Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

kılo vermek değil de kılo kontrolu demek lazım sızın için.. ne kadar güzel inşAllah bende o noktaları görebılırım halihazırda 20 kg daha vermem lazım..
yol uzun ve meşakkatli..
değer verme konusuna gelince ; Rabbımın yarattıgı herşey kıymetlıdır ki en kıymetlısı insan değil mı ? tez zamanda ilaçlardan kurtulmanızı dılıyorum..Rabbım varlığımızın kıymetını bildirsin bizlere..öpuyorum çok..

yol uzun ama karar verip saglıklı bir sekilde kilo kaybetmeye devam ettiginizde o yol keyifli hal alır diye düsünüyorum..ilac konusundada amin inşaallah bırakırım eylül sonunda memlekete gitmeyi düsünüyorum doktorum ne diyecek merak ediyorum herkes icin hayırlısı.....bendende öpücükler

bugun bu küre başladım günde 3 kere yicem. kışın da yapmıştım.ama düzenli yiyemiyodum ve yediklerime dikkat etmiyodum çok etkisini görmemiştim ama çok sağlıklı bütün kış beni hastalıklardan korumuştu etkisi olmasa da tekrar başladım bugun bi kere içinde yogurt var yag yakımı için ideal

arkadaşlar bu kürü uygulamak isteyenlere yardımcı olması amacıyla yazıyorum ben bu kürü 11 gündür yapıyorum öğlen ve akşam yemeklerinden yarım saat önce yiyorum yediklerimede dikkat ediyorum tabi bide ip atlıyorum günlük 200 tane ve sonucu yazayım size
11 GÜN ÖNCE: 59.5
BUGÜN :56.6
FARK : 2.9
Benim için mucizevi bi rakam çünkü metebolizmam çok yavaş normalde dikkat etmeme rağmen haftada 1 kiloyu zarzor veriyodum.
bu arada yediklerimize dikat etmeden hiçbişeyin faydası olmuyo.
umarım yardımcı olmuşumdur

kızlar selam giremedim kusura bakmayın yoğurt kürünü 2 gün denedim midemi yaktı hoşlanmadım ve bıraktım tabi 2 günde bir etkide olmadı şuan sodalı form çayına başladım oldukçada iyi geldi kilomu yanlış yazmışım zaten özür dilerim 72.400 düm şimdi 69.800 yaklaşık 1 haftadır yememe dikkat ediyordum ama son 2 gündür küçük oğlum hasta ateşleniyor geceleride ayaktayım ve yeme düzenim kalmadı ekmekler tatlılar yinede 1 haftada 2 kilo gitmiş tabi giden sudur ama olsun tartıda beni mutlu etti
uzun lafın kısası yoğurt olmadı sodalı form çayı işe yaradı tavsiye ederim

selam kızlar yoğurtlu kürü denedim yazayım dedim sonucu: 1 hafta kullandım toplamda 1 kilo verdim yediklerime de çok dikkat ettim
yoğurtlu karışımı yemediğim zamanlarda bu şekilde yediklerimi dikkat ettiğimde de 1 kilo verebiliyordum yani bir etkisi olduğunu sanmıyorum kabızlık sorununu çözmüş bazı arkadaşlarımızın yalnız bende bir etkisi olmadı
tadı gayet güzel muhakkak ki zencefil,zerdeçal,tarçın bir çok şeye iyi geliyordur ama kilo konusunda etkisi olduğunu sanmıyorum benim tecrübelerim bunlar kızlar ...

bir de üstüne yemek de mi yiyoruz?

ben dünden beri yapmaya çalışıyorum bayagı zorlandım, çiğ sebze yemeden sadece yoğurtla olmaz

birkaç salatalık yedim 5-6 adet de erik

yeşil çay vs

dayanmaya çalışıyorum

su içmeyi unutmayın

yoğurdu baharatları karıştırmadan yiyorum; son 2 kaşık yoğurda bu baharatları ekliyorum

tadına bakmadan yutuyorum

tüm kaseye eklemek işkence olur

son kalan yoğurda ekleyin

biliosi siz nasıl uyguladınız? bazı arkadaşlar sanırım yemek öncesi yiyip üstüne yemeklerini yemişler

ben sadece çiğ sebze, kalorisi düşük salatalık domates gibi, ve yoğurtlu karısımı yiyip yeşil çay ve su içiyorum

sizinki nasıldı?

Ben de yoğurt kürüne bugün başladım ama yanlış hatırladığım için 1 şeker kaşığı koymuşum çok ağır geldi şimdi seyrelterek,yoğurt ekleyerek yiyiyorum.
Çok çok çokkkk umutsuzum ama inşalllaah verdirir
Şuan hemen tartılıp geliyorumm
64.800 çıkıyoruuumm!!!!
Yarın yine mutlaka yazıcam

merhaba ben bu diyeti yapalı 3-4 gün oldu sanırım, dün bozmak zorunda kaldım (kendimi tutamadım )

fakat 2-3 gün de bile, siluetim inceldi, hatta nerdeyse zayıf gibi görünüyorum

annemden 13 kg fazla kilolu olmama rağmen, annemden ince görünüyorum

biraz devam edebilsek şöyle bir 10 gün -15 gün sonuç harika olacak

yalnız yeşil çay; salatalık domates ve bir iki meyveyi unutmayın

bu tarz diyetlerde ben kuruyemiş ve hurma üzüm gibi şeyler de yiyorum tahammülü arttırıyor ve sanıldığı gibi kg aldırmıyor

eğer yağ, karbonhidrat, proteini birlikte alırsanız yediğiniz herşey depolanıyor

fakat böyle diyetlerde sadece destek oluyor ,kg olarak birikmiyor

Bugün aç karna 64 çıktım kızlar
ama baya açtım yani *-*
Sabah yemeye tahammül edemiyorum,bu yüzden günde 1 kere yeme kararı verdim
Bakalım n'olucak

Merhabalar
bu karısımı başka bır yerde göbek eriten yogurt karısımı dıye okumustum

yalnız 1 çay kaşıgı zeytın yagı da ılave edılecek ve yemeklerden yarım saat ya da 1 sa sonra yenmelı yazılmıs 3 öğün

bu karısım bence metabolizmayı hızlandırır , zencefıl ve zerdacal bagışıklık sıstemını kuvvetlendırır (kışa hazırlık ıcın evdeki genç yaşlı yemeli hastalıklara karsı korunmus oluruz)

ancak yemek yemelısınız herşeyi kesersenız ılk basta kg verılır ama vucut çok akıllı az gırınce besın kendını ona gore ayarlayıp yavaşlatıyor kendını kılo verme durunca da ınsanın moralı bozuluyor ve yemege baslıyor daha cok kılo alıyoruz

yarın baslayacagım bu küre
bunun yanında spor da yapmalıyız terlemek şart yağların gitmesi için
leslıe sansone -callantecs ve tıbet yapıyorum yaklasık 1 aydır 4 kg verdım
bol suyu unutmayın ve terledıkce ıcın daha cok terlersınız daha çok toksin gider

gelişmeleri yazacagım
herkese kolay gelsın

kızlar gerçekten işe yarıyor mu ben 2 aydır diyet yapıyorum işe yarıyorsa bide bunu deneyeyim

valla işe yarıyor

ben siluetimin incelmesine güvenip şımardım yine kekler börekler yemeye başladım

ama bu kez 7 -10 gün yaparsam süper olucak

canım devam ettin mi sonrasında? sonuç var mı? ben de başlamak istiyorum ama bilemedim yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…