- 27 Mart 2013
- 7
- 0
- 16
- Konu Sahibi kutlumelek
-
benimde acilen 8-10 kilo kadar vermem lazım..haziranda ablamın düğünü olacak ve benim mayıs gibi kıyafet bakmaya gideceğim bunun için deneyenlerden acil cevap bekliyorum..bide bunu yemeklerden önce mi yapıyoruz yoksa gün boyu sadece yoğurtlu karışımımı yiyoruz
bende yaklaşık 12 gündür yiyorum bu karışımdan,ilk etapta bi etkisi yok son 1 haftanın içinde 2 kilo fark etti,daha düzenli yiyorum ,evet yoğurtla ve yemeklerden yarım saaat önce yiyorsun..ayrıca şekeri ve beyaz ekmeğide çıkardım hayatımdan..gitsin kilolar bakalım
Biraz aci yerken insanin midesi bulanio ama yicez mecbur(
kızlar bende yaptım bunu 3 gun felan kilo verdim tabi sonra hasta oldum biraktim simdi yarin yine baslicam fakat bisey sorucam tarcin koymasak olur mu ?
yoğurtla diyette 6. günüm ve ekmerk tatlı yağlı ne varsa hiç bişey yemiyorum açlıktan geberdim nerdeyse ama hikaye 6 günde 1 kilo gitti oda mide boşaldı ondan 65 den 64 e düştüm aç kaldığımamı yanayım o iğrenç şeyi yediğimemi
ben 1,5 haftadır aksatmadan yapıyorum bu tarifi ama kilomda değişiklik yokherhalde yaştan dolayı artık kolay veremiyorum kiloları (kilom 63 yaş 36) ama artık açlık krizleri hissetmiyorum yoğurtlu karışımı yeyince acaip tok tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?