Evet bende de o his var.O sahne benim de dikkatimi çekti.Denizde dik durmak zor olacağı için tutmuş olabilir.Yoksa çok saçmaydı.
Şimdiki gençler hep öyle maalesef.Türkiye gerçeği.
Olabilir.Güneş de takma ismidir.Aslında o bir hayat kadınıdır.
Günes ve Türkan kardesmis. Türkan ölünce Günes onun yerine gecmis ve aslinda Haluk Günese asikmis. Ikizlerde Haluk ve Türkanin kizlariymis, Ali Halugun oglu degilmis yani internetten böyle okudum.
Ikizler gercekten Halugun kizlariysa Ali oglu olamaz zaten. Söylemi acaba: Haluk, Günes´e tecevüz etti, ikizler Halugun ve Günesin, Günes dogumda öldü, Türkanda Günesin yerine gecti?!
hakkaten kafam çorba oldu bu filmde yahu... tam anlıcak gibi oluyorum hop gene senaryo değişiyor... Ali delirtti beni akşam... adam gibi söyleyin seviyosanız leyn... çatladım ekran başında... ben gidip söylicem yakında... filmde herkez bir acayip....her kez bir esrarengiz...
Aaaaaaaaa
ay cok merak ettimmmm
Sır dolu dizinin sır dolu bir bölümü daha bitti
Tolga Muhteşem Yüzyıl' da da harikaydı, bu dizide de mimikleriyle, bakışlarıyla göz dolduruyor bence.
Çocukta inanılmaz bir yetenek var.
NeeeeeeGünes ve Türkan kardesmis. Türkan ölünce Günes onun yerine gecmis ve aslinda Haluk Günese asikmis. Ikizlerde Haluk ve Türkanin kizlariymis, Ali Halugun oglu degilmis yani internetten böyle okudum.
Tolga Sarıtaş canımtolga kim yaa
Ikizler gercekten Halugun kizlariysa Ali oglu olamaz zaten. Söylemi acaba: Haluk, Günes´e tecevüz etti, ikizler Halugun ve Günesin, Günes dogumda öldü, Türkanda Günesin yerine gecti?!
Bende başka versiyonunu okudum.olen güneş yerine geçen türkan.Günes ve Türkan kardesmis. Türkan ölünce Günes onun yerine gecmis ve aslinda Haluk Günese asikmis. Ikizlerde Haluk ve Türkanin kizlariymis, Ali Halugun oglu degilmis yani internetten böyle okudum.
Tolga Sarıtaş canım
Yani Aliş
Bende başka versiyonunu okudum.olen güneş yerine geçen türkan.Eğer böyleyse güneş ve ahmet eskiden sevgili ise Türkanin onu tanimamasi normal.Belkide ikizler ahmetin kızı.
Eğer güneş turkansa gelecekte ki bölümlerde gerçek güneş ortaya çıkarmış. Belkide türkan göründüğü gibi olmazmis asıl kötü olurmuş. Haluk ve ailesinden intikam için.
Bende başka versiyonunu okudum.olen güneş yerine geçen türkan.Eğer böyleyse güneş ve ahmet eskiden sevgili ise Türkanin onu tanimamasi normal.Belkide ikizler ahmetin kızı.
Eğer güneş turkansa gelecekte ki bölümlerde gerçek güneş ortaya çıkarmış. Belkide türkan göründüğü gibi olmazmis asıl kötü olurmuş. Haluk ve ailesinden intikam için.
Fragman çıktı kızlar . Çiftler birbirine açılacak. Peri Nazlı ve savaşı odaya kilitledi. Ama tabi sonunda melisa gelir belki.
Melisa gelirmiş pat diye.10. bölüm fragmanı.