Günde Sadece 5 Dak. İle Harika Bir Vücudunuz Olabilir. (Video)

spor hocasindan ogrendimde hani diyolar ya illa yuruyus yapin diye bisiklet yapsakta olurmu yani harket olsunda dio sart deilmis yurumek bisiklet cevirmekte olurmus

Bisiklet göbek için işe yaramıyo diye biliyorum

valla canim ben yuruyus icin demistim hani tek ise yarayan yuruyus derler ya ben bisiklet cevirirdim senelerdir yani farketmiomus ha yuruyus ha bisiklet ama bolgesel incelme icin sanirim baska hareketler lazim ama genelinde yararli bi sikayetim olmadi canimcim

Bisiklet mutlaka işe yararda göbeğe çok etki etmez diye düşündüğüm için söyledim. Benim alıp veremediğim göbeğim olduğu için sadece onu eritmeye çalışıyorum kaydirigubbakcemile3

Bisiklet mutlaka işe yararda göbeğe çok etki etmez diye düşündüğüm için söyledim. Benim alıp veremediğim göbeğim olduğu için sadece onu eritmeye çalışıyorum kaydirigubbakcemile3

kuzum ne yaptın göbişini bende de aynı dert var

kızlar bu hareketler göbek içinmi bende göbek yok ama kalca ve basenlerimi inceltmek ve sıkılastrmak istiyorum

Arkadaşlar ya ben bu haraketleri yaptıktan sonra Regl dönemimde felaket bi bel ağrısı çektim ömrümde böyle ağrı çekmemiştim dikkat edin yaparken

bu hareketleri 2 aydır yapıyorum kilo veriyorum ama ölçülerimde değişiklik yok ki benim hareketler sabah akşam 20 dk sürüyor

bende yapıyorum o kadar agrı yapıyokı (kı ben mekık falan ceken bırıyım )heralde faydası olcak dıye dusunuyorum kaydirigubbakcemile3

kızlar bu vıdeoda adamın yaptıgı ıkıncı hareket sırf gobek ıcındır
yalnız sız kollarınızı yana uzatın, ve bacaklarınızı yere tam ındırın bu havada yarım yapıyor ya
gunde 20 cok azımlısı 100 tane yapsın bakalım gobek kalıyor mu
evde yuruyusle ıncelmek ıstersenız gelın leslie sansone yapalım baslıgımız var
bı onu bı bu adamın karın hareketını yapın tamamdır

ben bu hareketleri 1 ay boyunca ara vermeden(bazen haftada 1 kere yapmıyordum) her gün yaptım karnım acayip sıkılastı...arkadaslarım bile fark etmiş kilo mu verdin sen diyorlar zemuszemus...kesinlikle saglıgı müsait olanlar yapsın hareketleriboshayallersmile

adama bakın ya geçiyodum uğradım der gibi hiç bir şey olmamış kalkı gitti.ben yapsam varya yerden kalkamam kaydirigubbakcemile3

arkadaslar ben vıdeoyu ızleyemıyrum you tube cıkıyo acılmıyo ktunnel yapıyorum ee sonra neyvahedigeldismileapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…