Güneşle Yeniden Doğuşa.. Yeniden Ayaktayım Diyen Kadınların Mekanı..

Sevgili esmer_sekerim , skopca ve simorgh ve bize katılacak diğer arkadaşlarım

yatmadan önce umarım buraya bir uğrarsınız ve günü bitirmeden önce listenizdeki başarılarınızı ve eksikliklerinizi not etmeyle, yarını noksan eksiklikler ve tam başarıyla sürdürmeye karar vermekle noktalarsınız 2 aralığı :93:

Bugün erken kalktım ama temizlikti yemekti derken hiç birine uymadım çok yorgunum şu an da
Olacak ama sen baya azimlisin maip
Şu abur cubur u bırakabileceğimi hiç sanmıyorum bırakmakta istemiyorum aslında çok tatlılar ya:KK1:

hem abur cuburlar dikkat gücünü de azaltıyorlarmış, bulabilirsem linkini ekleyeyim buraya, nette okumuştum, deney yapıyorlar, öğrenciler sınava girecek, aynı sınav, aynı seviyeler, bölüyorlar rastgele ikiye, bi gruba günde en az 8 bardak su içiriyorlar, abur cubur yok, diğer gruba da cola içirip ıvır zıvır şu işte çiğnemeden yutulan ne doyuran ne bi işe yarayan -kilo aldırmaktan başka- zavazingolardan veriyorlar, dengeli beslenip günde en az 8 bardak su içen grup diğer gruba oranla açık ara önde geçiyor sınavları.

Colacı grup hem geride kalıyor diğer gruptan, geri kalmaktan öte bir de başarısız oluyorlar.

Dikkat kaybı, çalışma isteğini götürme, uyku hali yapıyor ve bağımlılık yaratıp yedikçe yedirtiyormuş.
Tam bir kısır döngü, bulaşınca bırakmak bilemiyorsun, daha daha daha yiyesin içesin geliyor ve miskin başarısız biri olup çıkmana büyük katkı sğlıyormuş.

Ee desenize madem öyle bıdı bıdı yapacağına yeme içme kardeşim.

Haklısınız :KK9:

Yatmadan önce yine o listemi ekleyip karşılarına bugün neleri yapıp neleri yapmadığıma göre minik adamcıklarımı koyacağım :KK52:

çok ilginç paylaştığın için teşekkürler maip :KK68: Farkında olmadan kendimizi köreltiyoruz resmen

bugün hiç abur cubur yemedim yatana kadar da yemeyeceğim..Dün buraya listemi yazdıktan sonra bir güzel spor yaptım :KK76: birazdan da ales için ders çalışmaya başlıyorum ..şimdilik benden bu kadar

çok ilginç paylaştığın için teşekkürler maip :KK68: Farkında olmadan kendimizi köreltiyoruz resmen

bugün hiç abur cubur yemedim yatana kadar da yemeyeceğim..Dün buraya listemi yazdıktan sonra bir güzel spor yaptım :KK76: birazdan da ales için ders çalışmaya başlıyorum ..şimdilik benden bu kadar

harika ya :nazar: ben spora daha başlamadım, hep aklımda bi o kaldı diyorum ama başlamadım işte, yarın derin bir nefes alıp girişmek lazım :KK1:

Bu gün bir kitap aldım ve kitabın arka kapağında fikrini değiştirmeye başladığın zaman her şeyi değiştirmeye başlarsın yazıyor.. :81:

Son düzenleme:
yok ayol pes eder miyiz hiç :KK9:
işlerim manyak yoğun ama maddeleri de uygulamaya devam
her ne kadar siteye giremesem de
şu günlerde en fazla 4 5 saat falan uyuyorum
hiç durmadan çalışıyorum
boşladığım dönemlerin acısı çıkmaya başladı
zamanım kısıtlı ve yapacak çok işim var
o kadar çok birikmiş ki uyuyacak bile vaktim yok :KK55:
ve bu arada yine de ay çok işim var ay çok meşgulum diyip de sporu es geçmedim yoga kursuna yazıldım
haftada 1.5 saat ama hocamız diğer günler için de program verecek. sadece cumartesi günleri toplaşıp beraber bi sinerji oluşturacaz çalışacaz 1.5 saat de yeter zaten hem bana terapi gibi gelecek biliyorum daha önce de bu dönemden geçmiştim ve yine yogaya gitmiştim ve çok çok iyi gelmişti.

Size de tavsiye ederim :KK34: hem fiziği şahane hale sokuyor oturuşunuz duruşunuz bi dimdik bi başka oluyorsunuz hem mutlu ediyor bi hem iç hem dış huzura eriyorsunuz :KK1:

yediklerinizi içtiklerinizi de bi denetler oluyorsunuz, ne var ne yok elektrikli süpürge gibi çekmiyorsunuz içeri :KK9: motivasyon sağlıyor

neymiş be bu yoga demeyin :KK52: siz de yazılın :KK52:

bu arada 59'dum 57.5 kilo olmuşum :KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

Son düzenleme:
1) Erken kalkıp erken yatmak => uyku düzenim hala bozuk, çok az uyuyorum, kafam okuduklarımı artık alamayacak kadar olunca yatıyorum :96:
2) Okumalarımı yapmak, düzenli çalışmak => çok çalışıyorum, çok biriktirdim hep çalışıyorum, yetiştirmem lazım :96:
3) Düzenli spor yapmak => bugün başladım daha, cumartesi yoga kursuna kadar her gün 1 saat yapmak iyi bir ön hazırlık olacaktır, orada hamlıktan rezil olmayalım :96:
4) Dengeli beslenmek => hala kahve yanına çikolatadan vazgeçemedim yoksa diğer öğünlerim dengeli :96:
5) Her gün en az 2 litre su içmek => çok şükür bunu başarıyorum :nazar:

nerelerdesiniz bakayim :KK20:
bi üç dört gün tecrit ettik kendimizi kimsecikler yok aaa

İki kitap daha bitirdim ve 1 Aralıktan beri (yeniden doğduğumdan beri :KK1:) 5 kitap oldu, diğer derslerim için olan okumalarımı, çevirilerimi saymıyorum bile, böyle bi azim mi geldi ne oldu :KK52:

simorgh arkadaşım burda olduğunu bilmek pek rahatlattı içimi, neler yaptığınızı ettiğinizi hiç yamıyorsunuz, bugüne kadar istediklerimizi yapamadıysak kime ne, zararın neresinden dönersek kârdır, bundan sonra yaparız ya da ertelemeyi bırakıp şimdi başlarız yapmaya, cumartesi yoga kursuna kadar 4 saatlik yoga programım vardı ama ben daha başlamadım misal :) 2 gün kaldı,
abur cubur hala devam, vücudum isyan ediyor artık yeme şunlardan, yeteeeeer.... :KK1:

Su içmeyi azalttım, bugün yine öğlen 1 de kalktım, galiba tek artım kendimi deli gibi okumaya çalışmaya vermek, tabi diğer disiplinler olmazsa bu artımdan da minimum fayda sağlıyorum farkındayım, her şeyim düzenli olsa sonuç daha bir başka farklı olacak, farkındayım :KK61:

o verdiğim 1,5 kiloyu bile geri almış olabilirim :KK61:

"Rotası olmayan geminin yelkenlerini dolduracak rüzgar yoktur" Çin Atasözü

Ben hiç birini yapmıyorum.
Saldım kendimi küstüm hayata her şeye:KK50:
Nasıl toparlayacağım kendimi ya:18:

X