Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

Hanımlar ben 16 yaşında olduğum için babam diyete izin vermiyo :) ben sadece fazla kaçırmadan yemeye çalışıyorum yinede yoğurtlu karışımı yaparak kilo verebilirmiyim
Light yoğurt olması şartmı normal yoğurtla olmaz mı

canim ben kendi mayaladigim yogurtla yapdim lait degil yani kait olsa iyi olur ama ben hazir yogurt sevmiyorum
Bu kür tok tuttuğu içinmi yoksa yağ yaktığı için mi kilo verdiriyo
tok tutuyo kan sekerini duzenliyo aclik kirizlerini nerdese yuzde 10 indiriyo
sadece bu karısımı yemek yetiyormu

ewet ama ben abarttim son 2 haftadir durmusdu kilo vermem 9lu cay icdim rezene yesil cay limonotu cayi tr de varmi bilmiyorum oda yag yagiyo icdim kilo verdimmi evet kilomu sumu bilmiyorum bugun elim ayagim titriyo iyice yarindan itibaren sadece karbonatli su ile yola devam edicem bünyeyi zorlamamak lazim hemde metobolizmayi sasirtmak gerek hep ayni ritüelleri tekrar etmemek lazim...deneyimlerim boyle zate hayatimda en kilolu oldugum dönemdeyim oda dogumdan dolayi iyice siyirdim yaniiii

Ben yoğurt ve ayranın zaten özellikle bel çevresini incelltiğini duymuştum. Gecen yaz sıcaklarda en güzel sey bol köpüklü buzlu ayran içmek bence. Bol bol tükettim ve simitlerim gitti. Light falanda değildi valla normal yoğurttan su ve blendırla karıştırıp yapıyordum.

ben bu kürü mayıs ayında yapmıştım 2012 de işe yaradı yemesi ilk önce kötü gibi ama alışıyosun sabah öğle akşam metobolizma hızlandırma özelliği var tabi bunun yanında spor ve yediklerime dikkat ettim ne yaparsanız yapın bilinçli ve düzenli yapmanız gerekiyor ben o zaman evdeydim işe girince düzenim tamamen bozuldu şimdi yine çalışıyorum ama farklı bir yerde diyetisyene başladım..72 kğ görmüştüm o zaman şimdi diyete 81,2 ile başladım şu an 76,3 kğ yum diyetle birlikte bu karışıma tekrar başlamayı düşünüyorum..burdan merak edenlere gelişmeleri ve sonuçları yazarım..birde trambolin aldım yarın gelecek bu kadar azim ve fedakarlığın sonucu eminimki güzel olur allah herkese kolaylıklar versin..

Bu karışım yağdan mı yakıyo yoksa sudan mı sudan dolayı kilo veriliyosa ben yapmıcamda

dün bu karışımı ve yapılan yorumları görünce merak edip denemeye deger diye düşünmüştüm fazlalıkları yok etmek için hemen gittim aldm baharatları ve yogurdu bi hevesle aman allahım o nasıl bi tattı ya midem kaldırmadı resmen 2 kasık yogurdu yiyemedım ya yok böle bişi

ben de şimdi tüm sayfaları okudum.yarın başlamayı düşünüyorum.zaten diyet ve egzersiz yapıyorum.yemeklerden önce de bu karışımı yapmayı düşünüyorum.Hadi bakalım hayırlı olsun.

ben bu kürü dün ilk kez denedim, her öğünde 2 haşlanmış yumurtanın yanında çok az başka şeyler yedim.. beyaz peynir, domates, çok az gevrek gibi.. dün sabah 60.5 ken bu sabah 59.7 çıktım.. 1,2 güne regl olacağım, muhtemelen şişlikte var ama paylaşmak istedim.. yumurta ve bu kürle 800 gram verdim ve devam etmeye karar verdim..

konuyu okuyunca kaybedecek bişey yok diyip başladım 2 gün oldu sanırım sayesinde 1 kg verdim ne olduğunu bende anlamadım

Kizlar mesajlari okuyunca banada heves geldi.bu arada bu kure devam edenler lutfen sonuclarini yazabilirmi

arkadaşlar deneyeen varmı ben dün başladım ama kilom hala aynıı nerde yanlıs yapıyorum acaba:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…