Kapıda kuzu gibi adamları bekleyen Savaş değilmiydi yahu.Kaçmak hastane kapısında aklına geldi herhalde.
Evet doğru.Ama nasıl hava aticakti o zaman nazliya☺
O tokat sahnesi hayal olabilir.Haluk düşünmüş ama vazgeçmiş olabilir.Off ali oofff
Insan evladina karşı bu kadar acımasız nasıl olur...
Bence Ali Haluk'un oğlu yoksa Haluk gibi bir adam Ali'ye bakmaz.Diziyi beğendim tokat sahnesi hayal bence.acaba ali halukun oğlu olmayabilir mi nedense böyle dusunuyorum. Melisada masum değilmiş aslında karakter tanıtımında öyle anladım Mertin tanitiminda öyle yazıyor du.
Evet.karakter tanıtımları var .orada yazıyor. Ben suphelendim nedense.en son ki bölümde sevilaya senin oglunla benim kizlarim siginti savaşı kaçırmış dedi.Bence Ali Haluk'un oğlu yoksa Haluk gibi bir adam Ali'ye bakmaz.
Tanıtımlar nerde acaba kanal d nin sitesinde mi ? Merak ettim :)
Yok ya o ayrım yapmak için bilerek dedi bence o kadar basit düşünmek istemiyoum bu dizi için :)Evet.karakter tanıtımları var .orada yazıyor. Ben suphelendim nedense.en son ki bölümde sevilaya senin oglunla benim kizlarim siginti savaşı kaçırmış dedi.
2.fragman da çıkmış ali ve selin sahnesi var.
Ahmette de birseyler var güneşe karşı acaba nereden tanıyor güneşi.Yok ya o ayrım yapmak için bilerek dedi bence o kadar basit düşünmek istemiyoum bu dizi için :)
Urla dan :) Kesin tanışıklıkları varAhmette de birseyler var güneşe karşı acaba nereden tanıyor güneşi.
Belkide geçmişten gelen bir intikam da olabilir. Halukun ailesi ve güneşin ailesi arasında. Haluk yillardir takip etmiş kadını. 1998 den beri her yil resmini çekmiş.Urla dan :) Kesin tanışıklıkları var
Bence Haluk Güneş i gerçekten seviyorBelkide geçmişten gelen bir intikam da olabilir. Halukun ailesi ve güneşin ailesi arasında. Haluk yillardir takip etmiş kadını. 1998 den beri her yil resmini çekmiş.
Allahım nasıl güzel fragman bu yaaaaaaaa8. Bölüm 2.fragman.