• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

bencede zayıflatabilir yani onu yedikten sonra resmen yemek yemek istemez insanın canı yemekten sogutan bi karışım :) insanın istahı kapanıncada zayıflar zaten :) bir iki kilo için bi hafta denemeyi düşünüyorum bende o göbek gitmeli :)

kızlar dün aksam ve bugün olmak üzere 2 defa yedim bu kürden

aman ALlahım sürekli midem bulanıyor,ki normalde midesi sağlam bir insanımdır
sabahtan beri agzımda berbat bir tat var hiç gitmiyor

aldım malzemeleri başlayacam bakalım. bazısı iyi diyor bazısı kötü diyor tadına bilemedim. umarım bana iyi gelir:44:

bu küre yazın rastaldım ve ozamandan bu yana dönem dönem uyguluyorum
bu kürü bize kazandıran arkadaşa çokkk teşekkür ediyorum
ilk uygulamalarımda çok güzel sonuçlar aldım.
benim metabolizma biraz antika:52:
bazen tepki vermedi bazen de aradaki açığı kapatacak kadar etkisini gördüm.
kilom az olduğu halde son denememde yine -1100 gr verdim
geçen hafta başladığımda kilom:49.200 dü
bugün 1 haftam bitti ve kilom:48.100:52:
tadı acı gelen arkadaşlara yoğurdu 1 yk daha artırmalarını öneririm.
bir de baharatları tepeleme değil de silme çay kaşığı konulacak.bazen bunda da yanlış yapılıyor o yüzden uyarmak istedim
acı olan zaten zencefil.ve metabolizmayı da hızlandıran da o
ben sabah kahvaltısından önce yiyemiyorum beklemeye vaktim olmuyor.
öğle ve akşam yemeğinden önce ve gece yatmadan 1-2 saat önce yiyorum
birde gece yatmadan 1 br suya 1 yk elma sirkesi koyup içip yatıyorum
böyle 1 haftada bu sonucu aldım.
denemek isteyenler için bir fikir olmuştur umarım:44:

bu başlığı açan kişiye bende teşekkür ediyorum.burada gördüğümden beri uyguluyorum tabi haftada 4-5 kere.tadı süper. yoğurdu da seviyorum zaten.zencefil vede tarçın ın tadına alışkınım ama zerdeçal a bunla alıştım. bu baharatlarda son derece sağlıklılar.yoğurt da öyle zaten birde ben yoğurdumu evde yapıyorum.
son zamanlarda sade brokoli veya karnabaharı haşlayıp bu yoğurtlu karışıma ekliyorum.tadı süperr.

ha bu arada bi öneri:100 gr brokoli 25 kalori imiş.ama vücut bunu sindirmek için 80 kalori harcarmış. yani;80-25 :55 kaloriyi vücut kendi yağlarından harcarmış.hani yiyerek kalori yakmak tamda buna denir iştee.

günaydın kızlar merhaba bende dün başladım bu karışıma burdan okudum ama etki edecek mi bilmiyom ben hergün tartılmıyom cuma tartılıcam bakalım nolcekkk:))
gerçekten sadece bu karışımı kullanıpta etkisini görenleri bi görelim şu sayfada yav:))

benim favori karışımım yaaaa...teşekkür ederim konu sahibine ,bir zamanlar 63 kilo imişim bu kürü uygulayarak 62 olmuşum şimmdiiiiiii 57 kiloooyuuummmm....yaşasınnnn...iki hafta bi 5 günde 5 kilo diyeti yapıp geliyorum buraya arkadaşlarr...özledim zaten yoğurt falan...sizi burada görünce sevindimmm...bekle beni incecik kızzz geliyorummmm...baharatlarım olacaktı benim ya artan neyse alırım yineee :52:

benim favori karışımım yaaaa...teşekkür ederim konu sahibine ,bir zamanlar 63 kilo imişim bu kürü uygulayarak 62 olmuşum şimmdiiiiiii 57 kiloooyuuummmm....yaşasınnnn...iki hafta bi 5 günde 5 kilo diyeti yapıp geliyorum buraya arkadaşlarr...özledim zaten yoğurt falan...sizi burada görünce sevindimmm...bekle beni incecik kızzz geliyorummmm...baharatlarım olacaktı benim ya artan neyse alırım yineee :52:

ya bende işe yaradı mı bilmiyorum cuma günü tartılacam bakalım diyette sporda yapıyorum ben inşallah işe yaramıştırrr:)))hem bugün 2.günüm bitti bakalım

kızlar okuduğuma göre zencefil iştah açıyormuş sizde böyle bir etkisi oldu mu? gerçi tarçın da iştah açar diyor ama onunda kan şekerini düzenleyici etkisi var... :34:

Ben geldim:12:
Allahım günah yazmasın ama tadı gerçekten kötü olan bu formüle 2 gün önce başladım!
Kilo tartımı yapmadım.
Çünkü benim derdim kilo vermek değil,ödem atmak.
Kullandığım ilaçlardan acayip bir şişkinliğim var,göbeğim,göğüslerim,bacaklarım ve kollarım fena:ssz:
3. gün izlenimlerime gelince;
İştah kapatıyor,zaten o taddan sonra mideniz kalkıyor.
Kollarımı ve bacaklarımı bilmiyorum da bugün göbeğimi biraz sönmüş buldum sanki...:40:
Hazır tatile girmişken birkaç gün daha deneyip ara vericem. Sonra yine başlarım.
Süreklilik de iyi değil metabolizmayı arada şaşırtmaktan yanayım.
Herkese kolay gelsin!!!:15:

ya ben 1.900 kilo verdim bir haftada ama bunu bu karışımlamı verdim bilmiyorum zaten diyet yapan bi insanım ben spor diyet karışım sonuç bu 2 3gün ara verdim dün tekrar başladım

Back