Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

benimde acilen 8-10 kilo kadar vermem lazım..haziranda ablamın düğünü olacak ve benim mayıs gibi kıyafet bakmaya gideceğim bunun için deneyenlerden acil cevap bekliyorum..bide bunu yemeklerden önce mi yapıyoruz yoksa gün boyu sadece yoğurtlu karışımımı yiyoruz

Son düzenleme:

bende yaklaşık 12 gündür yiyorum bu karışımdan,ilk etapta bi etkisi yok son 1 haftanın içinde 2 kilo fark etti,daha düzenli yiyorum ,evet yoğurtla ve yemeklerden yarım saaat önce yiyorsun..ayrıca şekeri ve beyaz ekmeğide çıkardım hayatımdan..gitsin kilolar bakalım

Son düzenleme:

teşekkür ederm canm en kısa sürede başlıyacam inş.

kızlar bende yaptım bunu 3 gun felan kilo verdim tabi sonra hasta oldum biraktim simdi yarin yine baslicam fakat bisey sorucam tarcin koymasak olur mu ?

kızlar bende yaptım bunu 3 gun felan kilo verdim tabi sonra hasta oldum biraktim simdi yarin yine baslicam fakat bisey sorucam tarcin koymasak olur mu ?

bence başlama yaaa hem tadı iğrenç yedikten sonra hafif kokusunu duysam midem bulandı ateşim çıktı midem ağrıdı ( sıkı bi diyet ve sıkı bi spor derim

yoğurtla diyette 6. günüm ve ekmerk tatlı yağlı ne varsa hiç bişey yemiyorum açlıktan geberdim nerdeyse ama hikaye 6 günde 1 kilo gitti oda mide boşaldı ondan 65 den 64 e düştüm aç kaldığımamı yanayım o iğrenç şeyi yediğimemi

tadi igrenc biliyorum yapmistim ben ama alistim yani nefes almadan 2 kasikta bitiriyorum ustune hemen su iciyorum geciyo

ben de aranıza yeni katıldım. Aslında bir kaç haftadır topiği takip ediyorum..benim de geçen yaz 8 kilo fazlam vardı vermem gerekirken 4-5 kilo civarında üstüne kilo aldım. Ağustos gibi memlekette düğünler var ve ben bu kiloları verip en azından 40 bedene düşmek istiyorum.Şu an baskülde 73- 74 kilo görünüyorum. Dijial tartım olsa 4 kilo daha fazla gösterirdi (60 kiloya inmek istiyorum. Sonrasında yavaş yavaş verebilirim sanırım.
Bu sabah bu küre başladım günlük olarak yaptığınız egzersiz yada diyet var mı bana önerebileceğiniz.
Ben 5 katlı binamızın merdivenleri 4 defa inip çıkıyorum ilk zamanlar biraz hamlık yaşadım ama bugün de 5.günümdeyim arada yürüyüşe çıkıyorum o kadar..spor yok diyet yok..kilo aynı seviyede naparım bilmiyorum

ben 1,5 haftadır aksatmadan yapıyorum bu tarifi ama kilomda değişiklik yok herhalde yaştan dolayı artık kolay veremiyorum kiloları (kilom 63 yaş 36) ama artık açlık krizleri hissetmiyorum yoğurtlu karışımı yeyince acaip tok tutuyor

ben de 10 gündür falan kullanıyorum ama tartıda değilde görüntümde baya bir değişim oldu anlayamadım bundan mı ama çok hoşuma gitti..yani kullanmaya devam

Evet şu anda ilk yohgurdumu yedim zencefil zerdecal tarçın gerçekten ilk kaşıklarda zor geldi ama sonrası güeldi bakalım yarin kaç gr gidecek 71. Kiloyum 155 boy dogumdan sonra 80 kilodan anca71 e düsebildim isalh yaza kadar 60 olur bu arada spor ve diyette yapiyorum yogurtlu kürde destekler diye düsündüm yarin yazarim kilomu

Malesef diyetimin dışında güzel bir gözleme yedim akşamki kadayifda vardi bunlarda olmasa 500 gr olurdu galiba ama 200 gr olmuş yarin tutacam bu bogazimi

Buarada diyetisyenimede sordum bu kürün zararı yokmuş ama tek basina lahana corbası diyeti gibi kullanilmamasi gerekiyormuş

kızlar ben burada liğht yoğurt bulamıyorum normal yoğurtla yapıyorum acaba ondanmı kilom azalmadı.bide yoğurdu süt alıp kendim yapsam olurmu acep?

bende yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum karışımı,ncak ounla birlikte yediklerimede çok dikkat ediyorum 2 kilo fark etti bende,tok tuttuğu konusundada ayrıca katılıyorum,yemek aralarındaki krizler olmuyor buda iyi birşey aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…