Günde Sadece 5 Dak. İle Harika Bir Vücudunuz Olabilir. (Video)

kimse cevap yazmamış ama ben yarın sabahtan itibaren başlıyorum ve en kısa zamanda işe yarıyor mu yaramıyor mu sizlere bildireceğim arkadaşlar merak etmeyin :)

bencede katılıyorum bu hareketler çok faydalı ben sürekli yapıyorum bu tür hareketlerin faydasınıda bizzat görüyorum tavsiye ederim, paylaşım için tşklr

bencede katılıyorum bu hareketler çok faydalı ben sürekli yapıyorum bu tür hareketlerin faydasınıda bizzat görüyorum tavsiye ederim, paylaşım için tşklr

arkadaşlar zaten yaptığınız andan itibaren bi acı hissediyosunuz hamlıktan dolayı..bu da gösterirki ordaki kasları çalıştırıyorsunuz.düzenli yaparsanız illaki faydasını görürsünüz.

Karın kaslarını çalıştıran egzersizler olduğu ; göbeği eriteceği belli.Şu hamlığı atlatsak;tembelliği üstümüzden atsak;kafamıza koyup hırs yapsak ;ne güzel olur.Yakında başlayacağım.

Son düzenleme:
selam arkadaşlar ben bu hareketleri 15 yaşımda öğrenmiştim 20 yaşımdayım hala yapıyorum ve gerçekten işe yarıyor hiç şüpheniz olmasın . Ben sabah kalktığımda ilk iş olarak ve akşam yatmadan önce yapardım.Yurtta kaldığım dolayı yapamıyorum ama eve gittiğim zamanlarda aksatmadan yapıyorum.Benden size öneri başta zor geliyor ama zamanla alışıyorsunuz o yüzden her seferinde hareketi tam ve eksiksiz yamayı deneyin zaten karnınızın yandığını hissettiğiniz zaman doğru yoldasınız demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…