canım özür dilerim alıntı yapmayı unutmuşum cevabımakocaman bir şey o aslında geçen sene oğlum doğduğunda ablasına dedikki bak doğarken bunu sana hediye getirmiş kardeşin diye aslında çok ta özel bir şey.temizdir ama bir yaş civarında oığlum yani kısaca 1 yıldır duruyor artık çok yer işgal ettiğini düşündüğümüz için ablasından izin alarak satışa koydum:) tabi ekelrim ama kargosu ne kadar tutar sormam lazım büyük yaaa
yok tatlım tutmaz sanmıyorum istersen 1. sayfadan bir hediyede seçebilirsin kendine :)olur ben de düzleştiriciyi istiyorum nomalde piyasa fiyatı ne kadardır acaba .umarım kargo çok tutmaz
evet cnm düzleştricin yanında 1. sayfadan seçtiğin bir şeyi hediye olarak yollamak istiyorum :)Anlamadım düzleştiricin yanında Hediyemi göndermek istiyorsun .canın sağolsun canım gerek bile yok .onunla Takaslıyalım yeter çok düşüncemizindüşüncemizin
canım saat duruyor gözlüğü istanbulda unutmuşum sanırım bulamadımZahmet etme canım o zaman şöyle yapalım sen de benden beğen öyle karşılık il olsun ben saat ve gözlük beğendim ilk sayfandan sen de benden bak beğendiğin şeye göre konuşalım olur mu
hmm o kadar ağırmıki ya ptt de 1 kilosu 3,5 tl diye bılıyordum ben amabide kargoyu nasıl yapacağız kendi kargolarımızı karşılayacağız yoksa gönderirken mi birbirimizinkinimi karşılayacağız 1 kiloya kadar 7 tl tutuyor ama ayıcık 1 kikoyu geçer bilgin olsun
geceliklerden isteyen varsa yarın kargo var kızlargecelikler 10 şortlu takım kullanılmamış 20 leopar mayokini gibi olan 5 beyaz olan 5tlEki Görüntüle 1254115 Eki Görüntüle 1254116 Eki Görüntüle 1254117 Eki Görüntüle 1254118 Eki Görüntüle 1254129 Eki Görüntüle 1254130 Eki Görüntüle 1254131
ve bunlardan isteyen varsa kargo varbeden ve fiyat sorun lütfen tereddüt etmeyin her konuda yardımcı olurum yeterki dürüstlük olsun
Eki Görüntüle 1254135 Eki Görüntüle 1254136 Eki Görüntüle 1254137 Eki Görüntüle 1254138 Eki Görüntüle 1254139 Eki Görüntüle 1254140 Eki Görüntüle 1254141 Eki Görüntüle 1254142
fiyatı nedir en son ne olöur telfontelefon hala satılıktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?