- Konu Sahibi kutlumelek
-
Kızlar ben bugun başladım tadı çok tuhaf yiyene kadar midem bulanıyor ama yicem yapacak bişey yok bide adet dönemime denk geldiginden malesef iştahım açıldı 3-4 gundur iyi yiyorum
azatmam gerek ama ne yapacagımı bilmiyorum
Kızlar ben bugun başladım tadı çok tuhaf yiyene kadar midem bulanıyor ama yicem yapacak bişey yok bide adet dönemime denk geldiginden malesef iştahım açıldı 3-4 gundur iyi yiyorum
azatmam gerek ama ne yapacagımı bilmiyorum
kızlar bu kürü yapıpta adet düzeni değişen var mı?
zencefil adet söktürücüymüş... yakın zamanda adet arası kanamam ve uzun süren adetlerim oldu progesteron eksikliğinden.tedavi gördüm ama tekrar buna sebep olur muyum diye korktum yani günde üç çay kaşığı almış olucam yaparsam.hiç etkilenen oldu mu?[/
slm hanife bugün benim 4.günüm adetimide normalinden 5gün erken oldum tavsiyem bu küre baslamadan önce doktoruna bi danis etkileme ihtimali olabilir
çok teşekkür ederim cevabınız için kür etkili ama bende bu sorun olabilir.size faydası oluyorsa ne ala umarım istediğiniz hedefe ulaşırsınız.ben başka bişey bulmalıyım destek için :44:slm hanife bugün benim 4.günüm adetimide normalinden 5gün erken oldum tavsiyem bu küre baslamadan önce doktoruna bi danis etkileme ihtimali olabilir
Slm arkadaslarnasilsiniz yogurtlu kürle araniz nasil kilolar ne durumda ? Bende 95i görürüm diyodum ama ne yazikki hala dünkü gibi 96 kiloyum vermemisim istahim eskiye göre az tatli istegimde yok cok sükürama tek sorunum reglimin yaklasih 1 hafta önce gelmesi oda normalmi bilmiyorum
Canım ya valla bende pazartesi regl olmuştum salı akşamı bu küre başladım ver bugün kanamam azalması lazımdı normalde hiç azalma yok bende diyorum bi tuhaflık var neden acaba diye . Çok tşk ederim çok yardımcı oldu bunu bilmem ama ben kararlıyım 1 hafta yapacağım şu an için bi şikayetim yok çok iyi gidiyor. Ayrıca kendimi çok iyi motive ettim ne olur sizde beni motive edin cuma sabahı tartımı çok merak ediyorum 500 gr razıyım vallaSlm cnm kürle aram iyi gidiyor fakat dediğin gibi regl dönemimle ilgili problem bnde de var gününde oldun ama kanamam yoğun oluyor bugün 2. günüm sanıırm kürü bu dönemde bırakacam regl dönem sonunda tekrar başlarım çünkü zerdeçalın kan cıvıtma özelliği varmış
Canım ya valla bende pazartesi regl olmuştum salı akşamı bu küre başladım ver bugün kanamam azalması lazımdı normalde hiç azalma yok bende diyorum bi tuhaflık var neden acaba diye . Çok tşk ederim çok yardımcı oldu bunu bilmem ama ben kararlıyım 1 hafta yapacağım şu an için bi şikayetim yok çok iyi gidiyor. Ayrıca kendimi çok iyi motive ettim ne olur sizde beni motive edin cuma sabahı tartımı çok merak ediyorum 500 gr razıyım valla
Kızlar çok kötü bişi yaptım bennnnkür bitti, diyet bitti, kaçamaklar arttı, kilolar geri geldiii offfff offfff offfffff
Bende deniyim, zaten kalori takibi yapıyorum, bunu da ekliyim, daha hizli kilo veririm diye düşünüyorum .
evet hemen pes etmeyecem salı günü devam inş... ama kürü bırakınca iştahım müthiş açıldı yani :18:hemen pes etmiyek retz bende reglden dolayi ara verdim ama tekrardan devam edecem kolay pes etmiyelim hedefimize ulasana kadar devammmm :80:
evet hemen pes etmeyecem salı günü devam inş... ama kürü bırakınca iştahım müthiş açıldı yani :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?