- 1 Temmuz 2013
- 200
- 45
serim bitti çoook güzeldi bayıldım
şimdi karar verdim kokuya başlıcam hem iftara kadar vakitte geçer
Eki Görüntüle 1177833 Eki Görüntüle 1177834
Canım başladın mı Koku'ya. Nasıl kitap merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
serim bitti çoook güzeldi bayıldım
şimdi karar verdim kokuya başlıcam hem iftara kadar vakitte geçer
Eki Görüntüle 1177833 Eki Görüntüle 1177834
Canım başladın mı Koku'ya. Nasıl kitap merak ettim
dün bitirdim cnm kitap güzeldi ama beklediğim gibi değildi baya zombisel bitti yani hazır aklımdayken filmini izliyim sahiCanım başladın mı Koku'ya. Nasıl kitap merak ettim
hoşgeldin cnm aramıza beyelunun abisini çok sevmiştim ben cnm keyifli okumalar. kardeşimin hikayesini ne yalan söyliyim hiç sevmedim karmakarışık geldi bana.diğerlerini okumadım sende okudukça burda değerli yorumlarınla katkıda bulunursan sevinirim.Merhaba kızlar bu topiği gördüm hemen bende katılayım dedim.bende bi kaç kitap aldım ve ahmet ümit beyoğlunun en güzel abisinden okumaya başladım. 201.sayfadayım:) diğer kitaplarım zülfü livaneli kardeşimin hikayesi. Bin muhteşem güneş. Fedailerin kalesi alamut. Toprak ana.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
buldum cnm bakayım neler paylaşmışsın bende açayım hem bayadır aklımdaydıKızlaar kitap yorumları, fotoğraflar, dekorasyon bir nevi hatun kişilerini cezbeden konular için bloguma beklerim " cam-misket " malum link veremiyoruz devamı blog spot com
keyifli okumalar tatlım aslında merak ediyorum o kitabı bendeHanımlar dün bir kaç tane kitap aldım.
Hakan Günday - AZ
Hakan Günday - Kinyas ve Kayra
George Orwell - 1984
Elimdeki kitabı yeni bitirdim. Akşama Kinyas ve Kayra'ya başlamayı düşünüyorum bakalım.
keyifli okumalar tatlım aslında merak ediyorum o kitabı bende
dün bitirdim cnm kitap güzeldi ama beklediğim gibi değildi baya zombisel bitti yani hazır aklımdayken filmini izliyim sahi
hoşgeldin cnm aramıza beyelunun abisini çok sevmiştim ben cnm keyifli okumalar. kardeşimin hikayesini ne yalan söyliyim hiç sevmedim karmakarışık geldi bana.diğerlerini okumadım sende okudukça burda değerli yorumlarınla katkıda bulunursan sevinirim.
buldum cnm bakayım neler paylaşmışsın bende açayım hem bayadır aklımdaydı
keyifli okumalar tatlım aslında merak ediyorum o kitabı bende
canım ben o adamın kitap kapaklarını itici buluyorum o yüzdende hiç elim gitmedi alıp okumayaTeşekkürler :) Daha önce Hakan Günday'ın Daha isimli kitabını okudum. Fazlasıyla beğendim. Kinyas ve Kayra hakkındaki düşüncelerimi de paylaşırım bitirince :)
oda var bende kitaplığımda sırasını bekliyorCanım bende okudum kardeşimin hikayesini basit bi konusu var. Şimdi debbie macomber-küçük mucizeler dükkanına başladım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben o adamın kitap kapaklarını itici buluyorum o yüzdende hiç elim gitmedi alıp okumaya
buldum cnm bakayım neler paylaşmışsın bende açayım hem bayadır aklımdaydı
Garson ve mutlu yu okudum en son dizüstü edebiyatın çıkarttığı kitaplardan biri eğer deniz kenarında güneşlenirken ne okurum diye düşünüyorsanız tavsiye edebilirim.