my girlfriend is a gumiho'ya devam
6. bölümdeyim.. çoook komik bayılıyorum oyunculuklarına çok şekerler
hele aksiyon hocası ile esas oğlanın halasının aşkına bayılıyorum acayip matraklar
Eki Görüntüle 903447
Kadınlar kulübünde bu kadar Kore sever olduğunu bilmiyordum:) O zaman bir dizi de ben önerim; Let's Eat 'i izlediniz mi, iştahınızı açacak harika bir dizi ve şu anda hala çekimleri devam ediyor :)
Ben de izleyeceğim bunu.
Sen beğendiysen bakmak lazım.
Genelde zevklerimiz uyuyor. :)))
Ama bu da mı fantastik?
Şu anda Gu Family Book'u izliyorum. Fantastik dizilerden.
Master's sun da öyleydi.
Gumiho da aynıysa araya başka bir şey sıkıştırıp öyle izlerim.
Çok üst üste gelmesin aynı tür.
Eki Görüntüle 903447
Kadınlar kulübünde bu kadar Kore sever olduğunu bilmiyordum:) O zaman bir dizi de ben önerim; Let's Eat 'i izlediniz mi, iştahınızı açacak harika bir dizi ve şu anda hala çekimleri devam ediyor :)
Winter Sonata'yı görür görmez derin bir iç çektim...
İnanılmaz bir dizi.. Bilmiyorum herkes ne kadar içselleştirir ama ben kendimden o kadar çok şey buldum ki orda, tahmin bile edemezdim.
Belli bir yerden sonra sıkıyor malesef, gereksiz bir acı var ama oraya kadar özellikle hikayenin en başları çok güzel.
My girlfriend gumiho ise sadece 2 bölüm dayanabildiğim fantastik bir dizi. Beni sarmadı kızlar size iyi seyirler dilerim.
Winter Sonata'yı görür görmez derin bir iç çektim...
İnanılmaz bir dizi.. Bilmiyorum herkes ne kadar içselleştirir ama ben kendimden o kadar çok şey buldum ki orda, tahmin bile edemezdim.
Belli bir yerden sonra sıkıyor malesef, gereksiz bir acı var ama oraya kadar özellikle hikayenin en başları çok güzel.
My girlfriend gumiho ise sadece 2 bölüm dayanabildiğim fantastik bir dizi. Beni sarmadı kızlar size iyi seyirler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?