Güneşin Kızları Kanal D

Şu gençler açılsa artık birbirlerine zaten Ali nin sevgilisi rolünü de Fatmagül e vermişler hiç de sevmiyorum kızı kıl

Rana oğlunun kimseye aşık olmasını istemiyo hemen melisayı getiriyo

Bu arada yeni fikrim güneş kocasından şiddet gördüğünü söylemişti acaba izini kaybettirmek içinmi adını değiştirdi

Twitterda söyle birsey okudum, Türkan Günesin ikiziymis, ahmetin tanidigi ve resmini cektigide türkanmis.
Türkan ölmüs ve günes yerine gecmis.
Bu hikayenin dibi cok kara, görecegiz bakalim :)

Yalniz tecavüz falan filan varda, ikizler halugun kizlari cikarsa cok sapikca birsey cikacak ortaya

Ovv ben düşünmek istemiyorum hakikaten berbat olur

Benim okuduğumda tam tersi. Ölen güneş yerine geçen türkan. Eğer böyleyse güneş yani türkan ahmeti o yüzden tanımadı.

Benim okuduğumda tam tersi. Ölen güneş yerine geçen türkan. Eğer böyleyse güneş yani türkan ahmeti o yüzden tanımadı.

Ahmet günesi tanisaydi isminden kim oldugunu anlardi sonucta cok rastlanan bi isim degil.
yüzünü benzetti, günes diye tanismis olsalardi hatirlardi.

Şu an heyecanlı perşembeyi bekliyorum ya dizi çok bağladı beni keşke yabancı dizi gibi arka arkaya izleme şansım olsaydı
Kitabını alıp okumayı bile düşündüm biraz özetne baktım işler baya karışık ve hüzünlü korkutucu gözüküyor.

Kitabi mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…