- 12 Ağustos 2018
- 87
- 50
- 39
-
- Konu Sahibi Betulyarim
Kil maskesi önerebileceğiniz bir marka var mı ya da aktardan alıp kendiniz mi hazırlıyorsunuz?Her akşam peeling ve hafta 1 kil maskesi ile kırtulmuştum.
Eczanede mi satılıyor alnımda beliriyor benim de yazın alın yazım gibi çıkıyor ortayaBıkmadan usanmadan yazacağım. Havuç sabunu.
Ayvaliktan alıyorum ben. Sabun tezgahları var orada. Belki internet satisi vardır bakın derim.Eczanede mi satılıyor alnımda beliriyor benim de yazın alın yazım gibi çıkıyor ortaya
Belirli bir markası var mı yoksa el yapımı mı acabaAyvaliktan alıyorum ben. Sabun tezgahları var orada. Belki internet satisi vardır bakın derim.
El yapımı. Bende ise yarayanlar basit bir jelatine sarılıydi. Fabrikasyon bir marka değildi.Belirli bir markası var mı yoksa el yapımı mı acaba
Kil maskesi önerebileceğiniz bir marka var mı ya da aktardan alıp kendiniz mi hazırlıyorsunuz?
Burnumun üstünde kocaman bir kartal figürü ve bıyık gibi lekem var. Cildiyeye gittim. Şimdi biodermanın bir güneş kremini verdi. Kapatıcılı gibi. Yani renkli. Ve kasım ayında gel beyazlatma yapalım dedi. Bu havalarda olmuyor sanırım.Hanimlar merhaba.yuzumun birkac yerinde kahverengi lekeler var.tritone dorte kullandim fayda gormedim..sizlerin nasil gecti yada neler kullandiniz.pahali tedavilere gucum yok.kremlerden sifa bulaniniz varmi
Watsons'da var. Benim elimde lavanta sabunu var bitince havuç sabununu alacağım.Eczanede mi satılıyor alnımda beliriyor benim de yazın alın yazım gibi çıkıyor ortaya
Teşekkürler aktara baktım bugün yoktu Watsons en kolayıWatsons'da var. Benim elimde lavanta sabunu var bitince havuç sabununu alacağım.