şu yorumları gördüm ya bende başlıyorum hade bakalım ne kadar işe yarayacak bakalım,
didsimin göbek eritme topiğinede gireyim gelişmeleri haber veirim size,
herkesin yardımcısı olsun Allah...
şu yorumları gördüm ya bende başlıyorum hade bakalım ne kadar işe yarayacak bakalım,
didsimin göbek eritme topiğinede gireyim gelişmeleri haber veirim size,
herkesin yardımcısı olsun Allah...
Canımcım, ben bizim hareketlere ek olarak gece bu hareketleri yaptım geçen sene, bir haftada bir cm incelmiştim ama sen yeniden başlıyacağın için başlarda çok zorlama kendini :1hug:
esmerim valla benimde karın acıyo cumartesiden beri,
ama oldun yeni aldığım kotlar düşüyo totoşa doğru durmuyo göbüşte yuppi diyorum yane,
didsim sağol canım benim yaptım hareketleri 1 haftadır düzenli yürüyüş ve egzersiz yaptığımdan pek zorlamadı ama süper yakıyo tavsiye ediyorum şiddetle,
erime olursa sölicem...
Hanımlar aklınızda olsun..
Bu videodaki hareketleri yaparken en az 30 saniye dinlenmeli,çalıştırdığınız bölgeyi germelisiniz..
Videodaki kişi profesyonel olduğu için bunlara gerek duymamış.
Fakat bu şekilde yaparsanız sakatlanma ve ağrı hissetme riskiniz yüksek..
Sevgilera.s.
bende her sabah 10 dk egzersiz yapıyorum kahvaltıdan sonrada işe yürüyerek gidiyorum bi 40 dk fln yürüyorum yani ..
bu egzersizlerede başlicam bendeeehihoyyyt
şu göbüşten tümüyle kurtulmak istiom artık ..
paylaşımlar için sağolunnnkaydirigubbakcemile5
dün bikere yapmış olmama ragmen bu hareketleri karın kaslarım şuan agrıyo wallakafamçokkarıştı hem vücudun hamlamış olmasından hem de demekki bu hareketler karın kaslarını gerçekten çalıştırıyokaydirigubbakcemile2 aksatmadan yapmak beklenen sonuca ulaşmak demek ama bakalım :lepi:
ya arkadaşlar bende yapmak istiyorum ve pc ye indirdim indirmesine indirdimde ben açamadım abuk sabuk şeyler çıkmaya başladı ve arama moturu oldu nasıl oldu anlamadım silmek istedim silemedimde ya of ben neden beceremedim bana yardım edermisiniz neden böyle olmuş olabilir acaba.