Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

ben de kışın çok yaptım bu kürü 3 ögün yapamıyodum ama günde bir kere en azından yapmaya çalışıyodum.en başta gerçekten faydalı sağlıklı bi kür. bütün kış beni hastalıklardan korudu saolsun :)) kilo verdirip verdirmediğini bilemiyorum evet kilo verdim ama ben bunun yanında yüzüyodum karbonatlı su tüketiyodum yeşilçay vs bilemiyorum o yüzden tek o ne kadar etki ediyor. ama bir ögün yerinde kullanabilirsiniz bu kürü mesela çok tok tutuyor. ama bazılarına rahatsızlık vermiş bilemicem o yüzden

tesadüf gördüm konuyu okudum. zencefil günde 4 gr mı geçmemelidir sakıncalıdır. günde 3 çay kaşığı çok fazla değil mi.zararları olabilir vücuda organlara

Son düzenleme:
Allahım sana geliyorumm

Herkese selamlar öncelikle..

başlığa baştan sonra okudum..bi deniyeyim dedim ne çıkar..salı günü gidip malzemeleri aldım..ve çarşmaba günü start verdim.(yani bir gün önce) bu arada bir şişlik vardı bende bir kaç gündür kiraz sapı içiyordum.çarşamba sabahı tartılmakla başladım işe..56,5 kg.

tartıldıktan sonra karışımı yedim.direk yuttum desem daha doğru..vaktim olmadığı içi kahvaltı yapamadım..bir kaç grisini ve biraz peynir..spora yetişmek için çıktım evden..50 dakika crunch,20 dakika yüzme ve 15 dakika sauna ile bitirdim sporu..eve geldim tabii ölüyorum açlıktan..beklemeye sabrım olmadığı için karışımı yiyemedim.
kendime kepekli ekmekten iki tane yağsız tost yaptım ve yanında ayranla gömdüm..bayağı tok tuttu beni..akşam yemeğine kadar bir şey yeme ihtiyacı hissetmedim.arada yalnızca kiraz sapını içtim..

akşam yemeği olarak..bir kase sebzeli çorba içtim yanında bir dilim kepek ekmeği ile..yağsız,tuzssuz salata ve haşlanmış kemiksiz 2 adet bagetle bitirdim yemeği..tabii gün boyu 2 lt su tükettim..saat 11 gibi baktım acıkıyorum bir bardak kefir içtim ve yattım..bayağı doyurdu beni..hem tok tutuyor hem çok sağlıklı..

sabah 9 gibi kalktım yine spora gitmek için..bir tartılayım dedim bakiim ne olmuş bizim 500 gr..bundan sonrası tam şoktu..3 kere indim çıktım tartıya..55.100 gram... ..1.400 gr eksik..sanırım ödem attım..

bügünde aşağı yukarı aynı şeyleri yaptım..belki birazcık daha fazla yemiş olabilirm..ama dikkat ettim yinede..yarın sabah merak ediyorum tartı ile olan randevumu..

Randevudan 200 gr eksik çıktı..:)) 54.900...
razıyım hergün 200 gr.eksilmeye..10 gün sonra istediğim kilodayım demek..
benden başka kimse yazmıyor herhalde..

kızlaryanlız sizi bir konuda bilgilendireyim tarçın kullanmamanzıı tavsiye ederim tarçın kan şekerini düşürüyor ve kan şekeri düşünce insan deli gibi yemeğe saldırıyor ki ben şeker hastasıyım doktorum tarçından herke uzak dursun devamlı tüketilince acıkma yapar ve kilo aldırır dedi ve bu karışımı anlattım oda tarçın yerine çörek otu zorunun daha çok işe yarayacağını söyledi

5 gün sonra sizlere gelişmeleri yazarım başarılar kızlar ha bir de light yoğur daha çok kimyasal madde içeriyor dikkat:44:

Randevudan 200 gr eksik çıktı..:)) 54.900...
razıyım hergün 200 gr.eksilmeye..10 gün sonra istediğim kilodayım demek..
benden başka kimse yazmıyor herhalde..
ebru hanım dukan diyetıne ek olarka bu kürü gunde 2 defa uyguluyorum..6 ayda 25 kg verdım çok şukur..105 den 80 kg ındım..kürü yemeklerden yarım saat önce yıyorum özellıkle ögle akşam yemeklerınden önce..içine bazen tatlandırıcı katıyorum boza gıbı oluyor.. bazen ayranın içine katıyorum ama severek içiyorum..ve kesınlıkle metabolızmayı hızlandırıyor zayıflamayada etkılı..6 aydır kullandıgım için sağlık açısından bı sakıncası olmadı bende..bu arada tarcın kan şekerını düşürmez aksıne kan şekerını normal değerler içinde tutar..tabı ki kişinın düşük kan şekerı sorunu varsa belkı daha aşagıya çekebılır..o nedenle tarcın benım açımdan mucize baharatlardan dıyebılırım..tavsıyem herkes kullansın eger içindekı baharatlardan bırını sevmıyorsanız azaltabılır ayda artırabılırsınız..bu arada 3 çay kaşıgı zaten maksımum 6gr tekabul edıyor yanı günluk lımıt aşılmamış oluyor..Herkese kılo verme yolunda başarılar dılerım..

Siz bu kürü nasıl uyguladınız ölçülerini yazarmısınız lütfen birde ben kaymağını aldığım sütten evde yoğurt mayalıyorum yağsız sayılırmı acaba ben hazır yoğurt yiyemiyorumda bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler şimdidennn:)))

tizianoo arkadaşım ben bu kürü gunde 2 defa 1er çay kaşıgı zencefıl zerdeçal tarcın olmak üzere 1 kase yogurt içine katıyorum..bazen bır bardak ayran içine katıyorum içiverıyorum eger değişik bır tat elde etmek istıyorsam içine 1 çorba kaşıgı tatlandırıcı katıyorum boza gıbı oluyor bu defada ama mutlaka tüketıyorum..
Şimdi kaymagını aldıgınız sütten yogurt yapabılırsınız yağ oranı oldukça düşer..ama nacızane tavsıyem sütü kaynattıktan sonra ılıyınca buzdolabına koyun..bu işlem içindekı yağ mıktarının neredeyse tam ölçude kaymak olmasını sağlar..sonra kaymagını alıp 40 dereceye ılıtıp mayalayabılırsınız..

peki bisey sorucam yogurt size gaz yapmıyormu?

peki bisey sorucam yogurt size gaz yapmıyormu?

limoncum yogurt fazla gaz yapmıyor bende ama ben karbonatlı su kullanıyorum belkıde o nedenle yapmıyordur..süt proteını kendısının %30 nu otomatık olarak yaktıgı ve baharatlarda metabolızmayı hızlandırdıgı için düzenlı bu kürü uyguluyorum..sizde gaz yapıyor sanırım öyle mı ?

aynen alerjik bir bünyeye sahip oldugum icin baharatları kullanamıyorum sadece tarcın ve meyva ile karıstırıp tüketiyorum yogurdu ve gaz sorunu oluyor karbonatlı suyu denemek lazım ama oda tansiyon yükseltiyor diye okudum gerci gecici olarakmıs sizdede oluyormu

hayır canım bende tansıyon sorunu yapmadı ..Birde ben hiç abarmadım karbonatı da yogurduda..kararında yaptım içtim..karbonatı 1 bardak suya 1 çay kaşıgı dökup sıcak su ılave edıp erıtıyorum ve özellıkle yatarken ve sabah içiyorum..alerjık bunyeler maalesef özel ilgi istıyor..kaç kılo vermek istıyorsunuz..25 kg verdım 20 kg daha vermek istıyorum ben..yol uzun olunca mutlaka ekstra şeyler yapmak zorunda kalıyorsunuz..

maasallah 25 kilo iyi vermissiniz ben kullandıgım antidepresan sonunda aldıgım kiloları vermek istiyorum boyum 1.72 suan kilom 64 6kilo versem yeticek ama olmuyor kiraz sapı ictim,lahana suyunu maydonozla denedim ölüyordum,karbonatlı suyu denicem ama

boyunuza göre kılonuz ideal ama vucut tıpınızı en ıyı bılen sızsınız..6 kg vereceksenız dukan dıyetının 5+2 programı var onu uygulayın..5 gun ıstedıgınızı yıyıp haftanın ıkı gunu saf proteın gunu yapın o zaman kolaylıkla verebılırsınız..bence mıdenız hassas o nedenle maydonoz suyu elma sırkesı tarzı şeylerı kaldırmıyor olabılır..antideprasanlara gelınce ; hayatta hiçbirşey yada hiçkımse insanın kendınden önemlı değildir..Dilerim ilaçları bırakmışsınızdır yada en kısa zamanda bırakırsınız..karbonatlı su içinde şunu belırtmem lazım kı faydası olsun..yemeklerden yarım saat önce bırakmalı yemeklerden 2 saat sonraya kadar içmemelısınız kı mide asıtınızı yukseltıp yedıklerınızın hemen kana karışmasına neden olmasın..

tesekkürler benim pek sorunum yok zaten ama esim biraz zayıf o bazen problem yapıyor ve ben normalde 58 59 kilo olan biri olupta veremeyince arada dahada alırmıyım diye korkup vermek istiyorum..antidepresana gelince hala hazırda iciyorum panikatak hastasıyım ama iyiyim suan.... dogru insanın kendisinden baska hicbirsey degerli degil önemli degil ve insan ne yaparsa kendine yapıyor aslında ama ista aması var....deger görüpte cevap yazdıgınız icin tesekkür ederim

Evet ben sabırsız bir insanım ama şimdi bir akşam dolapta bekletip kaymağını tamamen alacağım inşALLAH bu arada ben çıkan kaymağı kahvaltıda bayıla bayıla yiyenlerdendim fakat bu sefer alıp buzluğa attım biriktirip tereyağı yapıcam bu niyete girince yemedim bundan sonrada yemek yoık artık ne yapalım kilolar utanmayı bilmiyor artık ben bilmeliyimmm((32:

bende süt kaymagına bayılanlardandım ama çok şukur o evreler geçtı..kılolar utanmayı bılmıyor haklısın kardeşim ama bızı utandırmayı bılıyorlar dukan yapıyorum ben sen hangı dıyetı takıp edıyorsun..

selam kızlar yazılanların bir kısmını okudum bir çoğunuzda işe yaramış bende başlamaya karar verdim 34 yaşında 1.50 boyundayım 70 kiloyum 16 aylıkta bir oğlum var.aslında 20 kilo vermem lazım ama ilk hedefim 5 kilo daha sonra 5 daha böyle beş beş gidecem farklı farklı kür ve listelerle çok ama çok azimliyim diyet yapamıyorum daha doğrusu diyet değince iştahım daha çok açılıyor ama bu sefer kesin kararlıyım bu kürün faydası olmazsa bile yoğurt tarçın zencefil zerdeçal hep faydalı şeyler ama faydalı olacağına inanıyorum şuan hava sıcak malum bebek var ama akşama doğru markete gidip bütün malzemeleri alacağım birde tartı tabi ve hemen akşam başlayacağım bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…