- Konu Sahibi kutlumelek
-
Azimli kankim benim
Sen verirsin ben eminim canim.
2 yk yogurt canim. 1 ck ta digerlerinden olcak
kızlar bişe soracam
şu yoğurt kürünü ve sirke kürünü 10 dk arayla yapsak bi zararı olurmu acaba
malum ikiside aç karna yapılmalı ben sirke içince yoğurt kürü ağır olur diye cesaret edemiyorum
bu sebeple sabah ve akşam sirke,öğlenleyinde yoğurt kürü yapıyorum
ama bu seferde yoğur sadece günde 1 kez yapılmışm oluyor
yetmez diye düşünüyorum siz ne dersiniz 10 ar dadika arayla ikisinide yapsam mı acaba
merhaba,
yeni üyeyim nasıl konu açabilirim? yardımcı olabilecek kimse varmı???????
dün bacaklarıma biber yağı sürdüm, yaklaşık 15 dk sonra terlemeye başladım ve inanılmaz, dayanılmaz bir yanma hissiyle kendimi banyoya zor attım. buz gibi su tutmama rağmen yanma devam etti.sanki bacaklarıma kaynar su dökmüşümde yanıyormuş gibi hissettim. soğuk su, buz, yanık kremi, domates suyu aklıma ne geldiyse sürdüm bacaklarıma ama yanması anca 2 saat sonra geçti. acıdan ağlamamak için kendimi zor tuttum. evde ordan oraya gezindim. problem nerde anlayamadım neden böyle oldu??? nasıl kullanmak gerektiği ile ilgili bilgisi olan varmı? bi yerde bi yanlışlık var ama çözemedim
neden kimse bana cevap vermiyor ama
yagı fazla surmussunuzdur ben hıc kullanmadım ama burada okudugum kadarıyla cok az mıktarda surulcek dıye bılıyorum.
Nasıl konu acabılırsınız buna gelıncede konulara gırmeden bolumlere gırın orada yenı konu ac yazıyor sol ust de ona tıklayın ,bolumler derken de su sekılde ornek vereyım asagıdakı lınklere tıkla acılan sayfada goruceksın
[sıze=2]tıkla
tıkla[/sıze]
yagı fazla surmussunuzdur ben hıc kullanmadım ama burada okudugum kadarıyla cok az mıktarda surulcek dıye bılıyorum.
nasıl konu acabılırsınız buna gelıncede konulara gırmeden bolumlere gırın orada yenı konu ac yazıyor sol ust de ona tıklayın ,bolumler derken de su sekılde ornek vereyım asagıdakı lınklere tıkla acılan sayfada goruceksın
tıkla
tıkla[/Q
mersiii teşekkür ederim :)
ya kızlar kça gündür bişeyler yazmıyorsunuz hayırdır ya
herkez diyeti bıraktımı yoksa
hadi güzel haberler yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?