- 18 Temmuz 2013
- 450
- 396
- 108
- Konu Sahibi kutlumelek
-
kılo vermek değil de kılo kontrolu demek lazım sızın için.. ne kadar güzel inşAllah bende o noktaları görebılırım halihazırda 20 kg daha vermem lazım..tesekkürler benim pek sorunum yok zaten ama esim biraz zayıf o bazen problem yapıyor ve ben normalde 58 59 kilo olan biri olupta veremeyince arada dahada alırmıyım diye korkup vermek istiyorum..antidepresana gelince hala hazırda iciyorum panikatak hastasıyım ama iyiyim suan.... dogru insanın kendisinden baska hicbirsey degerli degil önemli degil ve insan ne yaparsa kendine yapıyor aslında ama ista aması var....deger görüpte cevap yazdıgınız icin tesekkür ederim
kılo vermek değil de kılo kontrolu demek lazım sızın için.. ne kadar güzel inşAllah bende o noktaları görebılırım halihazırda 20 kg daha vermem lazım..
yol uzun ve meşakkatli..
değer verme konusuna gelince ; Rabbımın yarattıgı herşey kıymetlıdır ki en kıymetlısı insan değil mı ? tez zamanda ilaçlardan kurtulmanızı dılıyorum..Rabbım varlığımızın kıymetını bildirsin bizlere..öpuyorum çok..
70.400 ile bu akşam başladım bakalım neler olacak
yok canım bıraktım sodalı form çayına başladım daha iyi geldibı degısıklık var mı
Merhaba kızlar,
Yapılışı : 3 öğün yemeklerden yarım saat önce zencefil 1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı zerdeçel 1 çay kaşığı 2 yemek kaşığı yoğurt karıştırıp yiyorum .
.
Ben 100'er gram aldım 3 üründen. Zerdeçalın kokusu çekilecek gibi değil. Hele sıvı birşeye karıştırmadan yiyince daha baskın oluyor. Yoğurtla bunu yemeyi bir defa yedim ve çok zor. Bu yüzden süt veya ayrana karıştırıp denedim ama hergün gider mi böyle bilemiyorum.
Ben 53 kiloydum 3 gün denedim 51.6ya düştüm fazla kilosu olmayanlarda da işe yarıyor yani
ben hep ew yogurduyla yedim belki bir kac kere hazir yogurtla yemisimdir...ew yogurduyla da oliuyor
yaklasik 1...1.5 ay oldu kuru birakali hic kilo almadim memlekete gittigim icin yemek olayi abartiliydi yinede almamisim bu arada yogur kurunu birakdigimdan beri homili girtlak yiyorum ama sabah ac karnina ve aksam gec vakitte balli sirkeli suya devm ediyorum oda kilo almami engelliyor sanirim
Ben de yoğurt kürüne bugün başladım ama yanlış hatırladığım için 1 şeker kaşığı koymuşum çok ağır geldi şimdi seyrelterek,yoğurt ekleyerek yiyiyorum.
Çok çok çokkkk umutsuzum ama inşalllaah verdirir
Şuan hemen tartılıp geliyorumm
64.800 çıkıyoruuumm!!!!
Yarın yine mutlaka yazıcam
Ben de yoğurt kürüne bugün başladım ama yanlış hatırladığım için 1 şeker kaşığı koymuşum çok ağır geldi şimdi seyrelterek,yoğurt ekleyerek yiyiyorum.
Çok çok çokkkk umutsuzum ama inşalllaah verdirir
Şuan hemen tartılıp geliyorumm
64.800 çıkıyoruuumm!!!!
Yarın yine mutlaka yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?