Güneşin Kızları Kanal D

Nazliydi ismi galiba, hatta bu roldeki birine nazli ismi cok sacma oldugunu dusunmustum izlerken.

Güzel beğenerek izliyorum.

Bu kizlarin babasina niye para veriyomus ki haluk merak ettim valla.Bide kardesi yeni bolumun tanitiminda "sanki gunesi taniyo gibiyim"tarzinda bisey soyledi.Bu psikopat haluk niye gunesin her yil cekilen resimlerini doldurmus bi odaya anlamadim daha ikinci bolumde gormustum.Yeni sezonun saglam dizilerinden ve devam edecegi belli.

Adam Günese saplantili sekilde asik. Günes zaten ilk esiyle mutlu degilmis muhtemelen Haluk adami uzaklastirdi Kadindan ondan para gönderiyor. Halugun kardeside belki resimleri gördü yada cocukluktan falan taniyor olabilirler?

Ayy ben Ali'ye cok uzuluyorum ya.
Muhtesem yuzyılda da uzuluyordum bu oglana her dizide böyle bir huzunlu yanı var.

Çok hareketli bir bölümdü.Ortanca kıza gıcık oluyorum.Çok şımarık.İnsanın ağzının ortasına iki tane çakası geliyor.Bardaki dans sahnesi Güneşi Beklerken`de bir bar sahnesine çok benziyordu.Kopya çekmişler.Haluk kişisi bu bölüm çok sinirdi.İyi bir yönü vardır diyordum ama yok kötü karakter bu.Kirli işleri çok ortaya çıkacak bakalım.Sapasağlam çocuğu hastaneye yolladı.Kendi hastanelik halbuki.

Ben kızları seviyorum ya en çok da Ali ye üzülüyorum Selin e aşık oldu yazık çocuğa. Haluk a bende güvenmek istiyorum ama hep bir kötülük yapıyor. Birde bunlar geçmişten tanıyor bu Güneş i Haluk un kardeşi çözecek bu işi :)

O kızın neresini seviyorsun.Fırsatçı,paragöz,görgüsüz.Büyük ve küçük iyi ama.Ali`ye ben de üzülüyorum.Kavga sahnesinin sonucunu göstermediler.Bir şekilde ikna edecek aralarında birşey olmadığını ve kızdan uzak durmaya çalışacak.Bak bu da Güneşi Beklerken`e benzedi yine.Çok esinlenme var.Haluk`un kardeşi aşık olacak zaten Güneş`e.

Oldu bile bence karısıda gıcıklandı haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…