Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

Gerçekten işe yarıyor benim fazla kilom olmamasına ragmen çok çabuk kilo verdim üstelik tam olarak denileni yapmadım sabah kahvaltıda bir kase nesfitle süt yiyorum içine atıyorum her birinden bir çay kaşığı hem tadı da çok güzel oluyor.akşamları da yemekten önce yoğurda koyup yiyorum.üstelik eskiden yediğimden hiçbir şey eksiltmedim aksine fazla bile yedim.üç günde 1 kilo 300 gram verdim arkadaşlar.ne spor yaptim ne daha az yedim.hepinize tavsiye ederim bence doğuştan yiyip de kilo almayan insanlardan olmayanların hayat boyu yapması gereken bir mucize bu:)

Günaydın kızlar.. bunu yeni deneyen varmı tarihler baya geçmiş ilk açıldığından bu yana.. aklıma yattı bu kür yapmayı düşünüyorum. benle başlayacak olan var mı ?

Aslında bende de aynı şey oldu bağırsaklarım çalışmamaya başladı bende aralarda kayısı yiyerek durumu idare etmeye başladım. acaba banada mı dokunuyor laktoz?

sütteki laktoz bana da dokunuyor.bu karışımı cumadan beri uyguluyorum.henüz 200 gram gitti.çünkü diyet yapamıyorum.kürle beraber bende de wc sorun oldu.bir çay bardağı kadar normal süt içiyorum.sorun bitiyor

Günaydın kızlar.. bunu yeni deneyen varmı tarihler baya geçmiş ilk açıldığından bu yana.. aklıma yattı bu kür yapmayı düşünüyorum. benle başlayacak olan var mı ?

ben varım.çünkü şu 3-5 günde bile gece açlık krizleri bitti.akşam atıştırmayı canım istemiyor...bir de diyet moduna girsem süper olcak

bende bugün başladım 60.1 im bakalım kaç olacağız ,ama 3 hafta yapıp ara vermek gerekiyor muş

valla kilomda hiç değişiklik yok.2.haftayı bitirmek üzereyim.ama en azından iştahım kesildi.zayıflayamasamda cildim güz<elleşecek yoğurt yemekten

valla kilomda hiç değişiklik yok.2.haftayı bitirmek üzereyim.ama en azından iştahım kesildi.zayıflayamasamda cildim güz<elleşecek yoğurt yemekten

ilk başlarda kilo kaybı olmaya biliyor diye yazmışlardı bi yerde,bende faydasını görenlerdenim ,doğum sonrası kalan göbeğimi yarıya indirdi diyebilirim,iştah kesiyor ve tok tutuyor,yemek sonrasında atıştırma isteği falan kalmadı buda iyi bir şey aslında..

doğum yapalı ne kadar oldu.benimde kız kardeşim doğum yapacak eli kulağında doğumdan sonra bunu yiyebilirmi acaba

doğum yapalı ne kadar oldu.benimde kız kardeşim doğum yapacak eli kulağında doğumdan sonra bunu yiyebilirmi acaba

yok canım öyle hemen başlıyamaz bence emzirme dönemini bi atlatsın önce,ben doğum yapalı 2 sene oldu,emzirmeyi bıraktım ve öyle başladım diyete.

ne yazıkki bizim ailenin kızları normalden fazla alıyor hamilelikte kiloyu:)şimdiden sıkıntı yapıyor yoksa bende diyete hemen başlamasından yana değilim zaten

ne yazıkki bizim ailenin kızları normalden fazla alıyor hamilelikte kiloyu:)şimdiden sıkıntı yapıyor yoksa bende diyete hemen başlamasından yana değilim zaten

ben hamileliğimde 10 kg aldım 9 ayda,ama sezeryan doğum olunca göbek kalıyo malesef uzun bir süre,hayırlısıyla yapar doğunu inş.sağlıkla :)

Kızlar bende bu kürü yapmaya karar verdim. Aslına bakarsanız dün görmüştüm bu yazıyı. Ama pek işe yarayacağını düşünmemiştim. Bugün internette yağları daha hızlı yakan 11 besin die bir yazı okudum. Zencefil, tarçın, ligh yoğurt hepsi yazıyor orda. sadece zerdeçal yoktu onun yerine köri yazmışlar. Köri ile zerdeçal aynı şeymi acaba? İkiside sarı bildiğim kadarıyla.

Birde o yazıda acı biber diyordu. Bu karışıma 1 çay kaşıgından biraz az acı toz biber de koysak yenebilirmiki? Bunun denicem mutlaka. Çünkü Dr. Öz de programında acı biberin özellikle yağ yakımında ve kilo vermekte çok etkili olduğunu söylemişti. (Ben direk programında izlemiştim.)

Benim çok kilom yok. Yıllardır 1,73 Boy ve 56-58 kilo arasındaydım hep. Ama son 1 yıldır 62 ye çıktım ve tamamı popomla üst bacağıma gitti. Pantolonlarıma sığamıyorum artık. Ve her zaman var olan selülitlerim artık facia durumdalar. Sporda yapıyorum banamısın demiyor.

Yağları yakmak için elimden geleni yapacağım. Bu kürde dahil olmak üzere.

Acı biber konusunda fikri olan varmı? Zararı olurmu sizce?

Ben 100'er gram aldım 3 üründen. Zerdeçalın kokusu çekilecek gibi değil. Hele sıvı birşeye karıştırmadan yiyince daha baskın oluyor. Yoğurtla bunu yemeyi bir defa yedim ve çok zor. Bu yüzden süt veya ayrana karıştırıp denedim ama hergün gider mi böyle bilemiyorum.

acı biberin zararı olacağını sanmıyorum, deneyebilirsin bence. köri ve zerdaçal aynı değil. ben walla günü geçtim haftada bile 500 gram veremedim. sanırım kilosu çok olanlar için geçerli bu. bende bi işe yaramadı.

bi iki gün tadı çok kötü geliyor. sonra alışılıyor. tarçını biraz daha fazla koyabilirsin koku için. bi de ben direk yutuyorum yoğurdu hiç tadını almamaya çalışıyorum

bana çok kilo verdirmedi fakat yemeklerden önce yiyince iştahımı kapatıyor ve az yemek yemeye başladım. bu beni mutlu ediyor
ayrıca tatlı krizlerimi azalttığını da hissediyorum. bu yüzden denemeye devam edicem :)

canim bu karisimi yuksek tansiyonu olanlar yiyemiyomus tansiyonu tavan yaparmis bende yeni duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…