Lekeler, Çiller Gunes lekeleriniz nasil gecti

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Betulyarim

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2018
87
50
39
Hanimlar merhaba.yuzumun birkac yerinde kahverengi lekeler var.tritone dorte kullandim fayda gormedim..sizlerin nasil gecti yada neler kullandiniz.pahali tedavilere gucum yok.kremlerden sifa bulaniniz varmi

Gunes lekesi gecirir mi bilmem ama kardesimin sivilce lekelerine penaten krem iyi gelmisti. Beyazlatıcı ozelligi oldugunu okumustum bir yerlerden. Kullanmak niyetinde olursaniz muhakkak iyi bir gunes koruyucuyla da destekleyin

Hanimlar merhaba.yuzumun birkac yerinde kahverengi lekeler var.tritone dorte kullandim fayda gormedim..sizlerin nasil gecti yada neler kullandiniz.pahali tedavilere gucum yok.kremlerden sifa bulaniniz varmi
Burnumun üstünde kocaman bir kartal figürü ve bıyık gibi lekem var. Cildiyeye gittim. Şimdi biodermanın bir güneş kremini verdi. Kapatıcılı gibi. Yani renkli. Ve kasım ayında gel beyazlatma yapalım dedi. Bu havalarda olmuyor sanırım.

Bende 3 aydir kullaniyorum krem ama fayda etmedi hic.yazin cok tedavi secenegi yokmus.tekrar gidicem dr a ama cok moralim bozuluyor aynaya baktikca.kremlerle gecicek gibi degil diger tedavilerde cok pahalidir birde daha kotu olursa diye korkarim.

X