Gündelik Hayat Motivasyonu

Lizz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2018
4.087
6.959
Merhaba. Yeni evli ve cocuksuz biri olarak bir suredir yeni hayatima adapte olmaya calisiyordum ve duzenimi bir hayli oturttum. Fakat son gunlerde bahardan midir nedir ev isleri olsun keyif aldigim ilgi alanlarim olsun herseyi bir erteleme, bir isteksizlik hali olustu bende. O yuzden ben de boyle motivasyon amacli bir sayfa acmak istedim. Gun icinde yapmam gerekenleri, yaptiklarimi duzenli sekilde yazicam, belki bu sekilde motive olurum diye dusundum. Katilmak isteyenlere konum aciktir

Bugun yapilanlar:
Banyoyu temizledim(yerler ve wc)
Renkliler ve beyazlari yikadim astim.
Bulasik makinasini doldurdum calistirdim. Elde yikananlari yikadim.
Evi toparladim
Bir cesit yemek yaptim

Yarin yapilacaklar:
Lavabo ovulacak.
Kuruyanlar toplanip katlanacak
Vileda yapilacak
Markete gidilecek
Dunku yemegin yanina pilav ve cacik yapilacak
En az 30 sayfa kitap okunacak
Biraz kisisel bakim yapilacak.

Kolay gelsin ❤
Ev işleri bitmez , benimki hiç bitmiyo , hele çamaşırım bulaşığım Allahım Allahım o makinelerin dili olsa da konuşsa :)

mars boğa da isteksizlik yapıyor 15 güne gecer herles öyle

Kolay gelsin ❤
Ev işleri bitmez , benimki hiç bitmiyo , hele çamaşırım bulaşığım Allahım Allahım o makinelerin dili olsa da konuşsa :)
Tesekkur ederim❤
Ben de evlendikten beridir yikadigim camasirin bulasigin haddi hesabi yok bi de iki kisiyiz sozde. Coluklu cocuklu olsam demek ki of off ama insan her seye alisiyo zamanla.

Bugun biraz tembelce gecti su saate kadar. Salonun tozunu aldim sadece. Bos bos tv izledim Birazdan bulasik makinasini bosalticam ve kirlileri yerlestiricem. Birazdan da esim ugrayacak ona sofra hazirliycam sonra birlikte cikicaz. Yine isler kaldi

Bugun biraz tembelce gecti su saate kadar. Salonun tozunu aldim sadece. Bos bos tv izledim Birazdan bulasik makinasini bosalticam ve kirlileri yerlestiricem. Birazdan da esim ugrayacak ona sofra hazirliycam sonra birlikte cikicaz. Yine isler kaldi
Aha ben tv izliyorum şu an nevresim değiştirmem gerekirken

Tesekkur ederim❤
Ben de evlendikten beridir yikadigim camasirin bulasigin haddi hesabi yok bi de iki kisiyiz sozde. Coluklu cocuklu olsam demek ki of off ama insan her seye alisiyo zamanla.
Aynen öyle ablacım , çoluk çocuk olunca işler 2 değil 10 katına çıkıyor resmen :)
ben de bulaşıklarımı az önce attım makineye , valla bi tepsim vardı onu bile sığdırdım kendimi tebrik ediyorum annem ve kvalidem o tepsiyi makinenin içinde görseler beş yıl dillerinden düşmem

Ben üşenmesem kendimi de bulaşık makinesinde yıkarım o derece kolaylık

Öyle valla ocağın demirlerini falan nesi var nesi hepsini atarım 15 günde bir pırıl pırıl olurlar
kim icat ettiyse Allah onu cennete koysun
Hahahahah kızın gündeliğini cortlattık üşengeçliğimizle kızcağız amma motive olmuştur he

Güzel bir konu olmuş

bence de güzel konu olmuş
aslında devam ettirebilinir kimse yazmamış ama
Ben sabah evimi temizledim, ortalığı toplamak adına
işe kahvaltılık götürebildim.
akşama yemeğim de var bir tek mutfağı biraz detaylı sileceğim.

Evet , devam güzel olur
Ben de bu sabah kahvaltı götürdüm işe ... daha verimli olmak adına yazabiliriz buraya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…