- 16 Ağustos 2013
- 1.306
- 389
- 163
- Konu Sahibi kutlumelek
-
Merhaba arkadaşlar ben 2.takım cuma Yarışması'ndan Gamze ilk başladığım zamanlarda incelemiştim ve bu kürü görmüştüm bir aydırda düzenli yapıyorum 80 kiloyla başladım şimdi de 62 kiloyum her haftada birinci oluyorum çünkü hafta da yaklaşık 4 kilo verdim inceleyebilirsiniz yediklerime de dikkat ettim denemelisiniz ama diyetle
Merhaba arkadaşlar ben 2.takım cuma Yarışması'ndan Gamze ilk başladığım zamanlarda incelemiştim ve bu kürü görmüştüm bir aydırda düzenli yapıyorum 80 kiloyla başladım şimdi de 62 kiloyum her haftada birinci oluyorum çünkü hafta da yaklaşık 4 kilo verdim inceleyebilirsiniz yediklerime de dikkat ettim denemelisiniz ama diyetle
10 kilo vermeye çalışacağım dua edin
arkadaslar sizlerin vermek istedigi kiloya baktimda kendimden utandim :) vermem gereken 40 kilom var ne yazikki ve bu kadar umursuz olusuma cok kiziyorum. 3 cocuk annesiyim ve 32 yasindayim boy 157 cm kilom ise :/ 97 kg. Karar verdim bende dün aksam basladim bu küre 97,2 kg ile yattim sabah kalkip tartildigimda ise 96,3 kg ya düsmüsüm sasirdim gercekten ve devam etmeye kararliyim insallah. Artik milletin dalga konusu olmakdan biktim gelip gecenin ay sana ne olmus böyle deyipde yan yan siritmalari yokmu beni cileden cikariyo kendimi o anda cocukmusum gibi hissediyom iradesiz umursuz. Bu kür sayesinde ins. hepimizde istedigimiz kiloya saglikli bi sekilde ulasiriz.
Nasıl yaptığın yazar mısın canım aynı yöntemle mi yedin ayrıca uyguladığın diyet var mı:44:
Mesaj tekrarııııııııııııı
Arkadaşlar bnde bugün başladım sabah tartıldım yarın size sonucu yazarım... hayırlısı bakalım umarım işe yarar çünkü tadı çok hoş değilama işe de yararsa değer bu işkenceye
:) iskenceyi hak ettik artik hadi bakalim hepimizin iskencesi hayirli olsun
Nazlıcan çok güzel gitmiş 900 gr akşamdan sabaha :) inş.. devamıda gelir birbirimize buradan destek olursak eminim çok güzel günler bizi bekliyor devam arkadaşım pes etme :13:
Evet yapan başlayan herkese başarı diliyorum. Ben bu sabah başladım valla yiyimi çok hoş olmasada acayip tok tutuyor gerçekten inanamıyorum cuma sabahına kadar tartılmıycam bakalım neler olacak
Arkadaşlar günaydın ben kürün bugün 3. günündeyim... 57.8 ile başladım 1. gün 57.1 ve 2. gün 56.8 çıktım yani toplamda 800 gr gitmiş çok sevindim ama bu sabah regl de oldum belki onunda etkisi vardır bu regl dönemimde devam edeceğim hiç tatlı krizlerim olmadı regl dönemim bitmeden tartılmayacam artık bittiğinde tartılıp sonucu tekrar buraya yazarım herkese kolay gelsin
bence sende cok iyi vermissin retz yola devam ama senin kilonda olmayi cok isterdim haaa
Tatliyi cok seven biriyim evet bu kürden dolayi cok aramiyom aclik hissimde yokböyle gider insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?