• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

Soom | Nefes

bu film için söylenebilecek tek şey " ENFES"
Arka arkaya bir sürü Kim -ki Duk filmi izledim ama bu film başkaydı .
Mutlaka izleyin kızlar :)

ver5vc3.jpg

harika film demi prensesim :))
kadinin bakis acisina yaptiklarina hayran kaldim ben acikcasi
hele o hapisteki adamlar neydi oyle ya manyak gibi.

harika film demi prensesim :))
kadinin bakis acisina yaptiklarina hayran kaldim ben acikcasi
hele o hapisteki adamlar neydi oyle ya manyak gibi.

harika asminim gerçektende harika bir film.
Kadının kocasını terbiye ediş biçimi akılla zarar gerçektende bende hayran kaldım, hapise gidip şarkı söylemesi mükemmeldi yani her gidişinde bu sefer nasıl birşey yapacak acaba diye merakla izledim :) kim ki duk mevsimleri yine kullanmış ,çokta güzel olmuş. Hapisteki adamlar manyak ve ne kadar sevgiye açlar değilmi :1ninca:
bu filmin üstüne ne izlenir şimdi kuzum :D

filmde beni genisgenis gulumseten sey suydu
adam iyi tamam aldat ama bu ulkedeki en kotu adamla olmak zorunda mi bu kadar mi kotuluk yaptim sana dedi ya kadina,
bu icerikli biseylerdi sanirim.
icimin yaglari eridi valla.

bu filmin uzerine ne izlenir valla ben de bilemedim be kuzu :)

filmde beni genisgenis gulumseten sey suydu
adam iyi tamam aldat ama bu ulkedeki en kotu adamla olmak zorunda mi bu kadar mi kotuluk yaptim sana dedi ya kadina,
bu icerikli biseylerdi sanirim.
icimin yaglari eridi valla.

bu filmin uzerine ne izlenir valla ben de bilemedim be kuzu :)

haha:D evet o lafı çok iyiydi, resmen kadın peşinde köpek etti kocasını :1ninca:
başroldeki kızı tanıdınmı ?

baya once izlemistim filmi canim ben cikaramadim kim?

korece bana cok zor bir dil gibi geliyor. bir asina olma alisma suresi var sonra cozuyorum ben dilleri yavas yavas.
mesela japonca cok kelime ogrendim baya bi hatta.. dedikleri kelimeleri ayirt edip yakalayabiliyorum tekrar eden kelimlerden anlam cikarabiliyorum.
ama o kadar kore filmi izlememe ragmen cok az korece kelime ayirt edebiliyorum.
cok zor geliyor bana korece.

simdi dusundum de evet o kadin hakkaten de. dikkatle izlemissin demek ki kuzu tebrik ederim :)

korece bana cok zor bir dil gibi geliyor. bir asina olma alisma suresi var sonra cozuyorum ben dilleri yavas yavas.
mesela japonca cok kelime ogrendim baya bi hatta.. dedikleri kelimeleri ayirt edip yakalayabiliyorum tekrar eden kelimlerden anlam cikarabiliyorum.
ama o kadar kore filmi izlememe ragmen cok az korece kelime ayirt edebiliyorum.
cok zor geliyor bana korece.

simdi dusundum de evet o kadin hakkaten de. dikkatle izlemissin demek ki kuzu tebrik ederim :)

benimde öğrendiğim topu topu kaç kelime ki kaydirigubbakcemile3
ebet kuzum dikkat kesiliyorum artık kim-ki duk filmlerinde , o bunu hakediyor :asigim:

Seom | Ada

Kim -ki Duk un en sayko filmi buydu sanıyorum...
Film durgun sessiz (mekan yine süper) ama bu kadar durgun bi filme göre aşırı rahatsız edici. Bazı sahneler artık psikopatlığında bu kadarı dedirtti . Sonuç olarak iyi filmde denemez ,kötü filmde denemez.

seom.jpg

bu film benim hic ilgimi cekemiyor ya..
sende vok begenmemissin demi prenses?

Welcome to Dongmakgol

welcometodongmakgol1.jpg

ozet: erşey Güney Kore müttefiki bir Amerikan pilotu olan Yüzbaşı Neal Smith 'in uçağının düşmesiyle başlar...
Kazadan yaralı kurtulan Neal; Dongmakgol isimli, dış dünya ile pekte iletişim içinde olmayan bir köyün halkı tarafından kurtarılır ve tedavi edilir. Fakat Dongmakgol 'un tek misafiri Yüzbaşı Neal olmayacaktır..

imdb notu: 7.8 ancak bence daha fazlasini hakediyor..

yorumuma gelecek olursam cok cok cok guzel bir film cidden kizlar.. insanin icini acitiyo buruyo bi ynadan gulumsetiyo bi yandan aglatiyor.
oyle cici oyle masalsi bi anlatimi varki..
kuze koreliler ile guney koreliler savasindan bir kesit iceriyor.. ama ayni milletin insanlarinin birbirine neden savas actiklarini dahi bilmediklerine cok cok guzel bir atifta bulunulmus.
sevginin en masum hali burda karsiniza cikiyo iste..
masal gibi bir koy toplasan 20 kisilik nufus.
hersey oyle huzurlu iken yanibaslarinda muazzam bir savas.
tum bunlarin icerisinde bir amerikali bir deli niye savastiklarindan haberleri olmayan kuzey guney insanlari ile el bombasini patetes sanacak kadar savastan haberleri olmayan koyluler.. bombanin pimini kendine yuzuk yapan bi kiz..
muzikleri ve gorselligi ile sizi icine cekicek bir filim..

ben de izledim dün akşam... çok güzeldi yaaa...
cidden hem güldüm ; hem içim acıdı...

uzun zamandır bir filmde bu kadar sırıttığımı hatırlamıyorum... kaydirigubbakcemile3

kızlar Daisy için altyazı aradım ama bulamadım... Dvdrip.Xdiv var bende...
uygun birşeyler var mı sizde ; bana link filan verebilir misiniz...

ben de izledim dün akşam... çok güzeldi yaaa...
cidden hem güldüm ; hem içim acıdı...

uzun zamandır bir filmde bu kadar sırıttığımı hatırlamıyorum... kaydirigubbakcemile3

cok farkli bir film demi ya.. insani hem uzen hem gulduren acayip bisey.. opuyorumnanaktan

Back