- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Espriydi o:)))ne senaryo yazdınız be :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Espriydi o:)))ne senaryo yazdınız be :)))
Espriydi o:)))
Aynen pek küçükmüş ya 91'liymişhhaaaa yakışıklı çocuk yaşım tutmasa da yani :)) Allah özene bezene yaratmış... az gıcık ama...
Maskeli balo mu ne varmış o zaman ortaya çıkacak diyorlar.Melisa gelirmiş pat diye.
Bu bölümde mi? Oda tuğçe gibidir .Maskeli balo mu ne varmış o zaman ortaya çıkacak diyorlar.
Bu bölüm mü bilmiyorum ama yakındır.Nazlı ile Savaş iyice yakınlaşsın çıkar ortaya:)Bu bölümde mi? Oda tuğçe gibidir .
Ovv ben düşünmek istemiyorum hakikaten berbat olurTwitterda söyle birsey okudum, Türkan Günesin ikiziymis, ahmetin tanidigi ve resmini cektigide türkanmis.
Türkan ölmüs ve günes yerine gecmis.
Bu hikayenin dibi cok kara, görecegiz bakalim :)
Yalniz tecavüz falan filan varda, ikizler halugun kizlari cikarsa cok sapikca birsey cikacak ortaya
Benim okuduğumda tam tersi. Ölen güneş yerine geçen türkan. Eğer böyleyse güneş yani türkan ahmeti o yüzden tanımadı.Twitterda söyle birsey okudum, Türkan Günesin ikiziymis, ahmetin tanidigi ve resmini cektigide türkanmis.
Türkan ölmüs ve günes yerine gecmis.
Bu hikayenin dibi cok kara, görecegiz bakalim :)
Yalniz tecavüz falan filan varda, ikizler halugun kizlari cikarsa cok sapikca birsey cikacak ortaya
Nerden okudunuz acaba bunları :)Benim okuduğumda tam tersi. Ölen güneş yerine geçen türkan. Eğer böyleyse güneş yani türkan ahmeti o yüzden tanımadı.
Facebook sayfasında. facem kapalı normalde sırf dizi için oylesine bitane açtım.Nerden okudunuz acaba bunları :)
Benim okuduğumda tam tersi. Ölen güneş yerine geçen türkan. Eğer böyleyse güneş yani türkan ahmeti o yüzden tanımadı.
Şu an heyecanlı perşembeyi bekliyorum ya dizi çok bağladı beni keşke yabancı dizi gibi arka arkaya izleme şansım olsaydı
Kitabını alıp okumayı bile düşündüm biraz özetne baktım işler baya karışık ve hüzünlü korkutucu gözüküyor.
Evet yabancı bi yazarın kitabından uyarlama dizi :)Kitabi mi var?
Anlatsana o zaman. ama hiç duymadım uyarlama olduğunu. Asıl kötü kimEvet yabancı bi yazarın kitabından uyarlama dizi :)
OKumadım ki kitabıı merak ediyorum ama :) Fuhuş muhuş bişiler yazıyo özette güneş ve kardeşi ile ilgiliAnlatsana o zaman. ama hiç duymadım uyarlama olduğunu. Asıl kötü kim