• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde Kaç Saatinizi KK da geçiriyorsunuz? Tepki alıyor musunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi forga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunduzlerıı sureklı burdayım.. zemuszemus gecelerı de esımı uyutup kacıp gelıyorum.. :lepi: her gece kapısıyoruzz ama yapacak bısey yok aklımm burda kalıyor sonra.. yerimseniben gece geyıgını kacırmaya hıc nıyetım yok.. :olmaz: kendımı en ıyı ıfade edebıldıgım en ıyı hıssettıgım yer burası :enbuyukkk: o yuzden herseye deger dıyıp solugu burda alıyorum gece - gunduz.. kaydirigubbakcemile5

yaklaşık 2 ay kadar olmuştur heralde kk yı keşfedeli valla ne diyim o günden beri hep burdayım ..eşimde alıştı artık bişey diyemiyor hele bi desin ..

Yaf sizden korkulur kızlar, kocalar en sonunda sizi boşayıp buyur KK yla evlen dicek
yorum yapanlara teşekkür ediyorum tek tek yazamadım, rep vereyim dedim rep limitim dolmuşkaydirigubbakcemile3

ben bu aralar KK da kalma işini çok abarttım ya ama ciddi abarttım uyumadığım zamanlar hep burdayım, nereye ne yazdığımı takip edemiyorum artıkkaydirigubbakcemile3
valla bi kaç gün daha takılayımda nadasa çekeyim kendimi diyorum:a015:

Son düzenleyen: Moderatör:
bütün boş vakitlerimde :enbuyukkk:

sabah,öyle,akşam,gece heç fark yapmaz benim için zemuszemus
her an burdayım şakkıdı

Back