- Konu Sahibi kutlumelek
-
tontriko ya hani emzirirken herseyi asirisi zarar ya?? birde sutumuze etki etmesin..zaten bu aylarda cok azaldi ondanda olmayalim..
birde biz suzulurken bebislerde kilo vermez dimi
herkese selamlar.. ve bebeğinizi allah size bağışlasın bahtı güzel olsun inşallah.. bende emziriyorum ve bu kürü denemek ama cesaret de edemedim siz denediniz mi bi sorun olmamıştır inşallah... bebeğimiz sağlıklı beslenirken bizlerde fazlalıklarımızdan kurtulalım.
tontriko ben de geçen hafta başladım. dediğin gibi basurlarımı kötü yaptı ama ben ona bağlamamıştım açıkçası bir de milletin bağırsağını çalıştırmış benim zaten problemim var dı iyice kabız oldum. çok büyük heves ve heyecanla başlamıştım ama sonu hüsran oldu bunun da kaldı yine kilolarım(((. o kadar da light yoğurt depolamıştım her zaman bulamıyorum diye. var mı başka hızlı kilo verdiren kürler bilen??? nurs un zayıflama çayı varmış denemediğim bi o kalmıştı onu mu denesem diyorum ben de.
Ben de başladım bu küre yarın 3gün oluyor. Ama ben süzme yoğurtla yiyorum açıkçası ve sadece sabahları kahvaltı öncesi.. Ama 2gündür karnım agrıyor benim, bu kürden olabilir mi diye düşünüp duruyorum. Sadece sabahları yediğimden zararı olmamalı diye düşünmekteyim.. Tartılmadım nedense tartılmaya korkuyorum bi süredir, on gündür spora başladım, yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum ama tatlı krizlerimle başa çıkmakta çok zorlanıyorum. Yavaş yavaş sabırla denemeye devam..:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?