• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

bence onlar dikkat etmemişlerdir. gittiği yere kadar götürelim. ben diyet yapamıyorum aslında 10 kilo fazlam var. nasıl gidecek bu kilolar? ben biran önce vermek istiyorum.akşamları da yürüyüşe başladım inş devam edebilirim.

1 hafta yapalım bakalım.Ben yapıyorum valla gayet de iradeliyim.3 haftada toplasan 3 kere kaçamak yapmışımdır.bende 5 kg daha vermek istiyorum.hayırlısı inş veririz..

Sitare merhaba ben bugün tartıldım ve şok oldum tam 900 gram vermişim ama ben salı günü tartılmıştım 2 günün kilosu bu.şok oldum 2-3 defa tartıldım çok mutlu oldum.inş geri gelmez kilolar.bu arada bu kör benim bağırsaklarımı süper çalıştırdı..:3:

Merhaba
ya ben tartıldım dün sabah 65.100 düm bu sabah 65.00 çıktım 100 gram gitmiş. Bak şimdi benden niye az gitmiş ki böyle. Benim de bağırsak problemin var ama bende etki göstermedi ya. Ama moralimi bozmuyorum bende de etkili olacak devam son hızla.

olur canım olur devam et bide ben baya az yiyorum artık dün kahvaltı öğlen salata akşamda semiz otu yedim.aralarda da grisini felan.hatta akşam ben kürü yiyemedim başka bir yere uğramam gerektiğinden.

günaydın Sitare ben bu sabah tartılamadım maalesef aslında fazla çıkarda motivasyonum düşer diyede korkuyorum.yarın tartılırsam yazarım.sende güzel vermişsin.1 hafta devam bakalım

merhaba hatunlar...

ya bu karisimi kac gun uygulamak gerekiyor..1 hafta diyenler filan olmus...zarari mi oluyor acaba daha sonrasinda???

ahh bi yuruyuse cikabilsem vakit bulupta ne iyi olurdu...kure mure pek gerek kalmazdi belkide..

arkadaşlar günde 3 öğün yemeklerden önce yarım saat şeklinde kullanmak gerekiyormuş.ayrıca 1 hafta diyor evet sanırım detoks etkisi yapıyor.

tontriko ya hani emzirirken herseyi asirisi zarar ya?? birde sutumuze etki etmesin..zaten bu aylarda cok azaldi ondanda olmayalim..

birde biz suzulurken bebislerde kilo vermez dimi

herkese selamlar.. ve bebeğinizi allah size bağışlasın bahtı güzel olsun inşallah.. bende emziriyorum ve bu kürü denemek ama cesaret de edemedim siz denediniz mi bi sorun olmamıştır inşallah... bebeğimiz sağlıklı beslenirken bizlerde fazlalıklarımızdan kurtulalım.

Son düzenleme:
tontriko ya hani emzirirken herseyi asirisi zarar ya?? birde sutumuze etki etmesin..zaten bu aylarda cok azaldi ondanda olmayalim..

birde biz suzulurken bebislerde kilo vermez dimi

herkese selamlar.. ve bebeğinizi allah size bağışlasın bahtı güzel olsun inşallah.. bende emziriyorum ve bu kürü denemek ama cesaret de edemedim siz denediniz mi bi sorun olmamıştır inşallah... bebeğimiz sağlıklı beslenirken bizlerde fazlalıklarımızdan kurtulalım.

canim ben 1 gun yedim sadece...ama o neydi oyle yaa..hadi tadini bir yana birakalim...o onemli degil burnumu tutup yutayim dedim...ama bende dogumdan kalan basurlarimi azdirdi afedersiniz...cok fazla baharat tuketmiyorum normalde..sanirim bunyeme agir geldi...baktim basurlarim azdi sadece 1 gun kullanip biraktim...

hani afedersiniz tuvalette filanda oyle aman aman etkisini gormedim acikcasi...karbonatli su meselsi kafami karistiriyor suanda..ona mi baslasam diyorum ama onada cesaret edemiyorum emzirdigim icin... :44:

tontriko ben de geçen hafta başladım. dediğin gibi basurlarımı kötü yaptı ama ben ona bağlamamıştım açıkçası bir de milletin bağırsağını çalıştırmış benim zaten problemim var dı iyice kabız oldum. çok büyük heves ve heyecanla başlamıştım ama sonu hüsran oldu bunun da kaldı yine kilolarım:((((. o kadar da light yoğurt depolamıştım her zaman bulamıyorum diye. var mı başka hızlı kilo verdiren kürler bilen??? nurs un zayıflama çayı varmış denemediğim bi o kalmıştı onu mu denesem diyorum ben de.

tontriko ben de geçen hafta başladım. dediğin gibi basurlarımı kötü yaptı ama ben ona bağlamamıştım açıkçası bir de milletin bağırsağını çalıştırmış benim zaten problemim var dı iyice kabız oldum. çok büyük heves ve heyecanla başlamıştım ama sonu hüsran oldu bunun da kaldı yine kilolarım:((((. o kadar da light yoğurt depolamıştım her zaman bulamıyorum diye. var mı başka hızlı kilo verdiren kürler bilen??? nurs un zayıflama çayı varmış denemediğim bi o kalmıştı onu mu denesem diyorum ben de.

aslinda bu kurlerin hepsi gecici seyler...en guzeli duzenli yiyerek az SIK ve spor yaparak zayiflamak...azar azar gider belki ama saglikli olur..bu sekilde kendimizede zarar veriyoruz...

sen emziriyormusun canim? insan hani o yuzdende pek birseye cesaret edemiyor...ahhh bi 5-6 kilo versem gerisini o kadarda dert etmeyecegimde iste...

emzirmiyorum ben ama doğum sonrası kiloları kaldı üstümde ücretsiz izinde spora gitmiştim 10 kilo verdim ama hala vermem gereken bi 7/8 kilo var.

Ben de başladım bu küre yarın 3gün oluyor. Ama ben süzme yoğurtla yiyorum açıkçası ve sadece sabahları kahvaltı öncesi.. Ama 2gündür karnım agrıyor benim, bu kürden olabilir mi diye düşünüp duruyorum. Sadece sabahları yediğimden zararı olmamalı diye düşünmekteyim.. Tartılmadım nedense tartılmaya korkuyorum bi süredir, on gündür spora başladım, yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum ama tatlı krizlerimle başa çıkmakta çok zorlanıyorum. Yavaş yavaş sabırla denemeye devam.. :14::18:

Ben de başladım bu küre yarın 3gün oluyor. Ama ben süzme yoğurtla yiyorum açıkçası ve sadece sabahları kahvaltı öncesi.. Ama 2gündür karnım agrıyor benim, bu kürden olabilir mi diye düşünüp duruyorum. Sadece sabahları yediğimden zararı olmamalı diye düşünmekteyim.. Tartılmadım nedense tartılmaya korkuyorum bi süredir, on gündür spora başladım, yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum ama tatlı krizlerimle başa çıkmakta çok zorlanıyorum. Yavaş yavaş sabırla denemeye devam.. :14::18:

canım kürden olabilir çünkü gaz yapıyor bu karnında biriktiyse ağrımış olabilir.

Back