Güne devam etme motivasyonunuz nedir?

Ya ayrıca da yukarıda denilmiş ki çalışan insanlar nasıl motive oluyor bunu soruyormuş konu sahibi ev hanımları nasıl motive oluyor demiyormuş ne saçma bir yorum bu . Konu sahibi nerede yazmış bunu hayret ediyorum. Herkes neyle nasıl motive oluyorsa yazdı yani bu kadar basit

bugün uyuyarak motive oldum.

Bende dun otobüse biner binmez atak geçirdim tüm gün titreme halsizlik düşük tansiyon ile geçti bugün 6 saat uyuyarak motivasyon sağladım oh ne güzel tembellik
sabah burnum kanadı.durdurdum.yemişim ev işini dedim yattım uyudum ara ara buraya baktım ara ara tv izledim ara ara kahve içtim.ara ara kitap okudum.ara ara telefonla konuştum.hepsini de yatağın içinde yaptım.

Bende dun otobüse biner binmez atak geçirdim tüm gün titreme halsizlik düşük tansiyon ile geçti bugün 6 saat uyuyarak motivasyon sağladım oh ne güzel tembellik

sabah burnum kanadı.durdurdum.yemişim ev işini dedim yattım uyudum ara ara buraya baktım ara ara tv izledim ara ara kahve içtim.ara ara kitap okudum.ara ara telefonla konuştum.hepsini de yatağın içinde yaptım.
Bende uyuyarak motive olmak istiyorum ama mesaim 06:30 da başlıyor

Anlamadiysaniz o sizin sorununuz.Konu sahibi haftasonu dinleniyorum malum gün yani pazartesiyi kastediyor.O güne gelince o günüm kötü geçiyor motive olamıyorum diyor.İştede sorunum yok diyor.ise geldiğinde ki pazertesi sendromundan bahsediyor .

Çok geçmiş olsun.Umarim en kısa sürede hayırlısıyla emekli olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…