Güne devam etme motivasyonunuz nedir?

Önceki konulardan yanlış hatırlamıyorsam kamu kurumunda çalışıyorsunuz.Bizde pandemide raporu olan arkadaşlar bir süre gelmedi.Daha sonra rapor konularını dahada sıkılaştirdilar.O yüzden onların bir çoğu geri geldi.Sadece iki engelli arkadaşımız vardı yürüme zorluğu çeken kas hastalığı bulunan .Onlar covit bitene kadar gelmedi.Bizlerde esnek çalışma yaptık ama yinede çok zordu.Mis gibi evini bırakıp maskeyi takip o sokağa çıkmak... Otobüsler, minibüsler tıklım tıklım vs.Birde işte vatandasla. Bütün gün maskeyle oturmak çok zordu.Sizin zaten eklem hastaliginiz sürekli olan bir hastalikti ve ağır geçiriyordunuz diye hatirliyorum.Pandemi dönemi nasil izin vermediler çok şaşırdım .Çalisma ekip arkadaşları çok önemli .Uzun süredir de calisiyormussunuz .Bundan sonra huzurlu bir emeklilik hayatı gecirmenizi dilerim.

Evet tutulduğumda felç gibi oluyor kollarımı kullanamıyorum
Çok komikti diğer kurumlar bile kapalı evrak soruyorlar 10da diyoruz niye diyor mesai başlamadı diyoruz
Dışarıda çalışan birimler odada oturuyor bir dönem esnaf bile almıyordu
Hala içim ürperiyor

Sadece çalışan insanlar değil herkes pazartesi sendromu yaşıyor . Yani çalışıyorsunuz diye siz birşeyleri fazla yaşıyor değilsiniz . Ayrıca da başlığa sadece çalışanlar yazsaydı o zaman bizde yorum yazmazdık . Yukarıda bir üye namaz kılıyorum bana motivasyon sağlıyor demiş daha bir sürü farklı yorum var benim yazdığım 2 kelime milletin zoruna gitti nedense artık kedi uzanamadığı ciğere mundar der hesabı bu sitede de böyle işte .

Kedi uzanamadiği ciğere mundar der diyerek ne zannediyorsunuz kendinizi acaba.Hayret.

Sanki bir rüyaydi.uyuduk uyandık.

Ağzımda maske Evraklari eldivenle alıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…