- Konu Sahibi kutlumelek
Ben de tekrar deneyeyim bunu barii oyyy tadıı iyi güzel de bi de üşenmeden devam etseek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım devam ettin mi sonrasında? sonuç var mı? ben de başlamak istiyorum ama bilemedim yaaa...
bu diyet gayet etkili
ben devam edemedim ama bayramdan sora başlıcam şu an hindistancevizi diyeti yapıyorum
Kızlar tadı nasıl peki? Yenebilir bi şey mi?
Bende bi karışık bitki çayı vardı ödem atmak için. Tamam çok rahatlattı, kilo da verdirdi ama artık kokusunu duyunca bile öğürmeye başlıyorum. Katlanılır bi tadı yoktu yani. Bunda da aynı şey olmasın?!
merhaba arkadaşlar..ben de bu kürü yapmak istiyorum ama tarçın kullanamam çünkü gebelik planlıyorum tarçın gebe kalmaya engel olabiliyormuş. sadece zencefil ve zerdeçal karıştırdım yoğurda. çok kötü bir tadı var nasıl yiyorsunuz tatlandırmak için bişey yapamazmıyız
merhaba.. yazdiklarinizi okuyunca uyarmak istedim.. zencefilin adet söktürücü özelliginden dolayi hamile yada hamile kalmayi düsünen bayanlarin cok dikkatli kullanmasi gerektigini söylemisti bana dr um.. düsük riskini arttiriyormus.. cüzzi miktarlarda kullanilmasinin sakincasi yokmus ancak asiri miktarda ve devamli alinmasi böyle bir dönemde bana dogru gelmiyor acikcasi.. bence bu kuru dr unuzla konusmadan yapmasananiz daha iyi olabilir.. sadece uyarmak istedim.. :)
Slm bende 16 gündür karbonatlı su içiyorum am tek başına bir işe yaramıyor(sadece günde 3lt su içmiş oluyorum ) ilk başladığımda az yiyerek 5 günde 1 kg gitti ama bayramda geri geldi tabiki 3 gündürde yoğurt kürünü günde 2 kez yapıyorum tartılmadım regl dönemimdeyim moralim bozulcak diye tartilmıyorum 1 hafta dolsun küre başlayalı öyle tartılacağım bu arada da karbonatlı suya ve az yemeye devam. 63 kg ilk hedef 58 daha sonra 55 niye olmasın ama ayy yaa hayal gibiii..
1. gün giden 1,1 kg
2. gün giden 400 gram
3. gün giden 700 gram
4. gün giden 200 gram
Toplam giden: 2,4 kilo (66,5ten 64,1e düştüm. bayram tatilinde aldığım kiloyu ve fazladan 200 gramı vermiş oldum)
kızlar daha önceki yorumlarda okumuştum anlam verememiştim cidden bende de acaip bi ateş basması oluyor allahım benkii sıcağı pek severim evde soyunup geziyorum valla :92:...birde yine şişkinlik yaptı karnım davul gibi 8 aylık gibiyim yoğurtmu gaz yapıyor acaba bilemedim...
bu arada sabah tartıldım bırakın- yi +gördüm
bir kaç gün devam bakalım neler olacak:111: