Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet devam kremim bitti. Ama benim cildim aşırı tepki gösterdi.. Çok kızardı. DEvamlı ara vererek devam ettik. Sonunda bitti devam kremi şimdi bu hafta içinde tekrar maske uygulayacağım. Koruyucu kullanıyorum. Evde perdeleri dahi açmıyorum. Güneşe çıkmıyorum. Zorunlu yerlerde arkamı dönüyorum ve gölge tercih ediyorum .devam kremini kullanıyormusunuz. güneş koruyucu filan dikkat etmeniz gerekli devam kreminide düzenli kullanmalısınız.
,
Ben artık lekeyi geçirebilecek bir yöntem olduğuna inanmıyorum suratım berbat durumda kapatıcısız kapı dışına çıkmıyorum sıcaklarda bu durum işkence halini alıyor lekelerden kurtulmanın ne yazık ki imkanı yok lekeler beni mutsuz ve hayattan zevk almayan biri haline getirdi lekelerimi bana soran Aa leken varmış diyen bir insanla bir daha görüşmek bile istemiyorum bu konuda çok ama çok dertliyim güzel bir kadın olmama rağmen ne güzelliğimin ne sa hayatın tadını çıkaramıyorum son 10 yıldır lekeler hayatımı kabusa çevirdi
4 yıldır kesintisiz devam kremimi kullanıyorsunuz.Şu anda lekelerim dermamelan işlemini yaptırdığım 4 yıl önceye göre çok daha fazla üstelik baskılanmak amacı ile devam kremini kullanmayı bırakmadım ve tabii bunu kendi kafama göre yapmadım dermamelan işleminin yetkili firmasından bir bayan devam kremini kullanarak lekelerimi baskılatabileceğimi tavsiye etmişti ,sonuç fiyasko ,devamlı lekelerinden dolayı mutsuz bir kafın ,insanlardan ve sosyal hayattan kendini çekerek yaşamak ve kırılan umutlar işin maddi boyutuna girmiyorum bile
Devam kreminin amacı lekeleri güya baskılamak ,mesoestetic de yetkili bir devam kremini uzun yıllar kullanıp lekelerini baskılayan kişiler olduğunu söyledi bana ,devam kremini buzdolabında tutarak iki günde bir üç günde bir kullanabileceğimi söyledi ,bende dediğini yaptım fakat çok ta faydalı olmadı ,korumama en düzeyde devam ettim hatta bu kadar yoğın korunmaktan d vitamini eksikliğinin oluştu ,lekelerim için dermamelan işlemini ekim yaptırmıştım ,sadece bir ay kadar lekeleri azalmış bir ciltle dolaşabildim ki o günlerde o kadar mutluydum ki ,kaybettiğim sosyal yaşama geri dönmüştüm ,ama mutluluğum kısa sürdü lekelerim kasım sonu aralık başı gibi tekrar belirmeye başladı ,lekesiz bir cildin keyfini sürmek çok az sürdü ,yani yaz mevsimine falan kalmadı keyfim ,kış mevsiminde lekelerin geri dönüşünü yaşadım üstelik tüm çabama rağmen...
Devam kreminin amacı lekeleri güya baskılamak ,mesoestetic de yetkili bir devam kremini uzun yıllar kullanıp lekelerini baskılayan kişiler olduğunu söyledi bana ,devam kremini buzdolabında tutarak iki günde bir üç günde bir kullanabileceğimi söyledi ,bende dediğini yaptım fakat çok ta faydalı olmadı ,korumama en düzeyde devam ettim hatta bu kadar yoğın korunmaktan d vitamini eksikliğinin oluştu ,lekelerim için dermamelan işlemini ekim yaptırmıştım ,sadece bir ay kadar lekeleri azalmış bir ciltle dolaşabildim ki o günlerde o kadar mutluydum ki ,kaybettiğim sosyal yaşama geri dönmüştüm ,ama mutluluğum kısa sürdü lekelerim kasım sonu aralık başı gibi tekrar belirmeye başladı ,lekesiz bir cildin keyfini sürmek çok az sürdü ,yani yaz mevsimine falan kalmadı keyfim ,kış mevsiminde lekelerin geri dönüşünü yaşadım üstelik tüm çabama rağmen...
İnanın yaptırdığım işlemlerden e ufak bir fayda görmedim , sadece cildime zarar verip paramı harcadım ,onun için diyorum ya lekelerden kurtuluş yok diye ,son 4 yıldır hiçbir işlem yaptırmıyorum cilt doktorlarından adeta tiksindim ,tüm bu işlemlerin tek getirisi yaşımdan hayli genç duruyorum kimse 41 yaşında olduğuma inanmıyor ,ama lekelerim var yüzümün iki yanında şakaklarıma doğru ...
Doktor leke geçmez falan demedi bana geçeceğini söyledi tabii ki ,devam kremini kullanırken belirgin şekilde soyulmuyorum ama kızarmalar çok oldu ,şişmeler vs vs ,en sonunda bir ilaç keşfettim devam kremini sürdükten sonra yarım saat bekleyip derm ecto sürüyorum ,şişlik kızarıklık vs ,Olmuyor bu ilaçla üstelik kılcal damarlarımı yok etti bu ilaç kortizon içermiyor advantan vs gibi bana çok faydası oldu bu kremin sizde araştırın isterseniz benim şişmemi kızarmamı çok engelledi
Ne güzel yazmışsınız. Ama ben 28 yaşındayım. Son 4 yıldır yavaş yavaş çıkmaya başladı lekeler. Hamilelik yok. doğum kontrol hapı yok. Sadece güneş diye düşünüp bu tedaviyi oldum güneşle bağımı kestim ve sonuç aynı. Gittiğim doktorda sadece suratıma baktı sürdü. Herhangi bir makineye sokup derimi test etmedi. Sizin tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı bende araştırıyorum şimdi bir arkadaş lazer önerdi. Sizinde bildiğiniz önereceğiniz birileri varsa çok memnun olurum.Cnm bence devam kremini bırakın zira uzun sūreli kullaniminda zararları oldugunu dusunuyorum ben...icinde bi suru asit var...ben 2 ay kullandim cok cok az suratimin kizarikligi beni sinir etti biraktim...suratimizi soyan ana maske varya onun icindeki maddelerin aynısının kucuk miktarlari var devam kreminin icinde...habire soyup duruyo cildi...onu kullanacagaina butun dunyada etkinligi kanitlanmis retinol kullanmaliydin her gece...uzun sureli kullanimlarinda yüzdeki kırışık leke her türlü seyi goturuyo ve kolajen ūretimini tetikliyo..retinol dedigimiz A vitamininin bi tūrevi...bu gercek dūnya genelinde kabul görmūs bi gercek...ama cosmelan ve dermamelanin uzun sure kullanimiyla ilgili ortada bi veri yok...her cilt tipine ayri etki eden bi maske...bence diger kimyasal peelinglerden tek farki sadece fiyatinin tavan olmasi...bi de verdigin onca paraya ragmen etkisi gecici...yok neymis efendim her sene veya 2 senede bir yapmak durumundaymisiz...veya devam kremini uzuuuun sure kullanmaliymisiz...para tuzagi...ha bazi insanlarin yuzunde işe yariyo..ama onlarin lekeleri yuzeysel lekeler bence...sen bence lekenin teshisini oncelikle koy..cogu doktorun lekeyi bile dogru duzgun teshis edebildigini sanmiyorum..kendin arastirarak bulacaksin artik...ben oyle yapiyorum ...doktorlardan cok kendi arastirmalarima guveniyorum..cunku cogu elllerindeki teknolojileri pazarlama derdindeler sadece....eger melazma ise lekelerinin sebebi dogum kontrol haplari olabilir..veya karacigerle ilgili bi sorunun olabilir ya da hamilelik...birak onlari...lekenin tam kaynagini bulup ortadan kaldirmalisin...eger sadece gunes hasari ise seninki, o zaman yapman gereken sey uygun tedaviyi bulup lekeler gittikten sonra sadece gunese maruz kalmamaktir...ayrica lekeler icin tek bi tedavi yetmez..dunya genelinde kombine tedaviler uygulanir...mesela lazer+beyazlatìci kremler+prp gibi....
Ne güzel yazmışsınız. Ama ben 28 yaşındayım. Son 4 yıldır yavaş yavaş çıkmaya başladı lekeler. Hamilelik yok. doğum kontrol hapı yok. Sadece güneş diye düşünüp bu tedaviyi oldum güneşle bağımı kestim ve sonuç aynı. Gittiğim doktorda sadece suratıma baktı sürdü. Herhangi bir makineye sokup derimi test etmedi. Sizin tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı bende araştırıyorum şimdi bir arkadaş lazer önerdi. Sizinde bildiğiniz önereceğiniz birileri varsa çok memnun olurum.
Teşekkür ederim bilgiler için. Ne kadar zorlu bir süreç gözüm korktu gerçektenCnm
Cnm seninki būyūk ihtimal gūnes hasarı(foto yaşlanma)...sana lekeni analiz etmen icin ipuclari verecegim...eger yuzundeki lekelenme simetrik degilse, kırmızı görūnūmlū ise ve cildinde genel anlamda bi kararma varsa ayrica kılcal damarın daha belirginlesip gozeneklerin būyūmūşse bu fotoyaşlanmadır...melazma degildir...melazma sadece dogum kontrol haplari ve hamilelikte ortaya çıkmayabilir ayrica..regl donemlerinde gùneslenme ile de ortaya cikabilir..o yuzden fotoyaslanma ve melazmayi ayirmak biraz zordur....teşhisini belirledikten sonra tedavine gelelimlekeler icin leke derinligine bagli olarak q switch nd yag lazer veya picosure lazer + cildin kolajen elastin yapisinin kisa surede toparlanabilmesi, cilt altı hasarın ortadan kaybolması ve cildin eski tonuna donebilmesi icin prp...son olarak da gözenek sıkılastirma ve yuzdeki rengin tek ton olmasi icin 1 seans karbon peeling...geriye kaldı bu islemleri yaptirabilecegin guvenilir bi dermatolog bulmakta ...en zoru da bu zaten...cogu para odaklı...ben de arastirma asamasindayim bu konuda...bulursam sana haber ederim...