- Konu Sahibi kutlumelek
-
kızlar yogurt ewde yapılan yarım yaglı olsa olmaz mı kı yaa :26:
acı biberin zararı olacağını sanmıyorum, deneyebilirsin bence. köri ve zerdaçal aynı değil. ben walla günü geçtim haftada bile 500 gram veremedim. sanırım kilosu çok olanlar için geçerli bu. bende bi işe yaramadı.
dietteyim yaklasık 17 gündür bunu duydum direk aktardan aldım light yogurda kattım az once yeme girisiminde bulundum yok boyle bisey nasıl yutuyosunuz bunu ? cok kotu oldum
Arkadaşım da kendi yaptıgının cok kötü tadı oldugunu söyledi benimkilerden koyup yapınca beğendi ama.yani aldığınız malzemenin türüyle alakalı olabilir benimkinin tadı cok güzel oluyor zevkle yiyorum
Ben 53 kiloydum 3 gün denedim 51.6ya düştüm fazla kilosu olmayanlarda da işe yarıyor yani[/QUOTE
tebrik ederim canım seni. ben 200-300 gram filan verdim bi haftada. ki yediklerime de dikkat etmeye çalıştım. neyse işe yarıyan birileri olması güzel. boşa yenmiyor demekki :)
sağolunn değildir inşş şimdi iyiyim ama bu diyet kür olayını abarttığımın farkına vardım ekmeği ve tatlıyı azaltarak 1 saat yürüyerek kalan 6 kilomu vericem inşş önemli olan sağlık
sizinkiler derken? farklı bisiler mi katıyosunuz?
9 lu cayin hazir posetini alip yoolamislar bana kolesson diye taniyomusun canim sen onu icicem de ama simdilikl pek yuklenmek isdemiyorum
begendinmi tadini bu arada arkasindan karbonatli 2 bardak suyunuda ic acayip wc ye cikariyo
slm kızlar ben bu kürü denedim
önce kılo veriyormuşsun gibi oluyor.
sonra o kılolar geri geliyor
dikkat ettiğim halde
kabızlık sorunu oluşturdu bende.
acaip tokluk hissi oluşturuyor o açıdan iyi
su da içiriyor.
ama günde belli bir miktarın üzerinde bu karışımı almak zararlıymış.
metabolizmayı çok hızlandırdığı için tansiyonu arttırıyor
bir de sıcaklama hissi veriyor sürekli bi yangın ayşe modunda dolaştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?