Günde Sadece 5 Dak. İle Harika Bir Vücudunuz Olabilir. (Video)

canavar

Yılmak yok. Yola devam...
Pro Üye
12 Temmuz 2006
2.779
184
Sabah kalkın ve sadece 6 dakikanızı ayırarak; salona gitmeden, hiçbir alet kullanmadan, ilaçsız tek bir koltuk ile diri bir vucuda sahip olun.
Buradan Hareketleri İzleyin.

Not:Videoyu izlerken kaç tekrar yapacağınız yazıyor.

Videonun geldiği adres Telekom Türkiyede kapatılmış.
Bu açıdan size değişik yerlerden ekleme yapıyorum.

[video=youtube;4YRB1ISbKTQ]http://www.youtube.com/watch?v=4YRB1ISbKTQ[/video]
[video=youtube;3fU_8kJeXeE]http://www.youtube.com/watch?v=3fU_8kJeXeE[/video]

Bunlarda sadece link olarak verebileceklerim.
Video kayıt listesinde adları yoktu sitelerin.

[video]http://vodpod.com/watch/578783-get-six-pack-abs-in-6-minutes-on-your-couch-this-works[/video]
[video]http://www.sixpack-now.com/get-six-pack-abs-in-6-minutes-on-your-couch-this-works/[/video]

Son düzenleme:
teşekkürler arkadaşım gerçekten işe yarayacak egzersizler ah birde tembel olmayıpta yapsak mekik hareketleri çok güzel karın bolgesindeki ve yan bolgedeki yağları yakıyor burdakı hareketlerde karın, kalça ve bacak ve bel bölgesi çalışıyor kolay hareketlerde ilk gunlerde yaparken karın bolgesi çok fena yanıyor harketsiz ham olduğu için vücut...

Arkadaşlar, bu hareketleri en yakın arkadaşım tam 2 ay boyunca regl dönemleri hariç her gün düzenli yaptı.Yanında hafif bir diyet uyguladı.Sadece ekmeği ve kızartmaları kesti.Bol bol su içti.Doğum yapalı bir yıl olmasına rağmen hamile misin, doğumun yaklaşmış artık gibi onu çok üzen sözlerle karşılaşacak kadar vahim durumda olan bir göbeği vardı.

Ve 2 ay sonunda o göbekten eser kalmadı.Şu an karnı dümdüz, hiç doğum yapmamış gibi.bunu aradaki farkı görmeden anlamanız mümkün değil.Aslında sırf hırs olsun diye göbeğinin yandan fotoğrafını çekmişti.Her gün o fotoğrafı karşısına koyup bu hareketleri yapıyordu.şu anki göbek fotoğrafını da çekti.Hani şu tv reklamlarında olur ya önce sonra diye aynen öyle.Keşke izin verse de burda gösterebilsem size.Aradaki farkı görseniz gece gündüz bu hareketleri yaparsınız.Ben de 2 gündür yapıyorum.İlk 2 hafta o da çok zorlandığını ve videodaki adama yetişemediğini söylüyor.ama 2 hafta sonunda aynı sürelerde yapmayı başarmış.Şu an çok mutlu, terziye etek ve pantolonlarını verdi,daralttırıyor.müthiş bir özgüven patlaması yaşıyor ki haksız da değil.Bir de dediğine göre mutlaka kısa bir ısınma yapmak gerekiyormuş ilk zamanlarda..Aklınızda olsun...
Haydi herkes pc başına, bayrama kadar eritelim şu göbekleri....

çok güzel hareketler valla.görür görmez atladım hemen.şu anda dilim bi karış dışarda,karnım taş oldu yanıyo,boynum ağrıyo bir de.yarına sağ çıkarsam devam.sağolun arkadaşlar.ama çok sinir oldum adam öölece kalktı gitti,kahvesini içmişte gider gibi.ben burda perişanım.yapın yapın şeytan azapta gerek.

Harikaaa..Muhteşemm..Ay valla çok saol..Çok üşengeç biriyim ama acaip yapasım geldi izleyince..:sm_cool:

ah canım bunlar hep kadınların bildiği ve gördüğüm şeyler ama bide erinmesek hani varya çok iyi olacak yapmak için darısı başımıza nediyelim klava:

gerçekten çok güzel..
üşengeçliğimden utandım :)

Gerçekten güzel hareketlar ama düzenli yapmak gerekiyor. Ben 40 dk plates yaptıktan sonra bu hareketleri yapıyorum o zaman daha etkili oluyor.

Vallahi lafı ağzımdan aldınız,aynı kelimeleri kullanarak yazacaktım vallakaydirigubbakcemile3

ay cnm benım kalb kalbe karsıdr deler buarada senı süreklı takıp edıyorum bende sporla ılgılenıyorum daha dogrusu spor yapmaktan cok zewk alıyorum:))

bende yarın yürüyüşe başlıyorum eve gelir gelmezde bu hareketleri yapmaya başlayacam inşallah üç beş gün sonra bırakmam

ya arkadaşlar izleyemedim ben. açılmadı görüntü. yaza düğünüm var ve de iğrenç bi göbeğim var.
bende izlemek istiyorum yaa senağlama

adam 6 dakkada yapıyo da ben bunları yarım saatte anca yaparım kan ter içinde de kalırım. ne kolay yapıyo hakkaten sinir oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…