- 16 Haziran 2013
- 1.075
- 293
- 123
- Konu Sahibi kutlumelek
-
ebru hanım dukan diyetıne ek olarka bu kürü gunde 2 defa uyguluyorum..6 ayda 25 kg verdım çok şukur..105 den 80 kg ındım..kürü yemeklerden yarım saat önce yıyorum özellıkle ögle akşam yemeklerınden önce..içine bazen tatlandırıcı katıyorum boza gıbı oluyor.. bazen ayranın içine katıyorum ama severek içiyorum..ve kesınlıkle metabolızmayı hızlandırıyor zayıflamayada etkılı..6 aydır kullandıgım için sağlık açısından bı sakıncası olmadı bende..bu arada tarcın kan şekerını düşürmez aksıne kan şekerını normal değerler içinde tutar..tabı ki kişinın düşük kan şekerı sorunu varsa belkı daha aşagıya çekebılır..o nedenle tarcın benım açımdan mucize baharatlardan dıyebılırım..tavsıyem herkes kullansın eger içindekı baharatlardan bırını sevmıyorsanız azaltabılır ayda artırabılırsınız..bu arada 3 çay kaşıgı zaten maksımum 6gr tekabul edıyor yanı günluk lımıt aşılmamış oluyor..Herkese kılo verme yolunda başarılar dılerım..Randevudan 200 gr eksik çıktı..:)) 54.900...
razıyım hergün 200 gr.eksilmeye..10 gün sonra istediğim kilodayım demek..
benden başka kimse yazmıyor herhalde..
ebru hanım dukan diyetıne ek olarka bu kürü gunde 2 defa uyguluyorum..6 ayda 25 kg verdım çok şukur..105 den 80 kg ındım..kürü yemeklerden yarım saat önce yıyorum özellıkle ögle akşam yemeklerınden önce..içine bazen tatlandırıcı katıyorum boza gıbı oluyor.. bazen ayranın içine katıyorum ama severek içiyorum..ve kesınlıkle metabolızmayı hızlandırıyor zayıflamayada etkılı..6 aydır kullandıgım için sağlık açısından bı sakıncası olmadı bende..bu arada tarcın kan şekerını düşürmez aksıne kan şekerını normal değerler içinde tutar..tabı ki kişinın düşük kan şekerı sorunu varsa belkı daha aşagıya çekebılır..o nedenle tarcın benım açımdan mucize baharatlardan dıyebılırım..tavsıyem herkes kullansın eger içindekı baharatlardan bırını sevmıyorsanız azaltabılır ayda artırabılırsınız..bu arada 3 çay kaşıgı zaten maksımum 6gr tekabul edıyor yanı günluk lımıt aşılmamış oluyor..Herkese kılo verme yolunda başarılar dılerım..
Siz bu kürü nasıl uyguladınız ölçülerini yazarmısınız lütfen birde ben kaymağını aldığım sütten evde yoğurt mayalıyorum yağsız sayılırmı acaba ben hazır yoğurt yiyemiyorumda bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler şimdidennn:)))
tizianoo arkadaşım ben bu kürü gunde 2 defa 1er çay kaşıgı zencefıl zerdeçal tarcın olmak üzere 1 kase yogurt içine katıyorum..bazen bır bardak ayran içine katıyorum içiverıyorum eger değişik bır tat elde etmek istıyorsam içine 1 çorba kaşıgı tatlandırıcı katıyorum boza gıbı oluyor bu defada ama mutlaka tüketıyorum..
Şimdi kaymagını aldıgınız sütten yogurt yapabılırsınız yağ oranı oldukça düşer..ama nacızane tavsıyem sütü kaynattıktan sonra ılıyınca buzdolabına koyun..bu işlem içindekı yağ mıktarının neredeyse tam ölçude kaymak olmasını sağlar..sonra kaymagını alıp 40 dereceye ılıtıp mayalayabılırsınız..
peki bisey sorucam yogurt size gaz yapmıyormu?
limoncum yogurt fazla gaz yapmıyor bende ama ben karbonatlı su kullanıyorum belkıde o nedenle yapmıyordur..süt proteını kendısının %30 nu otomatık olarak yaktıgı ve baharatlarda metabolızmayı hızlandırdıgı için düzenlı bu kürü uyguluyorum..sizde gaz yapıyor sanırım öyle mı ?
aynen alerjik bir bünyeye sahip oldugum icin baharatları kullanamıyorum sadece tarcın ve meyva ile karıstırıp tüketiyorum yogurdu ve gaz sorunu oluyor karbonatlı suyu denemek lazım ama oda tansiyon yükseltiyor diye okudum gerci gecici olarakmıs sizdede oluyormu
hayır canım bende tansıyon sorunu yapmadı ..Birde ben hiç abarmadım karbonatı da yogurduda..kararında yaptım içtim..karbonatı 1 bardak suya 1 çay kaşıgı dökup sıcak su ılave edıp erıtıyorum ve özellıkle yatarken ve sabah içiyorum..alerjık bunyeler maalesef özel ilgi istıyor..kaç kılo vermek istıyorsunuz..25 kg verdım 20 kg daha vermek istıyorum ben..yol uzun olunca mutlaka ekstra şeyler yapmak zorunda kalıyorsunuz..
maasallah 25 kilo iyi vermissiniz ben kullandıgım antidepresan sonunda aldıgım kiloları vermek istiyorum boyum 1.72 suan kilom 64 6kilo versem yeticek ama olmuyor kiraz sapı ictim,lahana suyunu maydonozla denedim ölüyordum,karbonatlı suyu denicem ama
boyunuza göre kılonuz ideal ama vucut tıpınızı en ıyı bılen sızsınız..6 kg vereceksenız dukan dıyetının 5+2 programı var onu uygulayın..5 gun ıstedıgınızı yıyıp haftanın ıkı gunu saf proteın gunu yapın o zaman kolaylıkla verebılırsınız..bence mıdenız hassas o nedenle maydonoz suyu elma sırkesı tarzı şeylerı kaldırmıyor olabılır..antideprasanlara gelınce ; hayatta hiçbirşey yada hiçkımse insanın kendınden önemlı değildir..Dilerim ilaçları bırakmışsınızdır yada en kısa zamanda bırakırsınız..karbonatlı su içinde şunu belırtmem lazım kı faydası olsun..yemeklerden yarım saat önce bırakmalı yemeklerden 2 saat sonraya kadar içmemelısınız kı mide asıtınızı yukseltıp yedıklerınızın hemen kana karışmasına neden olmasın..
tizianoo arkadaşım ben bu kürü gunde 2 defa 1er çay kaşıgı zencefıl zerdeçal tarcın olmak üzere 1 kase yogurt içine katıyorum..bazen bır bardak ayran içine katıyorum içiverıyorum eger değişik bır tat elde etmek istıyorsam içine 1 çorba kaşıgı tatlandırıcı katıyorum boza gıbı oluyor bu defada ama mutlaka tüketıyorum..
Şimdi kaymagını aldıgınız sütten yogurt yapabılırsınız yağ oranı oldukça düşer..ama nacızane tavsıyem sütü kaynattıktan sonra ılıyınca buzdolabına koyun..bu işlem içindekı yağ mıktarının neredeyse tam ölçude kaymak olmasını sağlar..sonra kaymagını alıp 40 dereceye ılıtıp mayalayabılırsınız..
Evet ben sabırsız bir insanım ama şimdi bir akşam dolapta bekletip kaymağını tamamen alacağım inşALLAH bu arada ben çıkan kaymağı kahvaltıda bayıla bayıla yiyenlerdendim fakat bu sefer alıp buzluğa attım biriktirip tereyağı yapıcam bu niyete girince yemedim bundan sonrada yemek yoık artık ne yapalım kilolar utanmayı bilmiyor artık ben bilmeliyimmm(( 32:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?