• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

kızlar ben burada liğht yoğurt bulamıyorum normal yoğurtla yapıyorum acaba ondanmı kilom azalmadı.bide yoğurdu süt alıp kendim yapsam olurmu acep?:53:

evet canım süt alıp kendin yapabilirsin hem içinde yağ olmuyo hemde sağlıklı bende kendi yaptığımızı kullanıyorum tadı bile daha güzel :21: bu sabah yeniden başladım bende :21:

bende bugun ayran detoksu yapıyorum ve zerdecalı lır almaz bende yemeyebaslıcam ınsallah ama sabah aksam mı oglen de yenılıyor mu ?????

Bende sadece yoğurt yerim o zaman. Tarçını sevmiyorum...
Kotlarımın içine sığmıyorum düğmeler kapanmıyor. :14:

kızlar bende başladım bu yoğurt kürüne yaklaşık olarak 1 haftadır yapıyorum ilk başta 800 gr verdim ama son 4 gündür tartılmadım.
gerçekten işe yarıyor çünkü arada atıştırmak istiyordum, akşamları yemekten sonra tatlı krizlerim tutuyordu onların hiç biri olmuyor artık. bide çok fazla su içmeye başladım bu kürün etkisiyle. Devam edersem daha çok işe yarayacağını düşünüyorum. hepimize kolay gelsinn :nazar:

tmm cnm tşk. ettım

rica ederim inşallah işe yarar herkeste :)

ben de iki gündür yiyorum ama sütteki laktoz dokunuyor bana o yüzden sanırım yoğurdu yiyince de bağırsaklarım durdu resmen :S yani tartılmadım boşuna. laktozsuz süt ile yoğurt yapıp öyle deniycem bi de.

Son düzenleme:
rica ederim inşallah işe yarar herkeste :)

ben de iki gündür yiyorum ama sütteki laktoz dokunuyor bana o yüzden sanırım yoğurdu yiyince de bağırsaklarım durdu resmen :S yani tartılmadım boşuna. laktozsuz süt ile yoğurt yapıp öyle deniycem bi de.

Aslında bende de aynı şey oldu bağırsaklarım çalışmamaya başladı bende aralarda kayısı yiyerek durumu idare etmeye başladım. acaba banada mı dokunuyor laktoz?

Aslında bende de aynı şey oldu bağırsaklarım çalışmamaya başladı bende aralarda kayısı yiyerek durumu idare etmeye başladım. acaba banada mı dokunuyor laktoz?

ben de iki sene önce filan farkettim. süt çok severim içiyorum vücudum duruyo resmen. Laktozsuz sütü de tvde duymuştum ve gerçekten işe yarıyor. yoğurt yemediğim için onun da dokunacağını sanmıyordum. ama laktozsuz süt ile yapınca gerçekten bağırsaklarım bugün hemen çalışmaya başladı. yerel marketlerde ben bulamıyorum. migrostan alıyorum sütü. bence sende bi laktozsuz süt ile dene o zaman iyice anlarsın dokunuyor mu gerçekten.

bende dün akşam ilk kez yapmama rağmen iştahımı kesti gecenin 3ünde tatlı kriziyle uyanıp evde büsküvi ne varsa yiyen biri olarak dün akşam yemeği bile yiyemedimm

ben de iki sene önce filan farkettim. süt çok severim içiyorum vücudum duruyo resmen. Laktozsuz sütü de tvde duymuştum ve gerçekten işe yarıyor. yoğurt yemediğim için onun da dokunacağını sanmıyordum. ama laktozsuz süt ile yapınca gerçekten bağırsaklarım bugün hemen çalışmaya başladı. yerel marketlerde ben bulamıyorum. migrostan alıyorum sütü. bence sende bi laktozsuz süt ile dene o zaman iyice anlarsın dokunuyor mu gerçekten.

teşekkürler :) bende en kısa zamanda laktozsuz sütü deneyeceğim. her sabah süt tüketen biriyim belkide yıllardır bunun için bağırsak problemi yaşıyorumdur.

teşekkürler :) bende en kısa zamanda laktozsuz sütü deneyeceğim. her sabah süt tüketen biriyim belkide yıllardır bunun için bağırsak problemi yaşıyorumdur.

rica ederim .:3:inşallah laktozsuz süt sana da çare olur, sıkıntından sende kurtulursun :)

arkadaşlar buraya yazmıştım başlayacam diye başladım ve 2.günün gecesi saat 3te acillik oldum bugün nörolojiye gittm.gece emar çekilicem durum bu.gece bütün vücudum alev alev yandı sonrada uyuştu.konuşma problemi yaşadım başım arka taraftan cayır cayır yandı en son yüzüm uyuşunca acile koştukk..benle aynı şeyleri yaşayan oldumu bilmiyorum.Valla ben yaşadıklarımı buna bağladım bu arada 1 gecede ecel terleri dökerken evet 1 kga yakın verdim.

arkadaşlar buraya yazmıştım başlayacam diye başladım ve 2.günün gecesi saat 3te acillik oldum bugün nörolojiye gittm.gece emar çekilicem durum bu.gece bütün vücudum alev alev yandı sonrada uyuştu.konuşma problemi yaşadım başım arka taraftan cayır cayır yandı en son yüzüm uyuşunca acile koştukk..benle aynı şeyleri yaşayan oldumu bilmiyorum.Valla ben yaşadıklarımı buna bağladım bu arada 1 gecede ecel terleri dökerken evet 1 kga yakın verdim.
çok geçmiş olsun bu karışımdan mı oldu diyorsun ? doktorlar ne teşhis etti neye bağladılar?

büyük bir ihtimal bundan oldu doktor emara kan tahliline göre bir şey söyleyecek korkumdan eşime birşey demedim dersem elini kaldırmayan adam eşek sudan dönene kadar beni döverr haklıdaa

büyük bir ihtimal bundan oldu doktor emara kan tahliline göre bir şey söyleyecek korkumdan eşime birşey demedim dersem elini kaldırmayan adam eşek sudan dönene kadar beni döverr haklıdaa

çok geçmiş olsun tekrardan. inşallah önemli bi şey değildir.

sağolunn değildir inşş şimdi iyiyim ama bu diyet kür olayını abarttığımın farkına vardım ekmeği ve tatlıyı azaltarak 1 saat yürüyerek kalan 6 kilomu vericem inşş önemli olan sağlık

Back