Lekeler, Çiller Güneş lekesi, cilt lekesi, leke, cosmelan

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Devam kremini kullanma...kızarıklık icin sadece bi hafta locoid kullan..sabahleyin cok ince bi tabaka sür...kortizon icerdigi icin fazla kullanilmamalı...sonrasında cildin barrier fonksiyonunu tamir etmek icin sudokrem hametan bephanten madecassolu karıştır kızarıklık tam olarak gecene kadar kullan...bu 4 kremin hic zararı yok...cildini tamir edecekler...gecmis olsun...sormak istedigin baska bisey olursa özelden istedigin zaman yazabilirsin....

Günaydın.. birşey daha sormak istiyorum size.. ben kremlerimkullandım.. krem karışımından 10dk sonrada güneş kremi sürdüm.. eczacı günde ikisen fazla kullanmayın karışımı dedi.. güneş kremi kullanılmalı değil mi gün içinde .. yanlış yapmayayım..

Tabiki sabah cildini temizledikten sonra tamir edici kremleri de sürdükten sonra gunes kremi kullanicaksin...ben oyle yapiyorum...

Merhabalar, gece gece yine rahatsız ediyorum ama kafamda deli sorular bitmiyor.. yüzüm resimdeki gibiydi tam soyulacaklar kremileri sürünce yine yapışıyorlar.. (resim çok korkunç kusura bakmayın) yarısı soyulup yarısı soyulmadan kalır mı acaba.. yanaklarım soyuluyo ama burnum ölece duruyo..bi fikriniz var mı acaba..ikinci foto için kusura bakmayın arkadaşa atmak için çekmiştim..

arkadaşlar merhaba. 5-6 senedir burnumun sağ ve sol kısımlarından aşağı doğru inen ve dudak kısımlarının sağ ve sol alt kısımlarında lekerim var maalesef ki ilaç kullanmak istemediğim için yıllardır denemediğim çok afedersiniz ki koca karı ilacı kalmadı bana mısın demedi lekelerim yüzünden fondotensiz kapı dışarıya çıkamaz hale geldim ve en sonunda çaresiz kaldım ki doktoro başvurdum doktor bana expigment, skinoren ve locoderm kremlerini verdi bunların haricinde bir de güneş kremi kullanmamı istedi. ben bir türlü cesaret edip de kullanmaya başlayamadım korkumdan taa ki dün geceye kadar kullanmaya başladım sabah kalktım bi problem olmadı ama bikaç saat sonra kremleri kullandığım bölgelerin kızarmış olduğunu farkettim ve araştırmalarıma göre bepanthol cilt bakım kremi bu tür kızarıklıklara iyi geldiğini okudum ve onu sürdüm sizce ne yapmalıyım ve bu ilaçları kullanan var mı aranızda varsa tavsiyeleriniz var mı ???

Merhaba bana yazarsanız çok sevinirim
Birebir aynı şeyler benim başıma da geldi
Bende Cosmelan yaptırdım 5 bin verdim ve 2 ay oldu, fakat lekeler geri geldi
İlk cosmelan 2 bitti

İkincisini 2 binden satmaya çalışıyor ama bi taraftan Mart ayı sonunda yaptı, güneşe denk geldi
Uygulamam da demedi .. tabii ki para için

Devam kremine devam etmek etmemek ve melazmam ile ilgili ne yapmam gerektiği ile ilgili kararsısım
Vaktiniz olduğunda bu uygulamayı
-Nerede yaptırmıştınız
-Lekeler geri dönünce o paragöz insanlar nasıl bir yorum yaptılar buna
-Bu süreçten sonra yeni bir uygulama denediniz mi acaba ?

Paylaşabilmeniz mümkün mü ?

Dr bana da önerdi.Cil güneş ve doğum lekeledi.Yuzde 90 mi 80 mi çözüm.Leje geri gelmez dedi.Adina da maske tedavisi diyorlar.Cosmelan falan bile demedi.Ama yorumlar çok kötü

Merhaba cosmelan yaptirmissiniz 3 sene gecmis sanirim. Suan lekeleriniz ne durumda acaba basarili oldumu onerirmisiniz uygulamayi? Bende yaptirmayi dusunuyorm
Ama yorumlar i okuyunca yaptirmis olan sizden bilgi almak istedm suanki durumunuzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…