Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

berri yiğitin tavsiyesiyle tere tohumu ve darülfülfül ekleyeceğim saba tümerde söylemişti ramazanda da sahurda aç kanına 1 kaşık yutulabilir daha kolay

1 haftadır deniyorum 1 gram bile gitmedi.. acaba işe yaramıyormu??

yoğurdu bu kadar çok kullanmak doğru değil, içinde yağ var çünkü. her ne kadar light alsanızda...

yeni bir hayat diyetisyeni yoğurdu kilo vermeniz durduğunda öğlen yemek yerine 1 öğün yiyin demişti. ve yeni bir hayatta en çok kilo veren Halil Bey bana sadece akşamları ayran içmemi söyledi yatmadan. ve bu diyet ile kilo bile alabilirsiniz...

ilginç ama discovery channel da bir programda iki kişi aynı yemeği yedi 1 hafta ama 1 tanesi yoğurt yediği için daha çok yağ kaybetmişti bilmem ki hangisi doğru ben yerken d,yetle beraber kilo vermiştim ama süreklilik şart ve herkesin metabolizması farklı kimine yarayan kimine hiç yaramıyor enteresan

Ben bu kure gecen hafta basladim, %0 yagli yogurt kullandim, istahi tamamen kapatiyor bu benim icin cok onemli, cunki ben asiri yemek yiyebilen biriyim..
Hafta boyunca yediklerime cok dikkat ettim (gunluk 700 750 kalori) ama yine de umdugum kadar kilo veremedim.. belki bunda uzun suredir rejimde oldugum icin kilo vermemin durma noktasina gelmesinin de rolu vardir.

Tum haftanin cizelgesi soyle;
1. gun; -500 gr
2. gun; 00 gr
3. gun; 00 gr
4. gun; -500 gr
5. gun; 00 gr
6. gun; +400 gr
7. gun; - 400 gr
8. gun; 00 gr

Bu arada bu baharatli yogurdun tadina bayiliyorum.. Sanirim bir sure daha devam edecegim..

bu karışımı sadece akşamları yaptım ve arkasından çok hafif şeyler yedim. 1 haftadır karnım, göbeğim küçüldü kilo olarak da reglimde bitti şuan 1 kilo vermişim. Demekki düzenli yapsam baya bir etkisi olacak

eğer kilo vermeniz durduysa günde 1 öğün yerine kendi hazırlayacağınız meyveli yoğurdu yada tarçınlı yoğurt yiyin bence. fazlası kalori bakımından pek de iyi değil
ayrıca yoğurdu yerken kendi suyu ile beraber tüketin. en faydalı kısmı o

dipnot olarakda şunu söyleyebilirim. eğer ağır bi yemek yediyseniz yada tatlı, ayran için üstüne. antepte baklava ile ayran içerlermiş

zerdeçalın karaciğeri yorduğu doğru mu arkadaşlar ? Buradaki topiklerden birinde öyle okudum. severek yiyordum ben oysaki

Günde 500 gr tuvalete gidince bile veriliyor kızlarBence sinameki çayı deneyin ishal yapıyor,zayıflatır bence.

Günde 500 gr tuvalete gidince bile veriliyor kızlarBence sinameki çayı deneyin ishal yapıyor,zayıflatır bence.

Sinameki bagirsak tembelligine ve bagirsak mukozasinin zarar görmesine sebep olabiliyormus.. ayrica bazi kullanilan ilaclarin vucut tarafindan emiliminide engelliyormus.. hatta asiri kullanimda vucudumuzdaki potasyumu azaltarak kalbe kaslarina zarar veriyormus diye okumustum.. ondan beri form caylarini bile kullanmiyorum.. :26: illaki bagirsaklari yumusatmak gerekirse kayisi yada incirde ayni görevi görüyor zaten :)

kızlar bir sorum olacak benim acilen 3 kg vermem lazım ama geçen hafta bebek çalışması yaptık eğer hamile kaldıysam bu kür zararlı olur mu acaba.

valla ben Karaty diyetiyle birlikte bu yoğurt tarçın zencefil zerdeçal formülünü uyguladım. sonuç sıfır.karatay 1 ayda 2 kilo verdirdi. ama süper inceltti.40'da 38-36 bedene düştüm. Ondan sopnra bu formülü denedim. sonuç hep aynı.
işe yaramadı bende sizi bilmem

kızlar bebek emzirirken bu bitkilerin beb ege zararı
olurmu .yapmak istiyorum
bu kürü.
kolaymış aslında.teşekkürler şimdiden.

Selam kızlar bu yoğurt kürüne bugün başladım biraz genzimi yaksa da tadı yenmiyecek gibi değil bakalım faydasını görecek miyim bu kürün yanında sabah ve akşamları yürüyüş , sabah ve akşam elma sırkesi + bal ve ılık su ıcıyorum tabı gun içinde de karbonatlı su :) bakalım sonuç ne olacak

Son düzenleme:

kesınlıkle yardımcı bende yaptım bır donem hemen cevap alamasamda bır sure sonra ınanılmaz bır sekılde kılo vermeye basladım 75.500 den suan 67 oldum .
suan kılo vermem durdu ama ben ıkı aydan fazla yogurt yapmıyorum ve saglık sorunlarım gırınce kılo felan dusunemedım.
her ne kadar yogurt yaglı olsada vucudu temızlıyor ben yemeye basladıgımda hıc bırsey yıyemedım sırkede ıcıyordum ıkısını bırlıkte yaptım ıkı hafta boyunca devam ettım hıc kılo veremedıgımı dusunurken bırden vermeye basladım.
bununla bırlıkte su tuketımıde cok onemlı ayrıca yuruyus kesınlıkle sart sarkmalar oluyor cunkı bunu yuruyusle dengelemek mumkun.

karbonat bende denedım ama malesef ıcemedım bu kadar yuklenmeyın bence,her gun karbonat yerıne bır kac gunde bır yapabılırsınız ama ıcerken sorun yasamıyorsanız tercıh sızın yogurt ve sırkelı su yeterlı gelır.normal su ıcın bol bol, yuruyuse devam edın bır ay sonra farkı goruceksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…