güneşin dükkanı elbiseler çizmeler telefon eklendi :)

Çizme çok güzelmiş bileği darmı benim alt bacağım kalın bide nekadar diyorsun canım

Tatlim bu pembe elbise mi tunik mi? Kumasi nasil? Bir de geceliklerin bedenleri nedir?
Gunes[/QUOTE]
elbise cnm ama tunik olarakta kullanılabılır taytla fılan yanı,kumaşı kalın likralı kaliteli bi kumaş böyle lastikli gibi kumaş
Canim geceliklerin bedenleri nedir
cnm gecelıkler m beden

Tatlim bu pembe elbise mi tunik mi? Kumasi nasil? Bir de geceliklerin bedenleri nedir?
Gunes
elbise cnm ama tunik olarakta kullanılabılır taytla fılan yanı,kumaşı kalın likralı kaliteli bi kumaş böyle lastikli gibi kumaş

cnm gecelıkler m beden[/QUOTE]
Pembe kaç beden bel kısmı dar mı geniş salaş birşey mi?

cnm gecelıkler m beden
Pembe kaç beden bel kısmı dar mı geniş salaş birşey mi?[/QUOTE]
m beden ama l bedenede olur salaş değil cnm üzerine oturan bir elbise ama kumaşı kalın olduğu için çirkin durmaz sen kaç beden giyiyorsun?

Pembe kaç beden bel kısmı dar mı geniş salaş birşey mi?
m beden ama l bedenede olur salaş değil cnm üzerine oturan bir elbise ama kumaşı kalın olduğu için çirkin durmaz sen kaç beden giyiyorsun?[/QUOTE]
s-m arası göbekli bişeyim ben :)) doğumdan kalma biraz göbegim var da az da olsa dar olunca kötü duruyor

m beden ama l bedenede olur salaş değil cnm üzerine oturan bir elbise ama kumaşı kalın olduğu için çirkin durmaz sen kaç beden giyiyorsun?
s-m arası göbekli bişeyim ben :)) doğumdan kalma biraz göbegim var da az da olsa dar olunca kötü duruyor[/QUOTE]
o zaman çok rahat olur tatlım sana çünkü ben xl yim denedim oldu ama yakışmadı yapıştı

elbiseler tek 20 2 si 30 tl pembe olan licralı esnek kalın kumaşı var 38 beden ama l giyenede olur esnıyor

Daha buyuk maalesef
Xl yada belki l olabilir ama m cok kucuk bana
Bol satiskar

kızlar hermes 24 parfüm ekledim burdan bi arkadaştan aldım kokusu bana uymadı 100 ml hiç kullanılmadı eşdeğer bir parfümle takas olur

sayfa 3 teki ayakkabılar ne kadr acaba bir de çizmenin yanında bir çanta var o ne kadar=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…