haberiyle yurtdışındaki eğitimini bırakıp apartopar Kore’ye dönen Sangmin’i (Rae-won Kim) havaalanında karşılamaya beraber büyüdükleri, ondan yaşça çok küçük olan lise öğrencisi Boeun (Geun-yeong Mun) gelir.Çocukluğundan beridir şımarık, çapkın ve sapık özelliklerini üzerinde taşıyan Sangmin dönüş yolculuğundaki uçakta ve havaalanında bile bu huyundan vazgeçmez. Sangmin ve Boeun eve vardıklarında, büyükbabanın hasatalığından daha büyük bir şokla karşılaşacaklardır.

yorumum: cok eglenceli bir romantik komedi.. kafanizin dagilmasi ve biraz da gulmek icin izlenebilecek tam eglencelik filmlerden.. tavsiye ederim,. benden iyi not aldi..

bende yeni yeni takip etmeye basladim...
ninja assassin filmiyle basladim, sanirim amerikan yapimi film aslinda ama once filmi cok begendim sonrada basrol oyuncusu " bi rain "i...
aslinda sarkiciymis ve super dans ediyor bence guzel filmleri de var...love story felan mesela...
ninja assassin'i de kesinlikle tavsiye ederim ;)

Back