• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

Ben de tekrar deneyeyim bunu barii oyyy tadıı iyi güzel de bi de üşenmeden devam etseek :24::31:

Kızlar tadı nasıl peki? Yenebilir bi şey mi?

Bende bi karışık bitki çayı vardı ödem atmak için. Tamam çok rahatlattı, kilo da verdirdi ama artık kokusunu duyunca bile öğürmeye başlıyorum. Katlanılır bi tadı yoktu yani. Bunda da aynı şey olmasın?!

kızlar bütüüüüün sayfaları okudum
2. takımdan bir arkadaşın tavsiyesi ile bu küre başlıyorum evimde bu baharatlar da var yalnız tarçın bana dokunduğu için onun yerine kişniş koydum o da faydalı bi baharat. bu öğlen yaptım. akşam da yapıcam inşallah

Başlangıç bugün : 66,5 kg
bayrama gitmeden önce yani 9 gün önce 64,5 kiloydum bu 2 kiloyu bayram tatilinde aldım. 67bile oldum aç karna ama başlangıç kilom 66,5. bu gün neredeyse aç gezdim, açlık hissetmedim ama. zararlı olabilir ama bayramda yediklerimin cezası bu oluversin.
-sabah 1 tk çörek otu yağı, 700 ml karbonatlı ılık su,
yarım saat sonra 2 salatalık, 6 badem
-ara 1 yeşil çay
-öğlen: kür+ 1 kase yoğurtlu ıspanak salatası
-arada 5i 1 yerde çay
-ara 6 badem
- toplam 1,5 litree karbonatlı su bitirdim bu günlük başka karb. su içmicem çünkü boğazımı kurutuyor, yaratken rahatsız ediyor.
Akşama da hafif bir şeyler yersem tamamdır. sonucu merak ediyorum...

Akşam: 3 kaşık yoğurt karışımı, 1 tavuk incik, 3 yk ıspanak, 3 yk yoğurt
1 yeşil çay
boool boool su (2 litresi gün içinde karbonatlı su)
spor: 10 dk. trambolin

Giden: 1,1 kg
:3: ((66,5ten 65,4)

1. gün 1,1 gitti amna görüyorsunuz çok az yedim, mide boşalmıştır su gitmiştir falan. olsun tok tutuyor az yiyebiliyorum. bayram tatilinde çok abartmıştım oh olsun bana. cumaya kadar 1,5 daha gitse:31:

Son düzenleme:
Kızlar tadı nasıl peki? Yenebilir bi şey mi?

Bende bi karışık bitki çayı vardı ödem atmak için. Tamam çok rahatlattı, kilo da verdirdi ama artık kokusunu duyunca bile öğürmeye başlıyorum. Katlanılır bi tadı yoktu yani. Bunda da aynı şey olmasın?!

zerdeçalın tadı kötü. daha önce de bu kürü duymuş denemiş ve bırakmıştım sırf tadı yüzünden.
bu sefer araştırınca tadı kötü olmasına rağmen yapmaya karar verdim.
Bu karışımı ye de nasıl yersen ye.
Ben tarçın alerjim olduğu için tarçın yerine kişniş kattım.
Yani 3 yk light yoğurt+1 çay kaşığı zencefil+1 çay kaşığından az zerdeçal katıyorum. zerdeçalı azaltmayı tercih ettim.
dün akşam karışıma çok az tuz ve sarmısak ekledim.sarmısaklı yoğurt niyetine yedim.
yiyemesedim bi de ayran formatında deneyecektim:1:
haaa salatalık da rendelenip cacık da yapılabilir bu karışımdan:23:

Başlangıç 66,5
2.gün 65,4
3.gün 65,0

Dün 400 gram daha gitti 1,5 kilo vermiş oldum. tabi yediklerim çok az. ilk gün sebze yoğurt, yoğurt kürü ile sınırlıydı yediklerim dün fazladan 2 kase tarhana çorbası ile 70 gram ton balığı yedim.
bugün öğlen dışarıda olduğum için yoğurt kürümü yapamadım ve light yoğurdum bitti, normal yoğurt ile devam edeceğim küre, bugünlük...
trambolin yapamadım, karbonatlı su içemedim. akşama da balık yapmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar..ben de bu kürü yapmak istiyorum ama tarçın kullanamam çünkü gebelik planlıyorum tarçın gebe kalmaya engel olabiliyormuş. sadece zencefil ve zerdeçal karıştırdım yoğurda. çok kötü bir tadı var nasıl yiyorsunuz tatlandırmak için bişey yapamazmıyız

merhaba arkadaşlar..ben de bu kürü yapmak istiyorum ama tarçın kullanamam çünkü gebelik planlıyorum tarçın gebe kalmaya engel olabiliyormuş. sadece zencefil ve zerdeçal karıştırdım yoğurda. çok kötü bir tadı var nasıl yiyorsunuz tatlandırmak için bişey yapamazmıyız

merhaba.. yazdiklarinizi okuyunca uyarmak istedim.. zencefilin adet söktürücü özelliginden dolayi hamile yada hamile kalmayi düsünen bayanlarin cok dikkatli kullanmasi gerektigini söylemisti bana dr um.. düsük riskini arttiriyormus.. cüzzi miktarlarda kullanilmasinin sakincasi yokmus ancak asiri miktarda ve devamli alinmasi böyle bir dönemde bana dogru gelmiyor acikcasi.. bence bu kuru dr unuzla konusmadan yapmasananiz daha iyi olabilir.. sadece uyarmak istedim.. :)

merhaba.. yazdiklarinizi okuyunca uyarmak istedim.. zencefilin adet söktürücü özelliginden dolayi hamile yada hamile kalmayi düsünen bayanlarin cok dikkatli kullanmasi gerektigini söylemisti bana dr um.. düsük riskini arttiriyormus.. cüzzi miktarlarda kullanilmasinin sakincasi yokmus ancak asiri miktarda ve devamli alinmasi böyle bir dönemde bana dogru gelmiyor acikcasi.. bence bu kuru dr unuzla konusmadan yapmasananiz daha iyi olabilir.. sadece uyarmak istedim.. :)

çok teşekkür ederim uyardığın için..2 gün ancak yapabildim ve artık yapmamaya karar verdim arkadaşım..düşünceli davranıp cevap verdiğin için ayrıca teşekkür ederim..

1. gün 1,1 kg
2. gün 400 gram
3. gün 700 gram
toplam 2,2 kilo gitti. 66,5ten 64,3 kiloya düştüm (9 günlük bayram tatilinde aldığım kiloydu bu 2,2 o gitti)Marifet bundan aşağı düşmekte yani...

Son düzenleme:
Slm bende 16 gündür karbonatlı su içiyorum am tek başına bir işe yaramıyor(sadece günde 3lt su içmiş oluyorum ) ilk başladığımda az yiyerek 5 günde 1 kg gitti ama bayramda geri geldi tabiki 3 gündürde yoğurt kürünü günde 2 kez yapıyorum tartılmadım regl dönemimdeyim moralim bozulcak diye tartilmıyorum 1 hafta dolsun küre başlayalı öyle tartılacağım bu arada da karbonatlı suya ve az yemeye devam. 63 kg ilk hedef 58 daha sonra 55 niye olmasın ama ayy yaa hayal gibiii..

bende bu gün öğlen başladım inşallah ara vermeden yapabilirim.ben 6 aydır dukan yapıyorum toplamda 14.300 kilo verdim.hedefime 700 grm kaldı yani 60 kg olmalıyım ama ben çıtayı yükseltip 58 olmak istiyorum :) ilk başta güzel kilo verdim ama şu son 3 aydır 2 yada 3 kilo verdim bakalım yoğurt kürünün etkisi olacakmı:44:

Slm bende 16 gündür karbonatlı su içiyorum am tek başına bir işe yaramıyor(sadece günde 3lt su içmiş oluyorum ) ilk başladığımda az yiyerek 5 günde 1 kg gitti ama bayramda geri geldi tabiki 3 gündürde yoğurt kürünü günde 2 kez yapıyorum tartılmadım regl dönemimdeyim moralim bozulcak diye tartilmıyorum 1 hafta dolsun küre başlayalı öyle tartılacağım bu arada da karbonatlı suya ve az yemeye devam. 63 kg ilk hedef 58 daha sonra 55 niye olmasın ama ayy yaa hayal gibiii..

evet karbonatlı su tek başına işe yaramıyor, daha önce yapmıştım boğazımı kuruttuğu için bırakmıştım. bu sefer diyete desetek olarak yapıyorum. az ve sağlıklı şeyler yiyip diğer tiyoları da yapınca oluyor sanki.
Hedeflerimiz çok benziyor.

1. gün giden 1,1 kg
2. gün giden 400 gram
3. gün giden 700 gram
4. gün giden 200 gram
Toplam giden: 2,4 kilo (66,5ten 64,1e düştüm. bayram tatilinde aldığım kiloyu ve fazladan 200 gramı vermiş oldum)

kızlar daha önceki yorumlarda okumuştum anlam verememiştim cidden bende de acaip bi ateş basması oluyor allahım benkii sıcağı pek severim evde soyunup geziyorum valla :92:...birde yine şişkinlik yaptı karnım davul gibi 8 aylık gibiyim yoğurtmu gaz yapıyor acaba bilemedim...

bu arada sabah tartıldım bırakın- yi +gördüm :53:
bir kaç gün devam bakalım neler olacak:111:

1. gün giden 1,1 kg
2. gün giden 400 gram
3. gün giden 700 gram
4. gün giden 200 gram
5. giden 100 gram
6. gün +100 gram
7. gün +100 gram
Toplam giden: 2,6 kilo (66,5ten 64,0e düştüm. 200 gram geri aldım, wc problemi yaşıyorum)

* tam olarak ne yapıyorsun diye soran arkadaşlar için:
-neredeyse her şeyi yapıyorum diyebilirim
:1:
-nedir bunlar:
yoğurt kürü
Sabah aç karna sirke damlatılmış ılık su
gün boyu en az 2 litresi karbonatlı 3 litre su
sabah kakınca çörek otu yağı
Sabah 2 kuru kayısı
Her gün aksatmadan 2 yeşil çay+2 tane de 5i 1 yerde çay
Az yemeye dikkat ediyorum
ekmek -pilav makarna -tatlı neredeyse hiç yemiyorum. bunların yerine her öğün 1-2 kase ev yapımı çorba içiyorum
kuruyemişleri yerken sayısıyla yiyorum : o da acıkmışsam 2 ceviz veya 5-6 fındık yada badem gibi...
- bu kür 5 günde 2,5 kilo verdiren birşey değil tek başına... kaldı ki başlangıç kilom olan 66,5 kilo da yıllardır taşıdığım kilo değil: bayram tatiline çıkmadan 64,3 kiloydum 66,5 kiloya çıkmıştım, hızlı giden 2 kilo o yüzden.
-gene de genel kanaatim bu kür işe yarıyor tok tutuyor, acıkınca el ayak titremesi olmuyor

Son düzenleme:
kızlar daha önceki yorumlarda okumuştum anlam verememiştim cidden bende de acaip bi ateş basması oluyor allahım benkii sıcağı pek severim evde soyunup geziyorum valla :92:...birde yine şişkinlik yaptı karnım davul gibi 8 aylık gibiyim yoğurtmu gaz yapıyor acaba bilemedim...

bu arada sabah tartıldım bırakın- yi +gördüm :53:
bir kaç gün devam bakalım neler olacak:111:

tlbtlb kürün içindeki baharatlardan birine alerjin olabilir veya yoğurt gaz yapıyor olabilir.
Sana tavsiyem kürün tamamından vazgeçmeden sana zarar veren şeyi bulman. bunun için de kürü eksik hazırlaman gerekecek.
mesela 2-3 gün kürü zencefilsiz hazırla. genelde zencefile karşı duyarlı oluyor insanlar. ateş basman geçmemişse zencefili karışıma ekle bu sefer tarçın ekleme 2-3 gün...sorunun kaynağını bulana kadar devam et. en fazla 12 günde neden kaynaklandığını tespit edersin. olmazsa sen de benim gibi dokunan baharat yerine kişniş kullanırsın:1:

Back