Güneşin Kızları Kanal D

7.Bölüm 1. fragman.

2. fragman.

Kapıda kuzu gibi adamları bekleyen Savaş değilmiydi yahu.Kaçmak hastane kapısında aklına geldi herhalde.:KK14:

Ben bu diziyi çok sevdim. insanı heyecanlandiriyo. Cevabını bilmediğimiz bir sürü şey var... sonunu kestiremedigimiz

inşallah sonradan sapittirmazlar diziyi

Off ali oofff

Insan evladina karşı bu kadar acımasız nasıl olur...

8.Bölüm fragman.

Diziyi beğendim tokat sahnesi hayal bence.acaba ali halukun oğlu olmayabilir mi nedense böyle dusunuyorum. Melisada masum değilmiş aslında karakter tanıtımında öyle anladım Mertin tanitiminda öyle yazıyor du.

Diziyi beğendim tokat sahnesi hayal bence.acaba ali halukun oğlu olmayabilir mi nedense böyle dusunuyorum. Melisada masum değilmiş aslında karakter tanıtımında öyle anladım Mertin tanitiminda öyle yazıyor du.
Bence Ali Haluk'un oğlu yoksa Haluk gibi bir adam Ali'ye bakmaz.
Tanıtımlar nerde acaba kanal d nin sitesinde mi ? Merak ettim :)

Bence Ali Haluk'un oğlu yoksa Haluk gibi bir adam Ali'ye bakmaz.
Tanıtımlar nerde acaba kanal d nin sitesinde mi ? Merak ettim :)
Evet.karakter tanıtımları var .orada yazıyor. Ben suphelendim nedense.en son ki bölümde sevilaya senin oglunla benim kizlarim siginti savaşı kaçırmış dedi.
2.fragman da çıkmış ali ve selin sahnesi var.

8. Bölüm 2.fragman.

Evet.karakter tanıtımları var .orada yazıyor. Ben suphelendim nedense.en son ki bölümde sevilaya senin oglunla benim kizlarim siginti savaşı kaçırmış dedi.
2.fragman da çıkmış ali ve selin sahnesi var.
Yok ya o ayrım yapmak için bilerek dedi bence o kadar basit düşünmek istemiyoum bu dizi için :)

Urla dan :) Kesin tanışıklıkları var
Belkide geçmişten gelen bir intikam da olabilir. Halukun ailesi ve güneşin ailesi arasında. Haluk yillardir takip etmiş kadını. 1998 den beri her yil resmini çekmiş.

X