Güneşin Kızları Kanal D

Evet bende de o his var.O sahne benim de dikkatimi çekti.Denizde dik durmak zor olacağı için tutmuş olabilir.Yoksa çok saçmaydı.

Şimdiki gençler hep öyle maalesef.Türkiye gerçeği.

hic böyle düsünmemistim :) Evet malesef benim 18 yasimdaki kiz kardesimde anneme bagirir arada ya bizde ergen olduk ama böyle degildik ya

Ya kızlar ben bu diziyi arada izliyorum..
Bu adamın sakladığı sır ne bilen var mı ??

bende denk geldikçe izliyorum ama tek merak noktam büyüklerin arasında geçen kısımlar.
kızların ikisi de güya oğlanlara hoşlandıklarını belli etmemeye çalışıyorlar ama resmen çocukların içlerine düşüyorlar.
herkes sevdi herkes flört etti de kimse böyle suratları arasında 1cm kalacak şekilde yapışık yapışık dolanmadı.
az bir mesafe koyun mantıklı olun yahu.
alacan tuvalet terliğini vuracan ağızlarına ağızlarına.
küçük kız ikisinden de akıllı.
kızları izlerken ay yine ne malca davrandılar diye başkası adına utanmak nedir ben evden yaşıyorum

hakkaten kafam çorba oldu bu filmde yahu... tam anlıcak gibi oluyorum hop gene senaryo değişiyor... Ali delirtti beni akşam... adam gibi söyleyin seviyosanız leyn... çatladım ekran başında... ben gidip söylicem yakında... filmde herkez bir acayip....her kez bir esrarengiz...

Günes ve Türkan kardesmis. Türkan ölünce Günes onun yerine gecmis ve aslinda Haluk Günese asikmis. Ikizlerde Haluk ve Türkanin kizlariymis, Ali Halugun oglu degilmis yani internetten böyle okudum.

Ikizler gercekten Halugun kizlariysa Ali oglu olamaz zaten. Söylemi acaba: Haluk, Günes´e tecevüz etti, ikizler Halugun ve Günesin, Günes dogumda öldü, Türkanda Günesin yerine gecti?!

Aaaaaaaaa
ay cok merak ettimmmm

benimde delirti, Nazlida öyle birtürlü diyemedi Savasta salak insan anlamazmi yahu :) 10. bölümde söyleyecek Ali sanirim daha fazla uzatmasinlar ya su senaristler olayi :/

Aaaaaaaaa
ay cok merak ettimmmm

bende ama olurmu olur :)

Sır dolu dizinin sır dolu bir bölümü daha bitti
Tolga Muhteşem Yüzyıl' da da harikaydı, bu dizide de mimikleriyle, bakışlarıyla göz dolduruyor bence.
Çocukta inanılmaz bir yetenek var.

Sır dolu dizinin sır dolu bir bölümü daha bitti
Tolga Muhteşem Yüzyıl' da da harikaydı, bu dizide de mimikleriyle, bakışlarıyla göz dolduruyor bence.
Çocukta inanılmaz bir yetenek var.

tolga kim yaa

Fragman çıktı kızlar . Çiftler birbirine açılacak. Peri Nazlı ve savaşı odaya kilitledi. Ama tabi sonunda melisa gelir belki.

Günes ve Türkan kardesmis. Türkan ölünce Günes onun yerine gecmis ve aslinda Haluk Günese asikmis. Ikizlerde Haluk ve Türkanin kizlariymis, Ali Halugun oglu degilmis yani internetten böyle okudum.
Bende başka versiyonunu okudum.olen güneş yerine geçen türkan. Eğer böyleyse güneş ve ahmet eskiden sevgili ise Türkanin onu tanimamasi normal.Belkide ikizler ahmetin kızı.
Eğer güneş turkansa gelecekte ki bölümlerde gerçek güneş ortaya çıkarmış. Belkide türkan göründüğü gibi olmazmis asıl kötü olurmuş. Haluk ve ailesinden intikam için.

Son düzenleme:

kız sonunu söyleme... senaryoyu hangi alçak sızdırdı acep :)

Ben isimleri karistirdim bahsetigimde buydu Türkanin Günesin yeri gectigi. Bu senaryoda iyiymis :)

10. bölüm fragmanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…