Lekeler, Çiller Güneş lekesi, cilt lekesi, leke, cosmelan

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Ben yıllardır onlarca doktora gittim ,leke analizleri yapıldı ,benim bu lekelerim lazer yüzünden bu hale geldi zaten ,dizin dediğiniz prp ,peeling vs vs ,herşey yapiıldı ,iyi doktorlara gidildi ,yani kendi kendime iş yapmış değilim ,aksine araştırarak sorarak yaparım herşeyi ,ama cilt doktorları umutsuzluğunuzdan öyle güzel faydalanıyorlar ki sevgili smartgirl16 ,sizin dediğiniz herşeyi yaptım ben ya etkileri geçici oldu ya da hiçbir işe yaramadı ,koruma desen en yüksek şekilde korundum Güneş'ten ,harcadığım paranın haddi hesabı yok geçmesi geçmiyor ne yazık ki,allahtan şakaklarıma doğru yüzümün ortasında değil o bakımdan saçlarımla falan gizleyebiliyorum ,buna da şükür ne yapalım ,cilt doktorlarının yanından yöresinden bile geçmek istemiyorum artık ,uzun uzun yazdığın herşeyi zaten yaptım ben ,yine de tavsiyelerin için çok teşekkür ederim smartgirl16 ,eğer sen doğru doktoru ve doğru tedaviyi bulur isen lütfen burada paylaş,hepimiz bilgilenmiş olalım ,Mutlu günler diliyorum

Prp,kök hücre uygulaması yani.onu da mı yaptırdın?

Evet prp de yaptırdım toplam iki kür yani 6 kere ama prp nin lekeler üzerine hiçbir etkisi yok ama kırışıklık ve genç görünmek adına prp harika bir yöntem ...

Evet prp de yaptırdım toplam iki kür yani 6 kere ama prp nin lekeler üzerine hiçbir etkisi yok ama kırışıklık ve genç görünmek adına prp harika bir yöntem ...
Ne kadar para vermistin?ne zaman yaptırdın? 2 kür yeterli oluyor muymuş? Etkisi ne kadar surecekmiş? Ayy ne sordumm

Üç seansı 2bin 100 lira idi yani bu bir küre denk geliyor ben iki kür yaptırdım ,gençleşmek ve kırışıklıklardan kurtulmak adına harika bir yöntem ,etkisi 8 ay sürüyor ,gözaltılarını falan mucizevi şekilde toparlıyor ışıl ışıl parlıyorsun yaşıtlarının yanında ama lekelere zerre faydası Olmuyor ,amacın daha genç görünmek ise prp yi düşünmeden yaptır

Cilt lekeleri dogustan degil ise Lr acilyardim spray, consantre krem ve MSM kremi buyuk olcude cozum sagliyor. Aleovera icerikli bu urunler bir cok derde deva.:)

Nerde yaptırdın canım?sakıncası yoksa.hangi şehir?

yaaaa çok cesaretlisiniz valla ben soyduramazdım cildimi hele şimdi bide yaz gelio sürdüğümüz kremler sadece ciltten çok az emiliyor önemli olan cildin alt katmanı mezoterapiyi arastırın çok guzel sonuç alan tanıdıgım var cilt altına enjeksiyon bunu denemelisiniz

arkadaşlar güneş lekelerinin bitedavisi yokmuş , lazerle geçen lekler bi süre sonra fazlasıyla geri dönüyormuş, ben de inanmak istemiyorum ama bu işin içind eolan biri öyle söyledi var mı bunun aksi bi deneyim yaşayan ve leklerinden kurtulan varsa söylesin burdaki herkese umut olsun

eslim güngende leke tedavisi yaptırdım bana garanti vererek 5000 tl işlem ücreti aldılar ilk seans da lekeler geçmedi diyip 2. seans daha yaptılar onda da geçmedi lekeler bu sefer devam kreminiz yetersiz geldi diyip 1000 tlye krem sattılar 4 aydır lekelerim geçmedi 6000 tl param gitti. Para iademi istedim yapmadılar birde üstelik telefonlardan engellediler beni İnsanları kandırıyorlar 6000 tl işlem ücreti ile birlikte toplam da 16000 tl maddi ve manevi yasal işlem başlaşttım Gerçek adı neslihan güngen takma ad kullanıyor neslim güngeni yani kimseye tavsiye etmiyorum pişman olan o kadar çok kişi var ki hepsi ile görüştüm. Paramı alana kadar bırakmayacağım peşlerini.

merhabalar mesajınizi okudum öncelikle çok geçmiş olsun. benim de lekelrim var ve geçen hafta esteworld hastanesine gittim cosmelan önerdiler. acaba şimdiki durumunuz nasıl merak ettim? lekelerınız % kaç oranında gitti acaba ? Saygılar..

Merhaba, İyi Akşamlar. Teşekkür ederim.

Bana göre %10 luk kısmı gitti diyim hatta o bile gitmemiştir ama kendimi tatmin etmek için psikolojik olarak buna ikna etmeye çalışıyorum diyeyim. Kesinlikle yaptırmanızı tavsiye etmem cildim eskiden en azından canlı idi şimdi rengimde koyulaşma oldu aynı zamanda cansız ve çok hasssas her ar yırtılacak gibi krem sürerken korkuyorum o derece. Kesinlikle para tuzağı ve kandırmadan başka bişey olduğunu düşünmüyorum. Bende yaptırmadan önce çok araştırdım, çok yorumları okudum herkes leke ile yaşamaya alışın bunların çözümü yok diyordu ama gönlünüz ikna olmuyor malesef. Bu yorumlara rağmen dayanamadım yaptırdım, birde ben leke maskesi adı altında sunulmasına kandım ne yazık kı. şimdi ki aklım olsa yaptırmazdım. Zaten doktorlarda parayı aldıktan sonra arkadaşların bahsettiği gibi değil lekeye bakmak suratına bile bakmıyorlar. Hiç yaptırmadan doğal yöntemlerle indirgeyebildiğiniz kadar indirgemeye çalışın size tavsiyem kesinlikle yaptırmayın. Öyle bir para tuzağı ki bana 6 ayda sonuç alınıyor ve %99 kesin çözüm daha sonra hiç bişey yapmanıza gerek yok diyen adamlar aa devam kreminiz bittiyse neden söylemediniz göndereyim size kargo ile 800 tl diye utanmadan söyleyebiliyorlar malesef burdan da anlaşılıyor zaten para tuzağı olduğu. Ve krem öyle hafif gündelik bir krem değilken size devamlı cildinizi soydurtacak bir kremi siz karşı çıkmasanız aylarca senelerce satıp suratınızda deri bırakmayacak kadar vicdansız, sahtekar, dolandırcı bu insanlar. Ben olumlu sonuç alan lekesini bitiren görmedim malesef.
Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun, geçmiş olsun.

çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için . ben de vaz geçtim gerçekten de yorumların %90 ü olumsuz. lazer için de ayni şey. tek çare pelling kaldı

Merhaba, bütün yaşadıklarınızı okudum.. çok geçmiş olsun.. ancak biraz okumakta biraz geç kaldım sanırım.. iki gün önce bende cosmelan yaptırdım.. devam kremini hiç kullanmadım daha.. acaba diyorum kremi kullanmasam dönüşü var mıdır? ne dersiniz? bu haliyle soyunsa bitse gitse.. yine korurum güneşten.. çok kararsızım, belki bişeyler söylersiniz..

iki gün önce bende cosmelan yaptırdım.. yukarıdaki yorumları görünce çok korktum.. devam kremini hiç kullanmadım daha.. acaba diyorum kremi kullanmasam dönüşü var mıdır? ne dersiniz? bu haliyle soyunsa bitse gitse.. yine korurum güneşten.. çok kararsızım, belki bişeyler söylersiniz.. birde bebek planlıyoruz.. çok pişmanım.. dünyanın parasını verdim kafamda deli sorular ve kırmızı bir suratım var şimdi..

Cnm ben de yaptirdim...devam kremini kullanma daha beter edersin...cok az insana yaramis cosmelan..onlarin da galiba lekeleri ya çil gibi ya da epidermal yani yüzeysel..lekesi derin olanlara yaramiyo..aksine yüzü koyulastirio...dünyada cosmelan cok once kullanilmaya baslanmis..3 cesidi var...2.si en ise yaramazı...buyuk ihtimalle avrupa amerika 2.cosmelani ellerinden cikarmak icin turkiyeye satmislar ucuza..bizim doktorlar da onlarla bizi kazikliyolar...haram olsun ....

Ayrıca ürünün Türkiye temsilciliğine yazdım.. lekeyi baskılamak için devam kreminin kullanılması şart diyor.. peki bu insanlar sonra hiç mi gebelik düşünmüyor.. o vakit yeniden mi çıkacak lekeler.. aynı zamanda ürün kutularında ve prospektüslerde gebelikte kullanılmamalı diye bir ibare de yok.. başıma bela aldım durduk yere.. devam kremini kullanmasam bu kızarıklık geçer mi acaba.. çok korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…