• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

Kızlar ben bugun başladım tadı çok tuhaf yiyene kadar midem bulanıyor ama yicem yapacak bişey yok bide adet dönemime denk geldiginden malesef iştahım açıldı 3-4 gundur iyi yiyorum
azatmam gerek ama ne yapacagımı bilmiyorum :5:

slm baybrem daha yeni iştah konusunda tereddütün olmasın bir iki öğün sonrasında iştahında kesilecek harika işe yarıyor sakın bırakma yola devam :13:

Kızlar ben bugun başladım tadı çok tuhaf yiyene kadar midem bulanıyor ama yicem yapacak bişey yok bide adet dönemime denk geldiginden malesef iştahım açıldı 3-4 gundur iyi yiyorum
azatmam gerek ama ne yapacagımı bilmiyorum :5:

Baybrem ciğim aramıza hogeldin.Ben de dün başladım beni inanılmaz tok tuttu bende regl dönemindeyim bu dönemde metabolizma zaten hızlı çalışıyor hazır böyleyken bi de sen takviye yapıyorsun ve sonuç alcaksın inan.Sakın bırakma bu arada kilo ve boyun kaç merak ettim.:3:

Slm arkadaslarnasilsiniz yogurtlu kürle araniz nasil kilolar ne durumda ? Bende 95i görürüm diyodum ama ne yazikki hala dünkü gibi 96 kiloyum vermemisim istahim eskiye göre az tatli istegimde yok cok sükür :nazar: ama tek sorunum reglimin yaklasih 1 hafta önce gelmesi oda normalmi bilmiyorum

kızlar bu kürü yapıpta adet düzeni değişen var mı?
zencefil adet söktürücüymüş... yakın zamanda adet arası kanamam ve uzun süren adetlerim oldu progesteron eksikliğinden.tedavi gördüm ama tekrar buna sebep olur muyum diye korktum yani günde üç çay kaşığı almış olucam yaparsam.hiç etkilenen oldu mu?[/

slm hanife bugün benim 4.günüm adetimide normalinden 5gün erken oldum tavsiyem bu küre baslamadan önce doktoruna bi danis etkileme ihtimali olabilir

slm hanife bugün benim 4.günüm adetimide normalinden 5gün erken oldum tavsiyem bu küre baslamadan önce doktoruna bi danis etkileme ihtimali olabilir
çok teşekkür ederim cevabınız için kür etkili ama bende bu sorun olabilir.size faydası oluyorsa ne ala umarım istediğiniz hedefe ulaşırsınız.ben başka bişey bulmalıyım destek için :44:

Son düzenleme:
Slm arkadaslarnasilsiniz yogurtlu kürle araniz nasil kilolar ne durumda ? Bende 95i görürüm diyodum ama ne yazikki hala dünkü gibi 96 kiloyum vermemisim istahim eskiye göre az tatli istegimde yok cok sükür :nazar: ama tek sorunum reglimin yaklasih 1 hafta önce gelmesi oda normalmi bilmiyorum

Slm cnm kürle aram iyi gidiyor fakat dediğin gibi regl dönemimle ilgili problem bnde de var gününde oldun ama kanamam yoğun oluyor bugün 2. günüm sanıırm kürü bu dönemde bırakacam regl dönem sonunda tekrar başlarım çünkü zerdeçalın kan cıvıtma özelliği varmış :5:

Slm cnm kürle aram iyi gidiyor fakat dediğin gibi regl dönemimle ilgili problem bnde de var gününde oldun ama kanamam yoğun oluyor bugün 2. günüm sanıırm kürü bu dönemde bırakacam regl dönem sonunda tekrar başlarım çünkü zerdeçalın kan cıvıtma özelliği varmış :5:
Canım ya valla bende pazartesi regl olmuştum salı akşamı bu küre başladım ver bugün kanamam azalması lazımdı normalde hiç azalma yok bende diyorum bi tuhaflık var neden acaba diye . Çok tşk ederim çok yardımcı oldu bunu bilmem ama ben kararlıyım 1 hafta yapacağım şu an için bi şikayetim yok çok iyi gidiyor. Ayrıca kendimi çok iyi motive ettim ne olur sizde beni motive edin cuma sabahı tartımı çok merak ediyorum 500 gr razıyım valla:16:

Arkadaşlar size bugün tartılacağımı söylemiştim işte sonuç salı akşamı başladım bu sabah itibariyle 800 gr gitmişşşşşşş. Ama bunda sanıyorum regl olmamında faydası oldu çünkü bu dönemde metabolizma zaten hızlı enazından kabızlık sorunu hiç olmuyor.Ayrıca ben iş yerimde oturarak çalışmak durumundayım hiç spor aktivitem yok Böyle olunca sonuç iyi geldi ban ah bide haftasonu boğazımı kısabilirsem pazartesi tekrar tartılacağım. Benden haberler bu kadar sizler ne durumdasınız beni de bilgilendirin emi. Herkese iradeli bol enerjili haftasonu diliyorummmmmm :16:

Canım ya valla bende pazartesi regl olmuştum salı akşamı bu küre başladım ver bugün kanamam azalması lazımdı normalde hiç azalma yok bende diyorum bi tuhaflık var neden acaba diye . Çok tşk ederim çok yardımcı oldu bunu bilmem ama ben kararlıyım 1 hafta yapacağım şu an için bi şikayetim yok çok iyi gidiyor. Ayrıca kendimi çok iyi motive ettim ne olur sizde beni motive edin cuma sabahı tartımı çok merak ediyorum 500 gr razıyım valla:16:

Merhaba cnm... sen devam edecekmişsin ama ben ara verdim kanamam çok fazla çünkü bu nedenle salı günü başlamayı düşünüyorum kürü bırakmamın yan etkisinide gördüm gr olarak artış oldu bugün kilomda ama napimm :5: pazartesi yola devam edecem inş... niyetim bir dahaki adet dönemine kadar bakalım ne olcak :16:

OOOfffff ya bu akşam kürümü yapamadım ve üstüne de pilavı kaçırdım şimdide vicdan yapıyorum ne olacak bu haftasonu valla korkuyorum yarın mutfağın önünden geçmeyim bari:16:

Kızlar çok kötü bişi yaptım bennnn :5: kür bitti, diyet bitti, kaçamaklar arttı, kilolar geri geldiii offfff offfff offfffff :14:

Kızlar selam
Yogurt kürünü bende denemek istiyorum ama bı küre çörek otu koyan da var acaba yanlışmı sadece tarcın zencefil ve zerdecalmı koyuluyor
Deneyenler lütfen bilgi verebilirmi
Birde gercekten işe yarıyor mu kızlar bnde pko var zayıflamam lazım kendim dîkkat ediyorrum açıkcası ama bu kürde fena olmaz

Rezt ciğim canım hemen fren yapıyorsun sakın verdiğin kiloları alma yazık o kadar çabaladın yediğin her lokma için ben bu tadını biliyorum daha önceden yemiştim modunda bak. Valla haftasonu ben de kaçırdım ama yarın sıkı sıkı devam edeceğim.:16:

evet hemen pes etmeyecem salı günü devam inş... ama kürü bırakınca iştahım müthiş açıldı yani :18:

evet arkadasim kürü birakinca benimde istahim eskiye göre olmasada acildi kür süper istahi yok ediyordu bende yarin tekrar devam edecem yoksa bu kilolar basima bela olcak bu gidisle yine dalga konusu oldumya:14: deli oluyorum sinirleniyorum üzülüyorum yinede kilo verme hirsim yok ama bu defa elim mahkum yola devam gittigi yere kadar ins.

Back