welcome to dongmakgol ve a moment to remember benim en sevdiklerim. ama konunun başına birçok filmin adını ve sinopsisini bulabilirsin canım gamyoncuiremsu
Teşekkür ederim tatlım benim. opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
welcome to dongmakgol ve a moment to remember benim en sevdiklerim. ama konunun başına birçok filmin adını ve sinopsisini bulabilirsin canım gamyoncuiremsu
bende yeni yeni takip etmeye basladim...
ninja assassin filmiyle basladim, sanirim amerikan yapimi film aslinda ama once filmi cok begendim sonrada basrol oyuncusu " bi rain "i...
aslinda sarkiciymis ve super dans ediyor bence guzel filmleri de var...love story felan mesela...
ninja assassin'i de kesinlikle tavsiye ederim
bi rain'i beğendiysen I'm a Cyborg But That's Ok i de izle derim ben orda da çok şekerdi çünkü delikafadulden
belki cok hitap etmeyebilir dicem ama guney kore filmlerini izlemeden sakin romantik film izledik demeyin.. kac tanesinde salya sumuk agladigimi ben bile hatirlamiyorum o derece..
her filmle ilgili burda yorumlarimiz mevcut dene sanisni bir tanesinden derim..
uzun zamandır siteye girmiyodum bu başlığı yeni gördüm asya filmlerini severim ama içlerinde kore film ve dizilerini tek geçerim
daha dün akşam bu filmi izledim çok değişik tavsiye ederim :icecream:
Kiss Me Kill Me
uzun zamandır siteye girmiyodum bu başlığı yeni gördüm asya filmlerini severim ama içlerinde kore film ve dizilerini tek geçerim
Kiss Me Kill Me
bu adamın 3 filmini izledim simdiye kdr ..kızı tanıyamadım ama izleyecegim en kısa zamanda.
Kiss Me Kill Me
Güney Kore filmi sevenleri gördüğüme çok sevindim. :1hug:
Ben de birkaç film önereyim. Bütün sayfaları okumadım belki bunlar zaten yazılmıştır, bilemeyeceğim.
1-My Sassy Girl. Bunu zaten izlemeyen kalmış mıdır bilmiyorum. Kesinlikle çok komik ve bir Güney Kore klasiği.
2-Geu nom moksori-Voice of a Murderer. Bu film çocuğu kaçırılan bir haber spikeri hakkında. Arkadaşımın dediğine göre Korede gerçekten buna benzer bir olay olmuş, yönetmen de o olaydan etkilenip bu filmi çekmiş. Pek bilinmeyen bir film sanırım. İzlemenizi tavsiye ederim, benim en beğendiğim filmlerden biri. Depresyona girerseniz beni suçlamayın ama.
3-Daisy. Bu da pek bilinmiyor sanırım. My Sassy Girl'deki kız oynuyor, gerçekten izlemesi çok güzel bir film. Türü ne aksiyon ne romantik, ortalarda bir şey. Komedi kesin değil. Başka izleyen varsa daha iyi anlatabilir.
4-I'm a Cyborg but Thats Ok. Değişik bir film. Anlatılmaz yaşanır diyeyim .
5-Kill Me. Bu çok yakın bir zamanda çekilmiş bir film. Tavsiye derim, başroldeki adam-kadın komik. Sahneler etkileyici. Sonu biraz karışık(genelde Kore filmlerinin sonu tuhaf olur zaten) fakat genel olarak son dönem Kore filmleri arasında en beğendim film bu.
Şimdilik bu kadar, zaten A Moment to Remember, Innocent Steps, My Little Bride, Tale of Two Sisters, 200 Pounds Beauty, Classic gibi beğendiğim diğer filmleri siz yazmışsınız. Daha sonra aklıma gelirse tekrar yazarım.
Bu arada listede In the Mood for Love'ı gördüm. Fakat benim bildiğim kadarıyla o Çin filmi, güney Kore değil. Artık bilmiyorum doğru mu hatırlıyorum...
Bir şey değil. In the Mood for Love gerçekten etkileyici bir film.
Voice of a Murderer filmini kesinlikle kaçırmayın derim. Yalnız film hakkında küçük bir uyarı. Bilirsiniz Kore filmlerinde genelde açık saçık sahneler olmaz, romantik komedilerde bile öpüşme sahneleri çok az olur. Fakaaaaaaattttt... Kore filmlerinde genelde erkek çıplaklığı(arkadan tamamen çıplak şekilde) olur, bu filmde de vardı, herhalde onlarda pek ayıp sayılmayan bir şey. Ben uyarmış olayım da :) .
Bir de Kore dizileri topiğimiz var mı merak ettim.
Onu da izledim de hepsi birden aklıma gelmiyor işte. Onun da sonu çok hoştu bence, film genel olarak etkileyici fakat sonu daha başka. Belki de sonunda hiç özel bir şey yoktur fakat öyle sonlar benim çok hoşuma gider :) . O başroldeki herif de çok iyi oyuncu. İki gözü birbirinden farklı görünür(konuyla ilgisi neyse?) fakat rolünü çok iyi yapar.
Bir de yine o adamın oynadığı Host filmi var. O da Kore sinemasında en çok tutulanlardan sanırım. İlginç bir film, etkileyici heyecanlı, komik sahneleri de var. Değişik bir havası var, bazı yerleri saçma olsa bile film gibi gelmiyor, oyunculuklar çekim falan çok iyi.
Bu arada bazı yerleri saçma dedim ama saçma anlamında saçma değil. Bunu nasıl açıklayacağım bilmiyorum :) . Yani kara mizah mı deniyor buna bilemeyeceğim izleyen birileri daha iyi açıklar, ben daha da zorlamayayım :) .
Bir de ciddi Kore filmlerinden önerebileceğim Seven Days ve A World of Silence var. Bunları arkadaşımın zoruyla izlemiş ve beğenmiştim. Fakat birkaç ay geçtiği için üzerinden uygunsuz sahneleri var mı yok mu hatırlayamayacağım :) .